Here I am, mopping like a hurricane (8)
Raspunsuri - Pagina 16
Tanti Zavaidoc spune:
Hello! Azi a fost o vreme foarte neobisnuita si la noi, cu 10 grade, ploaie torentiala, nori care se plimbau pe cer, vant subtirel pe care il simteai prin orice geaca...
Acum s-a intunecat deja si zau ca n-as fi scos nasul din barlog daca nu voia Caine sa admire natura si sa fertilizeze solul suedez.
Mihaela, tu cum faci daca nu ajungi la un examen? Cand il poti da din nou?
Sa aveti o duminica linistita si ne-om mai vedea pe aici in zilele urmatoare!
mihaela_s spune:
Tanti, eu sper sa ajung...joi dupamasa plec, vineri am examen. Vapoarele doar azi sunt suspendate, cursa de dupamasa a mers dimineata...apoi am inteles ca marti-miercuri asteptam vijelia din sud, va fi de gradul trei in Skåne...eu sper ca pe joi sa fie OK. Dar urmaresc evolutia, sa vad ce si cum.
Daca cumva nu ajung, nu stiu cand e reexaminarea...ne anunta pe site cand se afiseaza rezultatele. Teoretic peste 5-6 saptamani, dar acum fiind Sarbatorile, se va amana.
mihaela_s spune:
Poze de la targul de azi, se pare ca tot a fost ceva...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150382541711216.350450.248842681215&type=1
mihaela_s spune:
Acum citesc ca in we-ul urmator vin alte furtuni...e posibil sa nu pot reveni acasa...oooof!
mianna spune:
blestemul mopului loveste din nou
dupa un week-end productiv, in care in sfarsit aspirasem, mopuisem s.a.m.d., azi a venit la mine un prieten cu o sampanie, sa sarbatorim cu intarziere onomastica mea si ziua lui, care picasera ceva mai devreme luna asta, cand el era plecat din tara.
sa mai spun ca jumate din sampanie s-a imprastiat prin sufrageria mea, asa ca ne-am sarbatorit prin munca? acum ma uit lung la petele de pe canapea, si sper sa nu ramana patata, ca sampania era roze, iar canapeaua si fotoliile-s o nuanta de rosu deschis.
cand mai planuiesc vreo curatenie, cred ca mai bine chem prietenii cu sampanie inainte, nu dupa, ca-i mai eficient
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mianna blestemul mopului loveste din nou dupa un week-end productiv, in care in sfarsit aspirasem, mopuisem s.a.m.d., azi a venit la mine un prieten cu o sampanie, sa sarbatorim cu intarziere onomastica mea si ziua lui, care picasera ceva mai devreme luna asta, cand el era plecat din tara. sa mai spun ca jumate din sampanie s-a imprastiat prin sufrageria mea, asa ca ne-am sarbatorit prin munca? acum ma uit lung la petele de pe canapea, si sper sa nu ramana patata, ca sampania era roze, iar canapeaua si fotoliile-s o nuanta de rosu deschis. cand mai planuiesc vreo curatenie, cred ca mai bine chem prietenii cu sampanie inainte, nu dupa, ca-i mai eficient Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
-asta seamana a dezmat!
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
30+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
kariguld spune:
sunt ghiftuita pana'n gat cu mancare. am in gusa ptr o saptamana.
lady, ce spui de Estera Vanessa, ca nume ptr bebelina?
mianna, la cat mai multe petreceri!
julia, tre sa-ti declar admiratie si iubire vesnica!
mihaela si Tanti, spor la invatare si examene.
JuliaSM spune:
citat din mesajul lui kariguld julia, tre sa-ti declar admiratie si iubire vesnica! |
Kari, multumesc pentru gandurile bune!
Sunt foarte trista, atat. Mi-au declansat un dor nebun dupa noptile petrecute in prima tinerete cu gasca de prieteni, discutand si ras-discutand pe teme serioase rau... Macar vorbeam aceeasi limba.
In alta ordine de idei... e un frig la noi, suntem raciti cobza toti, asta ne mai lipsea.
Ma gandeam zilele trecute la Craciun...si la toate decoratiunile pe care le fac chinezii (made in China iti sare-n ochi pe ambalaje ) pentru o sarbatoare asa frumoasa, care lor nu le spune nimic. Decat ca e aducatoare de bani buni, prin vanzari masive.
viviana spune:
Mie imi place mult Anisia. Are si sfant pe 30 decembrie.
Ieri am fost la un botez. Nu ca nu m-as duce si sambata viitoare la altul! 2 baietei frumosi foc.
Am cam dat iama in cafea si pe la 3 noaptea patrulam prin casa. Am facut ordine, am mopuit si alte treburi casnice. Azi mai mult am dormitat.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi