Here I am, mopping like a hurricane (8)
Raspunsuri - Pagina 15
My_Lady0091 spune:
Mai scurte as alege io..dar..
Micaela..nu pot renunta, orice ar fi..desi sotului nu iiplace!
Christine..e pus in amintirea si onoarea cuiva drag
Iar primul...s-a tot schimbat din Analia in Amelia..in Ani..in Diana si acum Viviana...
Nu gasesc combinatia perfecta..La Rebecca a fost mai usor.Nu stiu de ce!
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
30+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaela_s spune:
Inteleg Lady, sunt nume frumoase, toate 6! Putin prea sofisticate pentru gustul meu, dar asta nu inseamna ca nu imi plac.
Eu am mai intrebat...cum adica nu are mutra de Diana? Pe a mea mare o cheama Diana, ce noroc ca acum 15 ani nu vedeam mutre la ecograf . Ce sa mai zic de noi, ca nici nu stiau ce sex aveam si ne pregateau cate doua nume, bi.
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Inteleg Lady, sunt nume frumoase, toate 6! Putin prea sofisticate pentru gustul meu, dar asta nu inseamna ca nu imi plac. Eu am mai intrebat...cum adica nu are mutra de Diana? Pe a mea mare o cheama Diana, ce noroc ca acum 15 ani nu vedeam mutre la ecograf . Ce sa mai zic de noi, ca nici nu stiau ce sex aveam si ne pregateau cate doua nume, bi. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Nu ma pot pune eu cu piticii mei de pe creier, d'apoi altii
Eu asociez numele cu mutritza si personalitatea lui bb(chiar daca sade in burtica are una)..si Diana pentru mine simbolizeaza o persoana...foarte frumoasa..dar si foarte dura..iubitoare dar si echilibrata!Iar mititica mea din burtica e mai "vivi" asa..mai vioaie..mai impulsiva..fluctueaza..nu-i statornica..si e foarte mamoasa.Stiu e de ras..e doar un bebe in burtica..insa..e un om..da, e om...si acolo in burtica..e intr-un univers in care se dezvolta..
30+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Marie-am ales pentru ca "fititza" mea semana cu pisica aceea din Aristrocratele..si dat fiind faptul ca imi place la nebunie cum se pronunta..e suav..pentru fetite alintate si pisicoase-cum e fii-mea!
Rebecca-pentru ca e biblic..si inseamna "cea care leaga"..e un nume cu rezonanta puternica..un nume clar, frumos, puternic!
Ayanna-a fost un moft, am vrut un nume mai putin utilizat..mai rar..am vrut o combinatie de nume unicat!Eram o mama ce avea primul sau copil..cu scuzele de rigoare..
Iar combinatia...imi suna perfect..nu imi suna a romane de S.Brown..nici nu-mi dadea senzatia de epatare sau prost gust..cel putin in mintea si urechile mele
Am fi vrut doua nume..dar nu puteam renunta la niciunul din cele trei!
Iar acum, a doua oara..daca i-am fi pus doar doua..mai tarziu cand crestea si asta mica..sigur s-ar fi suparat foc..si para!
30+
mihaela_s spune:
'Neatza! V-a luat Berit pe sus? La noi sunt 10 grade, icredibil! La temperatura asta la suedezi e vara! Gata, mergem la plaja.
emanouela spune:
mihaela....sa nu uiti crema pt protectie solara
mi-am bagat si eu zgaibele in Marea nordului, in luna iulie 2007....mi-au inghetat instant
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
mihaela_s spune:
neeee, n-o uit, mi-am luat si umbrela, vezi poza .
vara se poate face baie, am prins si apa calda ca in Grecia, dar trebuie sa fii pe faza . Noi suntem la Baltica, e mai calda.
Aici e de groaza, astia numai furtuni prevestesc pe zilele urmatoare, su sper sa se potoleasca pana joi dupamasa, altfel risc sa pierd exemenul din cauza vanturilor nebune din nord .
alra spune:
cred ca vre-un frate de-al lui berit a ajuns si pe la noi. Norii fug pe cer cu o viteza ametitoare iar gardul viu se unduieste frumos la unghiuri care tind spre 45gr
alra spune:
revin cu o specificare: admir toate cele descrise anterior de dupa geamul meu semi-transparent, incalzindu-mi tendoanele bolnave la lampa cu infrarosu.
mmmm, asta da viata!
mihaela_s spune:
La pranz am avut tacos . Ai mei au fost la magazin si au dat o tura la targul de Craciun, slabutz insa. Punem totul pe lipsa zapezii, a caldurii de vara si a lui Berit. Poate duminica viitoare sa fie mai multa lume.
Berit cea adevarata cica numai la noapte ajunge, ce e acum e preBerit .
Alra, Berit vine din Nord, la voi e ceva verisoara.
Cica sunt multe domnisoare/doamne din astea care vantura iernile pe aici. Anul asta prin martie, una ma puse sa nu pot veni acasa intr-o vineri...am venit sambata a pranz si duminica am mers inapoi. Crunt! Sunt sigura ca si iarna asta voi pati asa ceva, deja am pierdut doua "sanse"...dar iarna abia incepe...Eh, sanatate sa fie, ca restul vin si trec...mai dormit-am in port.