Here I am, mopping like a hurricane (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

lady, castronul de fasole e mai potrivit, lasa absolutul altora, odata intrata acolo naiba te mai scoate.

Tanti, orasul meu e mai aproape. sau ti-e frica de mine?
ma bate gandul sa deschid o pensiune....

alra, eu votez paranormalul curateniei. e de rau oare? ar trebui sa ma caut si la cap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Ok, deci avem cate un vot pentru fiecare nominalizare. Asta nu e bine. Dati cu caramida!

Kari, propun ca discutiile despre cautat la cap sa nu le deschidem ca cine stie la ce concluzii ajungem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

paranaormala
Lady...impart castronul cu tine....cat a mai ramas :D...
edit ....deci nu tre sa ne cautam si la cap, sperrr

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Pai io de aia intru aici, ca nu trebuie sa gandesc. Sunt intr-un moment in viata cand am atat de gandit si memorat in alta parte, incat nu mai pot face efortul asta altundeva. Nici macar o carte nu mai pot lua in mana, nu sunt in stare sa ma concentrez la nimic...intru aici sa scriu baliverne, sa mai citesc ce amuzamente sau seriozitati mai scrieti si inapoi la ale mele...shit!

Votai deci cu cucuveaua? Ok, daca asa zici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Va place Viviana?In loc de Diana?Ca la ultimul ecograf nu prea mai avea fata de Diana

Adica:Viviana Micaela Christine

Asa-asa..votati-mi vaca..ca e din familie(radacina familiei "bullies si cuvant din campul lexical "groupies")..si e pe criteriu de subiectivitate, nu-i asaaaa?

Cat despre absolut..eu inca mai visez..e bine sa tinzi a te autodepasi, nu?
Chiar daca te depasesc altii ca in desenele animate Coyote...
Cat despre yoghina..n-as spune..mai bine "contorsionista", ALRA!

Miiiiiiiiiiip-miiiiiiiiiiiiip

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Lady si cea mare are trei nume? Ca altfel mi se pare nedrept...si eu as alege nume mai scurte . Macar unul, ca sa nu trebuiasca sa il diminutivezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Contorsionista sa fie daca asta iti e voia. Mie personal imi placea mai mult yoghina, aducea o latura mistica actului vacii. Da io cu gravidele nu ma pun.

Sa nu gandim asadar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Colegul meu de apartament ma surprinde din nou.

Ca e un gurmand cu suflet de artist stiam. In Bucuresti adulmeca diverse mirosuri pe scara blocului si incepea sa nareze: "Vecina face ciorba de porc, acrita cu borsh, a pus si ceva cimbru si mi se pare ca simt si miros de ardei gras proaspat tocat. Cred ca il pune la urma. Dupa miros, mai mult ca sigur drege ciorba cu ou si putin leustean".

Azi manca un mar si enunta visator: "Uite ce mar dragut. Ia uite ce degrade interesant are!"

La un moment dat facea piure si, in timp ce amesteca untul in el, imi zice: "Nu ti se pare ca e cam robust ?"

Mergi la inceput

Pe cea mare o cheama:Marie Rebecca Ayanna

Alra..poti sa-i spui cum vrei..si yoghina..doar tu ai propus-o la zmeurica..lunii

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Colegul meu de apartament ma surprinde din nou.

Ca e un gurmand cu suflet de artist stiam. In Bucuresti adulmeca diverse mirosuri pe scara blocului si incepea sa nareze: "Vecina face ciorba de porc, acrita cu borsh, a pus si ceva cimbru si mi se pare ca simt si miros de ardei gras proaspat tocat. Cred ca il pune la urma. Dupa miros, mai mult ca sigur drege ciorba cu ou si putin leustean".

Azi manca un mar si enunta visator: "Uite ce mar dragut. Ia uite ce degrade interesant are!"

La un moment dat facea piure si, in timp ce amesteca untul in el, imi zice: "Nu ti se pare ca e cam robust ?"

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Ai un sot "viu"...enjoy..

30+
Citat:

Mergi la inceput