Here I am, mopping like a hurricane (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

[quote]citat din mesajul lui mihaela_s

mianna ce frumos! Eu nu am fost la concerte de ale lor, dar ii am in varianta cu Pittis pe mobil si ii ascult de cate ori calatoresc (saptamanal adica), imi plac tare mult. Pe Pittis l-am vazut adolescenta fiind la Cenaclul Flacara(deh, gaina batrana, eram de varsta fetei mele mari atunci, ce vreeeeemuuuuri!!!!!!) si il iubeam, dar il IUBEAM!

Somn usor mopuitoare!

Va citesc din umbra,sunt din gasca,mopul exista si vegeteaza............insa l-am iubit pe Pittis,e singura persoana publica la care am plans cand am aflat murit.Nu este despre el topicul,insa nu m-am putut abtine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Care mai cititi din urma bagati mare, nu stim de unde sare Tampenia Saptamanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Care mai cititi din urma bagati mare, nu stim de unde sare Tampenia Saptamanii!

Vacanta cu Laura in Romania

Si daca nu sare, nu-i nimic, doar mai e o zi pana se termina saptamana. Timp ar fi destul

Pe strada mea totul arata brusc diferit. La aproape fiecare apartament sunt stele in geam si lumanari aprinse, balcoanele sunt decorate cu ghirlande colorate si instalatii de pom, iar din cand in cand trec cetateni veseli de nu se poate, razand sau cantand.

Incepe sa miroasa a sarbatori, desi zapada inca nu e. O fi tarziu sa ii scriu Mosului?

Mergi la inceput

Cica si in Brugge ar fi inceput piata de Craciun. Poate ajungem si noi maine.
Azi a fost zi muncitoreasca. Am pus un calorifer mai mare in wc mic ca sa ne sporim confortul.

Mergi la inceput

Am vrut sa zic "cititi din umbra". Sunt dislexica sau disociativa, nu imi e clar care din ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:

Cica si in Brugge ar fi inceput piata de Craciun.

Aici nu sunt prea grozave pietele de Craciun. Nu se compara cu cele nemtesti sub nicio forma.

Daca stau si ma gandesc, ar fi tocmai potrivita o vizita la Munchen acum, pentru un shopping scurt si un pahar de vin fiert.

Visez cai verzi pe pereti si paine nemteasca neagra, cu cartofi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:

Cica si in Brugge ar fi inceput piata de Craciun. Poate ajungem si noi maine.
Azi a fost zi muncitoreasca. Am pus un calorifer mai mare in wc mic ca sa ne sporim confortul.

Vacanta cu Laura in Romania

ft frumos Brugge

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Pentru Tampenia Saptamanii avem deocamdata 3 propuneri:

- Cucuveaua versus bufnita
- Vaca yoghina
- Paranormala

Poftiti la vot. Io votez vaca.

Asteptam provincia. (apropo ce inseamna de fapt asta ca nu am priceput ever in anunturi) Asteptam strainatatea.

Bucurestiule, ma auzi??? ( pa asta o stiu de la posta din comuna din vale de satul meu, cand sunam la parinti cu taxa inversa ca ni se terminase haleala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

alra, io nu stiu unde gasesc propunerile...cum sa votez daca nu stiu ce sunt? Eu citesc dar nu retin mare lucru, adica ce mi se pare interesant. Sa nu va suparati pe mine...
Ceva cu cucuvea si bufnita am citit dar nu am retinut mare lucru...restul sorry...

Tanti, din fericire eu nu am fost in alt targ de Craciun . Mie imi place cel Gotlandez, mai ales ca gasesc muuuulteeee produse facute cu manutze acasa, neindustrializate, home made adica. Le ADOR! Doua ore ne fataim pe la tarabe, mi-e ciuda de furtuna, acum si plooooouaaaaa si vant puternic, se pare ca si maine va fi la fel...

Mergi la inceput

Ok, deci votezi cucuveaua. Asta nu e topic unde trebuie sa gandesti prea mult, asta e topic unde NU trebuie sa gandesti. Din cand in cand e bine sa iti pui creierii pe 0, totu e sa nu ti-i mentii acolo.

Piata din Brugge e decenta. E in top 10 piete din Europa. Are cabanute cu maruntisuri, balci pt copii, patinoar si multe locuri unde se pot bea/ manca diverse.

Mergi la inceput