Here I am, mopping like a hurricane (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra tanti, esti absolvita de pacate |
Phew, ce usor a fost! Deci gata? Asa, pur si simplu, fara penitenta? Pregatisem cenusa (de fapt e argila), dar daca nu e cazul sa mi-o pun in cap, imi fac o masca.
Tocmai a venit fiu-meu sa ma intrebe ce mananca soparlele. El e convins ca mananca köttbullar, chiftele suedeze.
mihaela_s spune:
Oh kari, nu am scos azi nasul din casa...din pacate . Da' vin ele si zilele bune, le astept.
Peruci colorate? Mergeti la ceva carnaval? Vazui ca mergeti la primul adevent, dar asta e sarbatoare serioasa dom'le!
Maine totusi o sa scot nasul din casa putin, daca nu isi face Berit tare de cap...inca nu a ajuns, cica la noapte si maine...ca e targ de Craciun la noi, primul advent...si macar o coronita de pus la usa sa luam. Si lussekatter , niste impletituri speciale cu sofran, facute acasa...as face si eu daca as avea timp . Cat uram sofranul cand am venit in Suedia, acum il ADOR!
Mah io la spus tampenii nu ma bag, ca nu cred ca ma pricep.
Ma duc sa imi pun cenusa vopsea in cap. Ca se itira semnele varstei, pe care de altfel nu o arat. Asa imi spun colegele de 20 de ani .
Tanti Zavaidoc spune:
Mihaela, te-am prins! Raspunde repede, pana nu expira timpul pana la clatire: ce vopsea folosesti? Am incercat mai multe suedeze si... Au o reactie ciudata cu pigmentul meu romanesc
Zi repede o marca, un nume, ceva... Testat si aprobat, adica.
mihaela_s spune:
eh, eu sunt satena de origine, acum cu niscai albituri. Reactia e la fel ca in Ro. Am testat si Wella si L'Oreal si Garnier, mi-au placut toate.
Am ramas fidela L'orealului 5,5.
JuliaSM spune:
citat din mesajul lui kariguld vei naste in februarie? sau martie? |
La sfarsitul lui februarie voi naste... mi se pare interesant, pentru ca inca nu am un copil nascut iarna . Primul e in aprilie, al doilea in septembrie, al treilea in august, acum , cu al patrulea, bifez toate anotimpurile.
citat din mesajul lui emanouela Julia...nu e voie, intradevar...pt ca poate contine listeria, o bacterie care poate duce la avort spontan. asa ca nu papaaaaaaaaa, mai bine, nitica rabdare |
Too late, ca am gustat din toate...Sa mai spus ca am pacatuit cu somon afumat saptamana trecuta? Pe paine prajita, cu unt...
Kari, si la noi e un Christkindlmarkt superb, la Rathaus in Viena...tot visez sa ii duc si pe copii acolo iarna asta! Iarna trecuta erau prea mici, acum mai merge...
Nu stiu daca in Germania se face Kaiserschmarrn, am senzatia ca e o traditie austriaca asta...mi-a placut enorm prajiturica asta, la cate Christkindlmarkt-uri am batut pana acum!
emanouela spune:
Julia...bad girllll!!!! de la somon nici eu nu m-am putut abtine...la branza m-am abtinut pt ca in Be, toate put, daca nu pute nu e buna....si mirosul in sarcina mi-a fost super, mega senzibul....ocoleam raioanele de branzeturi pt ca mi se facea rau
edit...cat am fost insarcinata, si nu numai, am stat in Belgia...asta ca sa capete inteles fraza de mai sus
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
JuliaSM spune:
O branza puturoasa care-mi place e Bergkäse...ma dau in vant dupa ea! chiar si la sarcina.
Este in centrul Vienei o piata superba, Naschmarkt ( cand ajungeti in Viena, nu o ratati!! nu e departe de Opera, chiar pe jos), unde sunt tot felul de tarabe cu branzeturi...Numa'n vis mai poti gasi specialitatile pe care le vezi acolo: cu paprika, cu piper, afumate, impletite, cu mucegai, fara mucegai, cu nuci si alte seminte... nu cu mult mai scumpe decat branzeturile obisnuite de la supermarket, se merita sa iei macar 50g din fiecare, sa le simti savoarea si aromele! Iar mi s-a facut pofta...bine ca mai am branza!
kariguld spune:
julia, baiatul meu e nascut in februarie spre sfarsitul lunii.
peruci? pai ptr noaptea fierbinte care urmeaza. bine, n-am gasit peruci, doar ne-am plimbat la Chriskindlesmarkt
apoi la Kaufland am targuit cate ceva.
mihaela_s spune:
Mergem si noi uneori pe la magazinul de branza din oras, unde fac branzeturi nu industrial, ci industrie mica, sunt cei mai tari din zona. Sunt de toate...mie alea puturoase nu imi plac, dar au niste alte branzeturi care se topesc in gura.... Mi-ati facut pofta si maine e inchis...
La noi a ajuns Berit, e vant puternic si vapoarele s-au anulat, atat spre Stockholm cat si spre Oskarshamn, unde merg eu...bine ca nu am de ce sa merg maine...ca stateam acasa si imi rodeam unghiile...ush!
My_Lady0091 spune:
Alra...multumesc..multumesc
Aplauze, va rog...urc pe podium!
Ce-am castigat? O integrare in absolut sau castronul cu iahnie al Emei?
Eu am mai retusat in mare casa..si acum..fug sa ma scald!
Spor in toate sa aveti!
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
30+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |