Here I am, mopping like a hurricane (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noua cand au lucrat nenii la baie, au facut curat in urma lor. Cu aspiratorul, au adus ei unul. Nu a fost numai gresie si faianta, au daramat si au refacut peretii-de gips-carton, pe tamplarie de lemn, au pus vata minerala, din astea...Eu am dat doar cu mopul in hol, ca ramasese un strat subtire de praf...in rest a fost totul luna si bec .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mihaela ce imi spui tu acolo ma invioreaza.Deci maine ii dau lui nenea aspiratorul si mopul, si daca nu se executa dau cu el de pereti.

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !


Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Estera Vanessa suna bine pentru o bebelina..cu sange latin!




Sunt frumoase ambele, insa latine...nu-mi suna niciunul.Estera e de undeva din Persia antica, iar Vanessa nu-i englezesc ? Si, ce-i interesant, e ca vine tot de la Estera!


Cei din America Latina..isi boteaza fetitele cu "Estera" sau "Vanessa"..daca or avea alta origine etimologica..asta nu mai stiu

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !



30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Ioana, pun marul dupa ce aproape s-a racit orezul. il curat si-l dau pe razatoare sau il tai cubulete daca am chef. noua ne place, eu chiar mai pun si miez de nuca

gusta, ce reteta bre? e deja in zbor spre containerul de altpapier. sa faci ce-a spus mihaela, stie ea prea bine

la inceputul anului m-am blocat in bucatarie, neintentionat. si aveam musafiri, era duminica. noroc ca usa are geam. s-a chinuit sotul si cu prietenii sa scoata geamul si vre-o cateva zile am trecut prin usa . cand a venit nenea de la deblocare s-a chinuit vre-un ceas pana a reusit s-o deschida. facuse o mizerie ... la sfarsit l-am anuntat ca trebuie sa stranga. mi-a aruncat o privire speriata si s-a executat imediat. au saltat apoi usa si cand ne-au adus-o inapoi era mai ceva ca noua. izoleaza perfect, nimik nu trece in casa. sambata se ardea mancarea pe foc, alarma de incendiu suna de zor si noi nesimtiti.

edit ca am uitat sa va spun, in oras mirosea dumnezeieste a vin fiert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

mar, nuca si scortisoare -cateva dintre ingredientele mele favorite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hehehe, nenii aia erau "educati", io nu le-am zis nik. Inca isi cereau scuze ca intra incaltati, i-am iertat. Dar au pus niste chestii impermeabile pe jos, sa nu murdareasca parchetul .

La noi miroase a glögg in magazine(un fel de licoare dulce cu arome de nucsoara, scortisoara, cuisoare si migdale, se bea cu stafide in el...e si cu alcool si fara, in magazine e numai fara). Vin fiert aici nu se bea, in plus e interzis prin lege consumul de alcool in public .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Deci ma mut in Suedia! Nu pot sa suport mirosul de vin fiert pe strada si in Brugge in piata in perioada asta e plin. Imi e si teama sa ma bag in aglomeratie sa nu verse pacatele mele cineva vo picatura pe mine!
Nu ma luati in seama. Nu sunt normala. Nu imi place nici un fel de alcool. Numa in praline.

Si la noi meseriasii lasa curat, vin cu carpe si aspirator propriu. Asa e moda. Dar te si "curata" cand iti dau factura, nimic nu e gratis .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

am aparut....nu ca v-ar fi fost dor
Ioana....dar sa stii ca asa tre sa arate ciorba radauteana a 2 a zi, ca si piftia
eu m-am alintat cu pere fierte in vin si stropite cu ciocolata, mor dupa acest desert....nu ca-r exista ceva dulce care sa nu-mi placa, dar perele-s dementiala

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

am aparut....nu ca v-ar fi fost dor
Ioana....dar sa stii ca asa tre sa arate ciorba radauteana a 2 a zi, ca si piftia
eu m-am alintat cu pere fierte in vin si stropite cu ciocolata, mor dupa acest desert....nu ca-r exista ceva dulce care sa nu-mi placa, dar perele-s dementiala

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail


buna seara, doamnelor!

emanouela, povestesti ceva foarte interesant! cum faci perele alea in vin, caci suna tare bine si in plus, desertul pare sa contina top 3-ul alimentelor mele preferate: vin rosu, pere, ciocolata. nu mi-a dat niciodata prin cap sa le combin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sunt ft ft bune
eu le fac asa, reteta e 'furata' de la o amica din Franta
pun vinul la fiert (dulce sau demidulce, nu sec) cu baton de scortisoara si miere, pt 1 sticla vin pun 1 lingura mare miere si astept sa fiarba. perele, tari, le curat de coaja, le tai in 2, nu arunc codita, scobesc cotorul si le pun la fiert in vin, la foc mic spre mediu, cu capac max 30 min. le incerc cu o scobitoare. dupa ce au fiert le scot pe un platiu la racit iar vinul il mai fierb nitel, cam 15 min la foc mic.
iau o ciocolata amaruie si o topesc pe baimarin, cand s-a topit o mau subtiez cu lapte pana ia consistenta nitel mai moale...aproximativ ca mierea, char nitel mai moale.
la servit pun 2 jumatati para (eu is haplea, normal se pune 1 jumatate), cateva linguri sirop din vinul in care au fiert perele si mazgalesc cu ciocolata deasupra....iau cu o lingura mare si las cioco sa curga incet, eu miscand lingura deasupra perelor, ciocolata sa fie calda, restul, perele si siropul sa fie reci.
daca nu ai vin rosu dulce sau demidulce se pot fierbe si in apa cu miere si baton scortisoara....dar nu vor mai avea aroma deosebita de alcool

edit....se poate servi si cu inghetata de vanilie, dar mult mai bune sunt cu ciocolata

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput