Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si noi am avut serbare. a fost frumos. saptamana asta l-am avut pe andrei acasa cu enteroviroza......febra, voma , diaree....am ajuns sambata la elias la camera de garda. acu e mai bine.....va pup

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Am intrat sa va urez Un Craciun Fericit plin de pace, iubire, fericire si multa sanatate alaturi de cei dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Craciun fericit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Craciun fericit si la multi ani strumfariei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Craciun fericit! Si la multi ani!

Asa, asa, macar de sarbatori mai dati pe aici!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Craciun fericit si un an nou plin de realizari!

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Craciun Fericit!

Sarbatori Fericite, pline de iubire, pace in suflet si in casa, liniste, si multe realizari.

SOACRA MARE

Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !

Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina

Mergi la inceput

Ei, cum ati petrecut? Bucurosi cei mici de cadourile de la Mos?

Brazii vostri mai rezista? Ca ale mele fete trag incontinuu de el, iau globuri sa-si puna la piept, se joaca cu ele, la fel cu beteala, se infasoara in ea. De vreo 2 ori bradul a cazut, au reusit sa-l dea jos dupa ce au tras de un anumit glob pe care il vroiau. Varful (globul de se pune in varful bradului) a suferit o deteriorare odata cu prima cazatura... E mai rau ca atunci cand erau mici, ca atunci n-au tras de el, nu l-au bagat in seama. Acum se pare ca-l baga in seama muuuuult mai mult decate trebuie

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

monica, bradul nostru inca rezista, Luca doar trage non stop bobarnace la globuri

va doresc un An nou mai bun, plin de realizari si toate visele sa devina realitate!

SOACRA MARE

Mergi la inceput

La multi ani cu sanatate si cu tot ce va doriti!
Sa auzim numai de bine in anul care a venit, si de ce nu, poate sa ne mai si vedem.

Noi am fost cu fetele la miezul noptii sa vedem artificiile, le-au placut, dar s-a speriat un pic ca erau zgomotoase. Au picat pe urma rupte de somn...

Mergi la inceput