Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

la multi ani! sa fiti sanatoase, linistite si pline de bani in noul an!

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani 2012!!!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata si ....la multi ani!
Greu tare mai ajuns sa postez si eu .
Au trecut zilele libere, acum sunt din nou la job. Parca prea repede trece timpul.
Copiii inca profita de vacanta.
Mosul a fost iara incarcat cu jucarii, bucurie mare pe strumfi.
In sfarsit Andra nu mai vrea carucioare , nici nu mai stiu cate are.

cam atat pt azi. Sper sa pot sa intru si maine.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Mergi la inceput

Multumim!!

Hai mai scrieti, mai scrieti... ce fac copiii...
Nici nu mai stiu ce sa mai zic, daca nu mai scrie nimeni , am impresia ca vorbesc ca televizorul... sau ca base&boc, tot vorbesc, dar nu-i mai ascuta nimeni...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Hei, ce mai faceti? V-ati dat la fund? :))
Eu centrez, eu dau cu capul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Hello , bine v-am regasit si la multi ani.Spre rusinea mea,eu nu prea am avut timp sa ma asez in fata unui calculator din cauza evolutiei mai incete ale Maiei si a diverselor probleme cu care ne-am confruntat.Acum insa, Maia e bine, asa ca am si eu ceva mai mult timp si sper sa ne auzim mai des.

Pupici,
Florentina

Poze

Mergi la inceput

Florentina bine ai revenit!
Din pacate nu prea mai scrie lumea pe aici. Si eu stau tare rau la timp liber. incerc sa ma mobilizez .
Ce probleme a avut Maia?
Noi suntem bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Buna Nico,
Maia a avut retard motor.Nu a facut nimic la timp.De la rostogolitul de pe o parte pe alta ,statul in fundulet (abia la un an) sau mersul singurica (un an si noua luni).Pe langa toate astea am avut si probleme cu alimentatia si cu somnul.
Toate problemele ei m-au acaparat asa de tare incat nu am mai avut timp sa am si eu o viata,sa socializez.
Acum nu exista diferente intre ea si copiii de varsta ei asa ca am luat si eu o pauza si m-as bucura ca din cand in cand sa mai vorbesc si eu cu cineva.

Poze

Mergi la inceput

Flori imi pare rau sa citesc asta dar ma bucur tare ca sunteti bine acum . Chiar am o colega de job care a avut aceleasi probleme (fetele noastre s-au nascut in aceeasi perioada). Ea inca nu s-a intors la birou, mai au mult de recuperat. Stiu ca e foarte greu.
Daca tot ai mai mult timp acum poate reusesti sa incarci poze mai noi . Banuiesc ca e o frumuseste de printesa.
Merge la gardinita?

Mergi la inceput