Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (2)
Raspunsuri - Pagina 3
loredana_76 spune:
Lulu ,paste noua ne-a zis ca are voie,mi-a dat un regim de la spital.Si ne-a zis sa-i dam antibiotic doar daca face febra,dar n-a mai facut asa ca a scapat.Ca a mai luat oaugmentin acum o saptamana din cauza mucilor care durau de vreo luna.
mychydutza spune:
hellou.
loredana, sotul alinei e bine. s-a operat, tumora era benigna din fericire, si i-au salvat si rinichiul.din cate stiu e bine.
imi pare rau pt copilasii bolnavi, lulu chiar ma gandeam ca luca a fost super bine pana acum. chiar te invidiam, putin , ca eu de cand am inceput gradi....... ma rog, ultimile doua saptamani a fost bine, slava domnului. despre servici, ce sa zic........ca asa e peste tot. si la noi la fel.....
loredana, sanatate lui david.......
nico , la multi ani!!!!!!!!!!!!
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
nma spune:
Multumesc mult pt urari .
Am avut o zi chiar pe sufletelul meu. Musafirii ii astept in weekend.
Va las pt dimineata , un pahar de si . De tort nu m-am apucat dar am timp pana sambata.
A venit Mosu' nu foarte incarcat (are instructiuni clare: dulciuri, portocale, carticele si nuilusa). Andra e tare incantata de nuia. Cica e bagheta magica. Azi chiar mi-a aratat la gradinita scrisoarea ei care Mos. Isi dorea bagheta magica si un ursulet de plus. Cred ca avem cel putin 10 ursuleti in pat la ea.
Sanatate multa bolnaviorilor .
loredana_76 spune:
Mycky ma bucur ca sotul Alinei e bine,sanatate multa ,ma tot gandeam la ei prin cate au trecut.
Lulu ce face Luca? David e bine,luni il duc la gradi ca acum se apropie serbarea si el n-a invatat dansul.Rolul de pitic din alba ca zapada l-a invatat.
lulu77 spune:
helaaauuuu,
lore, multumesc d eintrebare, Luca e mult mai bine, nu a mai facut febra, scaune diareice si nici voma, dar a ramas cu o lipsa de pofta de mancare, abia ciuguleste ceva, el care ....cerea mancare non stop. ii dau ceva homeopate ptr pofta de mancare.
in rest, la job, cat o sa mai mearga treaba, dar Dzeu ma uibeste, si am inceput colaborarea cu o firma de conultanta pe HR, deci treburile incep sa se miste.
pe und eumbla toata lumea?
SOACRA MARE
Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !
Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina
monicabo spune:
Lulu, sanatate in continuare luiu Luca, ma bucur ca este mai bine. O sa-i revina si pofta de mancare, sunt singura
Ti-ai gasit deja job? Suuuuper, felicitari, ma bucur mult! Dea Domnul sa fie bine in continuare!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
lulu77 spune:
monica, saru'mana, e mult spus job...inca lucrez aici, cat mai merge treaba, si extra m-am apucat de consultanta, si sper pe viitor sa raman numai cu treaba asta- consultanta HR, pe cont propiu.
SOACRA MARE
lulu77 spune:
liniste, prea liniste
SOACRA MARE
monicabo spune:
Exact... hai mai scrieti...
Mai avem 1 saptamana pana la sarbatori! Ce aduce Mosul?
Fetele (Andreea in mod deosebit) ne-a batut la cap cu papusile Maia si Maria, la care tot fac reclama la TV... Asa ca va primi...
Am avut serbarile la gradi, fetele au fost vesele, au spus poeziile, au cantat, au dansat, s-au simtit bine...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
monicabo spune:
Nimeni, nimeni?
Daca nu mai apucati sa scrieti, va doresc sarbatori fericite si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!