Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (2)
Raspunsuri - Pagina 2
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredana_76 La multi ani Andreelor si Andreilor. Monica,Micky sa va traiasca copilasii poze |
merci!
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
nma spune:
La multi ani cu multe bucurii si impliniri, tuturor sarbatoritilor de azi
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1
loredana_76 spune:
Micky ce face sotul Alinei?este bine,mai da-ne vesti despre ei.M atot gandeam zilele acestea.
monicabo spune:
La multi ani Romania!
Noi am fost la defilare ieri, le-a placut fetelor, au avut si stegulete. Eu eram cam obosita, caci cu amandoua, aglomeratie, am mers destul de mult pe jos...
Pe urma am dat o tura la tara, fiind placut afara, au mai stat fetele la aer.
Astazi le-am tinut acasa, le-am dat eu zi libera, caci sunt si eu libera, si pe urma de luni, program normal!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
monicabo spune:
La multi ani celor sarbatoriti astazi, de sf Nicolae!
A venit mosul la copii? Au fost cuminti? Si-au verificat ghetutele dimineata? Ce au primit?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
lulu77 spune:
mneatza,
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
la noi mosul a venit din timp, de sambata noaptea cu o enterocolita virala, cu tot tacamul, voma, diaree si febra 41.
de sambata noaptea pana duminica a vomat si a avut diaree, a trecut voma si diaree a aparut febra cu frisoane,
am mers la o clinica particulara(urgenta din cta e jalnica), a stat pe perfuzie ptr scaderea febrei, dar diaree a continuat cu 2 scaune apoase pe zi, asa ca ieri a intrat pe antibiotic oral, la 8 ore.
e mai bine azi, deja de dimineatza a luat a treia doza de antibiotic si a inceput sa mai manance si ceva.
noi nu am avut treaba pana acum cu muci, tuse, dar ne-a pus capac viroza asta
in rest, ce sa mai zic, la birou treaba e neagra, nici macar gri, disponibilizari, concedii fara plata si mai nou...nu ne vom mai lua salariile pana in martie, iar cel de luna asta este intarziat deja cu 2 saptamani....totul se duce, dintr-o compania de top..unde a ajuns...deci eu oficial imi caut de munca.
sanatosi sa fim, ca treaba merge.
SOACRA MARE
Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !
Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina
monicabo spune:
Lulu77, sanatate multa lui Luca! O sa treaca, dar sunt urate momentele...
Pentru problemele de serviciu, imi pare rau, se duce totul de rapa, ne-a pus capac criza asta economica, salariile stau pe loc in cel mai bun caz (daca nu, scad), preturile au crescut...
Si eu sunt intr-o pasa cam proasta, dpdv financiar vorbind, nu mai aud in ultima vreme decat "trebuie dati atatia bani pentru..., mai trebuie dat atata si pentru nu stiu ce"... numai dat, dat, dat banii de mancare, optionale (care sunt luna de luna), bani pentru educatoare gr mica, bani educatoare gr mijlocie (de-i strang parintii pt cadou; plus ca la une din grupe se vehiculeaza cume cam mari), bani cadouri sarbari, bani hainute serbari, bani de nu stiu ce poze de ni le-au dat de Craciun etc etc etc...
Lulu, bafta la cautat! N-am inteles, cum adica v-au anuntat ca nu va platesc pana in martie?? SI totusi va cheama la munca?? Pai asa gratis?? Ca daca tot nu va dau 1 leu, mai bine stai mama, acasa, iti cauti altceva, etc...
loredana_76 spune:
Buna.
Lulu sanatate.Si noi ne-am captusit cu enterocolita,David n-a facut decat o seara febra ,38.5 dar nu scapam de voma.Ii dau regim si nu prea maninca.
Cu serviciul bafta sa gasesti ceva.
Monica te cred cu banii de dat,mai ales ca la voi acum e x 2.
Sanatosi sa fim ca le trecem pe toate.
lulu77 spune:
offf lore, nasol si voi. si eu am crezut ca scap de antibiotic, dar dupa 3 zile de chin....
am scapat de voma cu sirop metroplocamid.
Luca nu amancat nici el mare lucru primele doua zile, dar a baut multa apa.
azi a inceput chiar sa urle, ca el vrea ciorba, o sa ii fac o supa de pui deseara, si soacra-mea a fiert paste si le-a amestecat cu sare multa, nu stiu cat are voie sau nu, dar nu se mai intelegea cu el, urla de foame si deja mancase banana, sticks si gratar de piept curcan.
SOACRA MARE
Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !
Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina