Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare burtici!

Am recuperat si eu din urma dar de ieri ma tot chinui ca in week-end am fost busy tare asa ca am pierdut randul.

La multi ani Ligia si Puiutza sa fiti sanatoase si voi si bebelusii !!!!!!

Sunteti toate una si una mamicile de la intalnire ce sa mai zic

Mazta e clar esti macinata rau pe interior de povestea cu scrisoarea.

Am intrat de luni in concediu si se face ca muncesc mult mai mult, chiar nu stiu cum de reusesc dar mi-am lungit programul de lucru.
Si azi dimineata am trecut pe la treaba desi sunt dupa-amiaza si revin dar casa mea e horror show, fara mancare gatita, rufe spalte dar de intins .
Fetele care mai au copilasi nu stiu cum va descurcati ca eu nu fac fata. Si ce sa spun ca stau cat vrea muschiul meu la treaba dar tot ajung franta si nu pot sa mai misc mare lucru.
Adevarul ca perioada aia pana vine indemnizatia si alocatia e foarte grea asa ca nu pot sa ma las acum pe tanjala.

Frumoasa ideea cu botez tematic bravo , de obicei se fac la motz dar mere de minune si la un botez restrans. Si tortul poate fi gen gararita sau ceva daca faci cu buline.

Va las ca mi-e casa neingrijita, noroc ca Sara e la gradi ca de nu cerea mancare si rufele nu pot sta la soare pe vremea asta

VA pup!

29 de s dar nu mai am timp de schimbat semnatura

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 28s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Cati, sa inteleg ca bebita Gruia simte ca tati nu e langa voi???
ai grija de tine si stai cat mai linistita, asteptam vesti ca esti bine si nu a fost nevoie de internare...
Da stiu ca nimic nu se compara cu aerul si atmosfera care o avem noi aici la brasov si in general toata zona asta muntoasa, stiu ca-ti lipseste dar sunt sigura ca si in Moldova e frumos, mai ales langa mami si tati...

+32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Aerlilian
Este primul parfum pe care mi l-am cumparat la 19 ani. Lucram la aeroport si a venit o tanti cu parfumuri. Toate colegele mele stiau toate marcile, foloseau de ani de zile, eu aveam deodorant Impulse sau Duet tin minte ca se numea. Nu stiam la ce sa ma uit intai si ma simteam tare aiurea ca sunt atat de inapoiata. Doamna de acolo s-a uitat la mine si mi-a spus ca-mi recomanda ceva de care nu o sa ma mai despart niciodata si care mi se potriveste si a scos parfumul. A avut mare dreptate pentru ca de atunci il am mereu.
Mai folosesc Diorissimo de la Dior ca miroase a lacramioare si uneori in zilele de vara ma dau cu el altfel e inariabil asta. Am mai incercat si altele dar degeaba.
Cred c o sa raman fidela pana o sa mor.
Mi-ar place insa si un parfum care sa miroasa a frezii dar nu se face asa ceva

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Wow, ce de burtici! Cred si eu ca ati facut senzatie! V-am admirat si mi-ar fi placut sa pot veni si eu. Aici nu cunosc nici o burtica...
In sfirsit am vazut si eu pozele Anei, noroc cu lady.Super poze, si mai ales, super copilasi!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 28+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Acum chiar m-ai facut matza, ce parfum folosesti? Si mie imi plac cele cu aroma de lacramioare.

Mergi la inceput

"curioasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetele
ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire...foarte faine si tinere sunteti toate(da,da si tu ileana,si suntem aprox. de aceeasi varsta) nu degeaba se zice ca femeile sunt mai frumoase in perioada asta

app. de vise ciudate, am visat-o azi noapte pe bebelina mea proaspat nascuta si-i dadeam lapte praf sa pape si nu-i placea ,facea din cap ca nu-i place si statea in picioare deja...si nu stiam ce sa-i mai dau sa pape ,atunci m-am trezit...of sper sa am laptic sa-i dau sa suga macar cateva luni,aproape a devenit o obsesie pt. mine,atat de mult imi doresc sa o pot alapta

am avut si eu insomnii dar spre dimineata(5-7) si apoi am dormit pana la 11 ...mai tragem putin pana vin bebeii ca apoi nu stim pe unde sa ne punem sa dormim putin...

minunea mea 34+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Multumesc mult Carina pt cuvintele frumoase!
Ai grija cu contractile, mai bine ia un NoSpa ca sa fii linistita!
Sa ne pui poze de la sedinta!
Silvi, multumesc! Ma bucur ca sunteti bine, lasa ca bebe nici nu pricepe ca n-are camera lui acuma, iar cand va fi mai mare, vei aranja totul si cu ajutorul lui!
Aerlilian, succes la intalnirea cu printisorul!
Alina, La multi ani pt sora ta, sa aveti un timp fain!
Happymummi, multumesc mult!
Iaura, asa gandesc si eu, sa dormim acum cat mai putem, ca dupa aia… Imi amintesc ca am avut o perioada la baietel cand ma trezeam tot la doua ore noaptea! Si ne intrebam cu sotul, oare cand o veni noaptea aia in care sa dormim pana dimineata? Dar pe la 2 ani vine si aia..

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetele, folosesc Champs Elysees de la Guerlain.

M-am gandit ce hobby sa am pe viitor. Imi doresc sa fac un curs de prelucrare fotografica dar nu am gasit nimic care sa mi se pare ok.
Atunci mi-am adus aminte de masina de cusut a bunicii mele si ce ma invata ea pe mine si mi se pare interesant asta:

http://www.casaschiller.ro/curs_patchwork.html

Mi-ar place sa invat sa-mi fac singura lucruri frumoase pentru casuta.
de exemplu cuierul e facut de mine si sotul meu. A cumparat scandurile, le-a baituit, a cumparat cuiele pentru haine si dupa l-am pictat manual amandoi si a iesit o minunatie. Momentan cred ca asta o sa facem si cu masa din sufragerie dar tot nu am avut timp.
Mi-as dori insa sa am masina de cusut si sa-mi fac singura ce-mi trece prin cap. Mama prietenei cele mai bune ii facea o groaza de lucrusoare superbe si cearceafuri si rochite si perdelele de la ea de acasa si mereu mi-am dorit sa am timp sau sa ma ocup si de asa ceva.
ce parere aveti?
Ceva talente la cusut pe aici?

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Cati cum mai esti? Da-ne un semn sa stim ca esti bine

Matza ce vise de gravida ai Legat de pasiunea ta de cusut si a face lucruri frumoase, eu zic sa-i dai inainte. Daca iti place ceea ce faci nu are cum sa nu-ti iasa ceva bun. Este o activitate perfecta pentru o mamica. Oare nu Cati este talentata la asa ceva?

Aerlilian nu mi-am dat seama ieri ca am pus gentuta pe scaun Lasa ca recuperam noi data viitoare. Si eu sper sa ne mai vedem pana nastem.

Carina zi-mi te rog cu ce te imbraci la sedinta foto? Si eu m-am hotarat sa fac, dar tot aman caci nu stiu cu ce o sa ma imbrac...

Am ratat pozele cu dulapiorul Anei, caci am folosit telefonul si tare as vrea sa le vad. Ana mai pui te rog linkul inca o data?

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput