Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anca si eu am mari probleme cu timpul si organizarea...si tu mai si muncesti, dar eu stau acasa. Pana ne trezim, strang paturile, ii dau sa manance, il schimb, ii dau vitaminele, apoi ii pregatesc sucul (asta ne ia f mult timp caci trebuie curatate fructele si apoi spalat aparatul, dar trebuie sa il dau caci David nu mananca fructe), strang un pic in casa deja s-a facut pranzul Da-i iar de mancare, culca-l (si aici trebuie sa ma bag cu el in pat, sa stau pana adoarme si asta dureaza intre 20 min si 1 ora cateodata). Cat doarme ma grabesc sa fac ceva prin casa (calcat, spalat baia, spalat si intins rufe, strans jucarii) sau facut teme cu Chiti, deja se face seara, se trezeste si iar ia-o de la capat...olita, mancat, spalat etc Si mai vrea si distractie, activitati etc...Sunt mereu pe fuga, dar mai fac pauze mici cand nu mai pot si intru pe forum
Sincer mi-e cam groaza de momentul cand o sa trebuiasca sa am grija de 3 copii Ana ai tot respectul meu

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Salutare! foarte frumoase pozele de la intalnire, imi pare rau ca n-am ajuns... Si La multi ani sarbatoritelor!!

am trimis pe contul de gmail un ghid pentru nasterea naturala - sunt vreo 45 de pagini de informatie care mie mi s-a parut foarte utila, sper sa vi se para si voua la fel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Olga, nici eu nu stiu cum reusesti sa te descurci.
Iti priesc insa copii ca nu arati obosita deloc Din contra.
Voi faceti atatea iar eu ma plang cand trebuie sa fac curat prin casoaie si dupa sa mai fac si niste mancarica. Chiar ca va trebui sa ma mobilizez.

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Olga, nici eu nu stiu cum reusesti sa te descurci.
Iti priesc insa copii ca nu arati obosita deloc Din contra.
Voi faceti atatea iar eu ma plang cand trebuie sa fac curat prin casoaie si dupa sa mai fac si niste mancarica. Chiar ca va trebui sa ma mobilizez.

+29

la inceput o sa fie mai greu pana te prinzi de ce si cum si dupa aceea iti intri in ritm Am mare noroc ca se joaca foarte frumos impreuna si se iubesc muuuuult de tot. Chiar acum alearga prin casa de se zguduie toata.
Problema mea este insa alta: toata ziua fac treaba si niciodata nu se termina. Nu exista moment cand sa zic: gata am terminat treaba, nu mai am nimic de facut Si sunt si un pic maniaca cu curatenia...daca este dezordine pot sa intru si in in depresie

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Olga draga, link-ul este la semnatura mea si pozele cu dulapiorul si burtica mea de 32 de sapt sunt printre ultimele din albumul vechi!
Si in legatura cu copiii, pe mine ma ajuta mult sotul, face orice in casa, insa buna organizare e singura solutie! Bine ca ai mei sunt mari acuma si nu mai depind asa de noi si i-am obisnuit de mici sa-si puna singuri hainutele in dulap cand se schimba, sa fie atenti la masa ca sa nu murdareasca totul in jur, sa nu manance decat in bucatarie, sa-si adune jucariile, sa-si aranjeze incaltamintea cand intra in casa si alte reguli care reduc munca mea. Dar cum ziceam, sunt mari, ai vostri mai au putin pana la stadiul asta si chiar depind intru totul de voi…, insa eu am inteles ca mai important e timpul petrecut cu copilul decat sa sterg praful de 3 ori pe sapt, pt ca lucrurile astea le tot faci si niciodata nu se termina, cum ziceai si tu Olga. Asa ca eu adun in fiecare zi, incerc sa intretin curatenia pe care o fac doar sambata (generala).
Si la curatenie, eu n-am decat un apartament, la casa e mult mai mult de lucru...

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Foarte frumoase pozicile de la intalnire. Sunteti toate atat de simpatice si m-a impresionat faptul ca tineti pasul cu moda :)
Sa inteleg ca Matza e cea cu mov :) Sa sti ca si eu eram curioasa in legatura cu parfumul vostru. Multumim de lamuriri..eu chiar sunt in cautare de parfum ca din primul trimestru de sarcina am ramas cu sechele vizavi de ce foloseam eu. Sa sti ca a devenit contagios sentimentul asta de nedreptate vizavi de Guvernele astea idioate. I-am povestit sotului despre scrisoarea ta si mi-a propus sa scriu si eu una; el o traduce in greaca si trimitem si noi la stimabilii nostri parlamentari (mai ales ca noi nu primim nici alocatii pt copii)

Daca tot am intrat pe contul comun, m-am rasfatat cu toate albumele (si uite asa e aspiratorul inca in mijlocul casei).
Anahadasa ai doi copilasi superbi, insa acum sunt putin nedumerita de culoarea ochilor Sarei. In pozele de cand era bebelina apar albastri, iar in cea in care se strang in brate amandoi, ai ei apar caprui. Ma insel? Felicitari pentru "ditamai" dulapiorul plin de lucrusoare simpatice.
Anda Am recunoscut Mediterana in spatele vostru?
Sophia e cea mai tare cu comparatiile ei :)

Anca asa m-am gandit si eu la un tort buburuza pt botez. Si la noi, in zona de unde provin eu, nu am auzit pana foarte recent sa se respecte obiceiul cu "taierea motzului", deci ne ramane doar botezul sa ne "dezlantuim" :)

Olga Te admir! Eu as lua-o razna cu 2 nazdravani in casa si un rasfatat in burtica. Chiti iti e surioara, nu-i asa? Ca prea bine iti seamana..E superba..o papusa

O zi frumoasa. Eu fug la supermarket fiindca la noi, miercurea, se inchid toate, absolut toate magazinele dupa ora 15 si Doamne Fereste sa ai nevoie de ceva :)

26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Mihaela, Sara s-a nascut avand ochii de un albastru cenusiu (de fapt trei sferturi dintre bebelusi se nasc cu ochi albastri, insa culoarea definitiva apare in jurul varstei de 6,7 luni sau mai tarziu, cu mici exceptii), iar acum are ochii caprui inchis, spre negru, seamana cu familia sotului.
Multumesc pt complimente!

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ana, carina, multumesc! O sa merg cu Sara pe la ora 17 la restaurant cu sora mea.
Hai ca o tin numai in iesiri si plimbari

Matza Eu am vizitat maternitatea, la sanador. Si am fost foarte impresionata atat de confort, dar si de faptul ca toata echipa medicala (asistente, moase, dr, neonatolog, anetezist) cu care am nascut-o pe Sara, s-a mutat acolo. Probabil ca voi semna contractul cu ei in max 3 sapt.
Dar oricum astept sa imi spui ce ai ffacut azi, cum a fost vizita.

Eu merg sa o culc pe Sara.

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ileana, sa ne spui si noua ce face bebelunul, cat a crescut.

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

va pup fetele
nu ma apucat sa intru azi deloc...mi-a facut o mare placere sa va cunosc...sunteti niste dragute

aerilian am fost azi la dr dermatolog si mi-a spus ca este o colastaza heptica ...adica ceva ce nu are leac in sarcina ...si ca nu am ce sa fac ca nu imi poate da nimci decat un gel care s-ar putea s amai amelioreze mancarimile...

am fost si la diabteolog...mi-a crescut doza de insulina

ma apuc sa va citesc si scriu mai tarziu sau maine daca nu adorm ca iar am avut o noapte cu insomnii

olga trimite-mi te rog pe PM sau pe mailul meu contul ca sa fac transferul

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 25+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput