Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ica , macar noi intre noi sa ne producem placere , ca zau io alta activitate generatoare de asa ceva , nu mai am
cum e in concediu ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata!!

Ileana, sa stii ca eu am dormit foarte bine!! De la 23.30 pana la 9!!! Nu mi-a venit nici mie sa cred.
Matza Esti mortala cu scrisoarea si visul tau. Imi pare rau ca ti-a alungat si somnul.

Fetele, chiar a fost o seara de neuitat! Sunteti MINUNATE toate!!

Desi mai avem putin pana nastem puiutzii, eu sper totusi sa ne mai vedem o data.

Eu azi o sarbatoresc pe sora mea, cred ca ne vedem cu ea la pranz. Pana atunci incerc sa recuperez din treburile casnice (asta fiindca am dormit bine si sunt odihnita).

DIN POZA CU GRUPUL DE MAMICI LIPSESTE MATZA, PT CA PLECASE CU CATEVA MINUTE INAINTE. Dar o puteti vedea la masa, langa mine.

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Foarte frumoase pozicile de la intalnire, toate aratati super, tinere si frumoase!
Cat despre seful de sala, cred si eu ca s-a emotionat, eu imi aduc aminte ca mai aveam cam 2-3 saptamani pana la termen la sarcina cu Maria si ne-am intalnit, cateva mamici de la acea odisee, tot asa, la un restaurant. Si una din mamici l-a auzit pe baiatul care ne-a servit spunandu-le colegilor "aoleu, la masa x sunt o gramada de gravide, si toate in luna a 9-a!". M-am amuzat teribil atunci.
Georgia, lali, multumesc pentru incurajari si vorbele frumoase, sunteti niste dragute. Lali, eu nu folosesc de regula nici ruj, nici rimel, nici alte tipuri de machiaj, din simplul motiv ca nu fac nicio diferenta, tot ca un monstrulet arat.
Matza, aoleu, chiar ca cosmar, ai ajuns sa te consumi atat cu problema asta, incat sa o visezi noaptea? Incearca sa te linistesti, nu-i face bine lui bebe sa te stresezi...(eu vorbesc).

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 32+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna dimineata! Eu am dormit pana tarziu azi, iar au aparut insomniile , nu pot sa adorm pana la 3,4 dimineata asa ca abia la 10 m-am ridicat din pat... Ieri am citit ca e normal in perioada asta, insa eu n-am mai trait asa ciudatenii!
Va invit la un suc proaspat de fructe!

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

neatza burtici un pahar de suc de grf si un baton cu martipan va invit sa degustati, nici noi nu am dormit toata noaptea am adormit de la 6 la 10,30 sunt franta m-a mai durut si burtica peste noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Nu ma consum cu scrisoarea dar imi tropaie piticii
Vreau sa o fac ( deja am scris o mare parte din ea) si sa o trimit ca sa-mi iau asta de pe suflet macar sa stiu ca am facut ceva. Dupa care sper sa ma linistesc.

Alina, azi la 1 ma duc sa vizitez maternitatea. Ai ceva intrebari in mod special? Eu vreau sa intreb de suma suportata de casa de asigurari, de tipul de rezerva, de ce se intampla daca nu-mi poate veni doctorita la nastere.

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Sophia: si eu ma bucur ca m-ati primit
Ana: ce copii dulci poti sa ai. Si dulapiorul..... Al meu e abia comandat si sper sa ajunga cat mai repede.

Foarte frumusele pozele de la intalnire

Alina: La multi ani pentru surioara ta!

Eu de dimineata stau in pat si am contractii. Acum s-au potolit, dar mai devreme erau asa intense ca imi venea sa plang.

Apropos de hainute si pregatiri pentru bebe: am gasit ceva site cu materiale atat de dragute si ma bate gandul sa comand sa fac scutecele http://www.fabrix.ro/shop/materiale
Eu azi la pranz am sedinta foto cu burta asa ca fug sa ma aranjez

Va pupacesc si sa aveti o zi minunata,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma sapt. 26
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Carina, imi place site-ul, eu i-as lua ca sa-mi faca croitoreasa cearcefuri simpatice de patut.

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Buna dimineata fetele burticutele!!!
Da stiu nu prea am mai scris de ceva zile aici dar va citesc mereu si va invidiez pentru intalnirile care le faceti si legaturile care le strangeti intre voi. la noi toate bune crestem in continuare, bebe saltaret dar nu asa cum am vazut pe la voi...
Ana si Alina, am vazut si eu pozicile voastre cu dulapioarele bebelusilor si va cam invidiez si pentru asta, foarte frumoase si cu bun gust trebuie sa zic, mi-as dori si eu sa-i fac lui bebe un dulapior asa dar din lipsa de spatiu va trebui sa ne multumim doar cu cateva raftulete ale lui....tati i-a promis ca intr-un an va avea si el camera lui
trebuie sa recunosc ca sunteti toate frumusici si cred ca a fost super intalnirea voastra, intradevar suntem o odisee deosebita cu mamici una si una
Noi am implinit 32 sapt. si trebuie sa zic tot 12 kg, deci nimic in plus in ultima saptamana...
va pe toate si sa aveti o zi buna...

+32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Matza, am uitat sa-ti spun cat de impresionata am fost ca iubim acelasi parfum, amandoua de ani de zile.Ai vazut ca l-am recunoscut imediat si nu e unul pe care sa-l foloseasca toata lumea.Pe mine parfumul asta ma face frumoasa si puternica...
Alina, ma bucur ca ai reusit macar tu sa dormi...De data asta nu ne-a mai iesit potriveala.
Diseara merg si eu la dr. mea sa-i arat morfofetala si analizele, sa mai socializam, sa-l mai vad pe colocatar...

Mergi la inceput