Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Cred si eu ca era emotionat..nu in fiecare zi, iau masa 9 gravide la un loc!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

aerlilian mie dr mi-a dat sa ma dau cu talc sau pudra de copii acolo unde ma manaca eu m-am scarpinat pana am facut o bubitza mai maricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Alina, multumesc!
Fetelor, ce poze frumoase aveti! Care mai de care mai draguta! Frumoase amintiri, sa va pastrati naravul!

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

superb abia asteptam sa veniti de la intalnire sa va vad foarte frumos va.

Daca stateam in bucuresti veneam si eu sigur

32+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

A fost super!!!! E clar ca am fost atractia serii in restaurant. Nu aveam cum sa nu iesim in evidenta :))))

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI PUIUTZA inca o data !!!

Tare mult mi-a placut la intalnire. Am fost intr-un loc unde se mananca tare bine si am avut parte de o comapnie tare placuta. Sa va introduc si pe voi un pic in atmosfera...prima am aparut eu, desi credeam ca o sa ajung ultima (era cat pe ce sa nu mai ajung caci nu mai aveam cu cine sa-l las pe David).
A aparut Puiutza si desi stiam ca astazi este ziua ei am uitat complet sa-i zic La multi ani Tare prost m-am simtit dupa aceea. puiuta te rog sa ma ierti. Este exact asa cum mi-am imaginat-o si cum arata in poze: draguta, finuta, delicata, foarte placuta. I se potriveste perfect nick-namul de puiuta
Apoi a aparut si Marysa, migniona, frumusica si cu o burtica mica si draguta, abia vezi ca-i graviduta. Ea zice ca s-a ingrasat, dar mie mi se pare ca arata tare bine. Este vesela, prietenoasa, energica. Am ascultat-o cu drag si am aflat multe despre viata ei.
Aerlilian este la fel, exact cum mi-am imaginat-o: prietenoasa, calduroasa si inalta Mi-ar fi placut sa stam mai mult de vorba, dar a stat in alt colt al mesei, asa ca data viitoare facem prin rotatie, ne asezam altfel. Si ea se plange de kilograme, dar mie mi se pare ca arata extrem de bine.
Si cu Bulinuta am schimbat cateva vorbe, desi la inceput mi s-a parut mai timida, dar nu este asa. Este o super mamica si mi-a facut placere sa impartasim de-ale mamicilor experiente
Am descoperit si sufletul mare pe care il are
Alice: o mamica tanara, dar matura si cu experienta. Frumusica foc, vesela si cu multe subiecte de discutie. Cu ea clar nu te plictisesti niciodata
Ica: placuta, calma. Desi a stat langa mine nu am reusit sa povestim chiar asa multe, dar sunt convinsa ca o sa ne mai intalnim si o sa povestim mai multe
Matza...La Matza am avut un mic soc cand am vazut-o caci nu i se potrivea deloc imaginea de pe forum cu cea reala. Este atat de tinerica, draguta, finuta, n-ai zice deloc cand o vezi ac este o persoana atat de puternica si de bataioasa. O admir tare mult. Dar din pacate nu am reusit sa schimbam nici o vorba si tare mult mi-ar fi placut. Este la fel de vesela si plina de viata si abia astept urmatoarea intalnire sa o cunosc si eu mai bine
Nici cu Alina nu am apucat sa schimb prea multe vorbe, noroc ca am dus-o acasa si am reusit sa mai vorbim, dar am ajuns destul de repede. Este o buna organizatoare in primul rand , vesela, prietenoasa, deschisa.
Ma bucur ca le-am cunoscut pe fete, desi a fost scurt timpul si teme de discutii sunt multe. Ar fi tare fain sa ne mai intalnim si sa continuam cu intalnirile si dupa ce nastem. Abia astept sa se joace si picii impreuna.
O seara frumoasa.

Alina cand am ajuns acasa a sarit david pe mine si a scos cateva jucarii. I s-a pus pata pe bebelus si m-am bucurat sa vad cata grija avea de el. L-am rugat sa-l puna inapoi in punga la culcare si cu greu s-a dezlipit de el, dar a inteles ca nu este al lui. cred ca o sa-i cumpar si lui un bebelus de care sa aiba grija Multumesc inca o data pentru jucarii

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Buna dimineata, zane!
Olga, la asa descriere, m-am indragostit de mine...Esti draguta tare si frumoasa peste masura.Am inteles "reprosul", data viitoare nu ma deslipesc de tine!Tu ai gresit ca eu ti-am gasit geanta pe scaunul dintre noi si am crezut ca..e rezervat.
Iar am dormit putin si prost, iar nu stiu cu ce sa ma imbrac la serviciu...
Bulinutza, am stat departe si de tine, nici nu am apucat sa te intreb ce leacuri ti-a dat homeopata pt mancarimi...
Puiutza, eram doar niste femei gravide in preajma ta, de unde atata emotie?Daca iti aduceam niste streeperi?
Va imbratisez cu drag si vorbim mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata
f frumu pozele , se vede ca v-ati distrat
lexi , azi noapte am avut o pauza de somn si chiar m-am gandit la tine , ca peste starea ta nu prea vesela a mai venit si "mini-conflictul" de pe forum; chiar nu stiu despre ce e vorba si care e subiectul , doar incerc sa te conving sa nu mai pui la suflet
crede-ma am avut si eu lupta mea , pe un topic ff citit si mi-am pus toata energia sa schimb ceva ce mie imi parea deplasat (culmea este ca s-au schimbat anumite lucruri, dar asta dupa ce mi-am tocat timp si energie)..iar acum spun , desi suna egoist .. nu merita sa intri in conflicte pe topicuri ,sa-ti iei din timpul personal ca sa raspunzi unor rautati , sau mai rau sa te necajesti ... exista undeva in noi un buton "ignore" apasa-l cu incredere la fiecare postare de-asta
nu uita ca romania si-a schimbat infatisarea , dar romanii nu au schimbat naravul ...mereu au impresia ca cineva are ceva cu ei , ca ii fura , ca sunt isteti si primitori cand de cele mai multe ori se traduce prin interesati .. heheee ..e drum lung pana departe ..deci stai flexata draga mea , nu te mai consuma din orice , mai ales acum cu bb la marsupiu

despre noi .. hmmm am mainile f umflate si articulatiile extrem de dureroase .. la modul ca am reusit din cauza durerii sa scap un borcan pe jos

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Georgia, mor de placere cand te "aud" cu expresia"stai flexata" . Cred ca o sa ti-o imprumut.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetele
Mi-a parut tare bine sa va vad aseara si dupa ce am plecat am avut senzatia ca am stat doar 10 minute.
Olga mi-a parut si mie rau ca nu am vorbit si nu am mai facut schimb de locuri intre noi pentru ca masa era mare si practic am fost putin separate. Oricum, nu-mi vine sa cred ca arati exact ca in poze. Ai putea face reclama la cremele pentru tenuri pentru ca al tau e perfect. Esti o mamica extraordinar de frumoasa.
De fapt, mi-am schimbat parerea pentru ca suntem o odisee tanara si proaspata si frumoasa. Cand ma mai duceam la ginecolog era sala plina de femei imense care pareau mult, mult mai in varsta decat ar fi trebuit sa fie. Chiar la televizor cand mai dau cate un reportaj arata din maternitati niste mamici care rivalizeaza serios cu mama mea. Dar noi suntem floarea burticilor Avem personalitati diferite dar ce ne uneste de fapt cred ca e trasatura comuna pe care o avem adica simtul umorului. Zile mai grele, zile mai usoare dar tot gasim ceva de care sa facem haz.

Puiutza, imi pare extraordinar de rau ca nu am stat mai mult cu tine si nu te-am imbratisat de ziua ta dar eu sunt mai tare in gura ca sa zic asa in scris, cand cunosc oameni noi imi vine sa ma comport putin ca un copilas si sa ma ascund in spatele primului cunoscut.

Noaptea trecuta am avut un cosmar. Se facea ca am scris scrisoarea si am trimis-o la posturile de televiziune si se faceau emisiuni intense pe tema asta si era una la un post cu domnul Boc si voi intrati in direct si se spunea acolo sa sune neaparat si cea care a scris scrisoarea si dadeau un numar de telefon luuuuuuuung care era ceva gen 3111111111111111130111111111112 si alte crifre iar eu nu reuseam sa sun ca mi se intuneca privirea si nu puteam sa numar corect cati de 1 am si o tot luam de la inceput si tot formam gresit si la televizor se spunea ca nu sun, ca de fapt scrisoarea mea e o gluma, ca mi-am batut joc de mamicile insarcinate si eu tipam si plangeam ca nu pot sa sun.... Efectiv nu puteam sa formez corect.
M-am trezit la 4 si nu am mai dormit
Acum as face orice ca sa dorm si e abia miercuri.

+29

Mergi la inceput