Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

aaaaaaaaaa.si fete..trebuie sa fiti conctate cu userul comun...pentru a vedea pozele..ian.feb2012@gmail.com...altfel..link-ul nu duce nicaieri.

e bun si cel de la semnatura Anei..insa sa fiti logate..ok?

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

ana..asta-i link-ul...

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Multumesc tare mult Lady! Prompta si gata sa ajuti ca intotdeauna! Ce sa fac daca nu prea ma pricep... Invat si eu! Ok, adriana si Mihaela, sper sa le puteti vizualiza acum!

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Uitati pozele:
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/IntalnireMamiciDeBulgarasi22Nov2011#

Sunt pe contul comun, le puteti vedea cand doriti.

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Am vazut pozele Anei, cu copilasii superbi (m-au topit pozele in care se tin in brate) si cu dulapiorul plin de hainute colorate si frumos aranjate

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Cand am ajuns acasa Sara era mancata, imbaiata, schimbata in pijama. Asa DA!!
Merg si eu la dus si apoi la nani. Sper sa dorm bine. Daca nu dorm, o sun pe Ileana, ca ase pare ca avem acelasi orar de somn

Noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Alina frumoase poza si imi pare rau k nu am ajuns dar nu am avut cum sa ma fofilez, data viitoare sunt motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

vazut burticoase...Alina are, de departe, burtixul cel mai big

29+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

vesele burtici

in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Ahhhh, ce frumos a fost si ce bine m-am simtit!!!! Fetele au fost foarte atente cu mine, iar mie parca imi mancase cineva limba... prea multe emotii azi!
Iar la restaurant, chiar am facut senzatie... mi s-a parut ca pentru ei 9 femei insarcinate la un loc a fost prea mult
O amintire extraordinara, ma bucur tare ca v-am cunoscut.

PS: Maine mananc doar salata

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina, e posibil ca daca o suni pe Ileana sa nu aiba cu ce mana sa tina tel, pentru ca e foarte ocupata cu scarpinatul...E cumplit, de-ai stii ce stare imi da...
Lady, sa stii ca si Ica sta foarte bine la capitolul "burta mare", doar ca o are mai lata decat a Alinei.
M-am simtit minunat,seful de sala chiar era emotionat si incurcat, saracul...

Mergi la inceput