Singuratatea alergatorilor de cursa lunga ...
Raspunsuri - Pagina 3
alinuk spune:
nu e cazul de fata
aici chiar e autenticitate!
dar va pot povesti o situatie a unei amice care isi deschisese un site (ceva cu sustinerea animalelor ..ca tot e in atentia zilei) si care isi facuse vreo 4-5 useri si ea deschidea topicuri si se contra tot ea
adica discuta ea cu ea in contradictoriu...in felul asta atragand si alti 'curiosi'
asa ca e bine sa tinem in atentie subiectul, e incitant si eu trag speranta ca intra aici si curiosi care au nevoie de acel mic imbold pentru a avea reactie
aproape 900 vizualizari
doar vreo 10 membri care au postat
qued
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
eunice78 spune:
Personal, imi displace profund acest subiect. Am participat si eu la diverse umanitare de pe acest site si fie nu am primit iconita, fie nu am "semnalizat" acest lucru. Pur si simplu am luat nr de cont de pe site si am strans bani cu colegii si i-am virat direct omului care avea nevoie..nu m-am gandit ca trebuie sa ne contorizam iconitele..si nici nu am nevoie de ele..dar sa vii sa vorbesti despre singuratate..si sa faci aluzii la cei fara iconite..pentru ce? Faceti vreo statistica referitoare la actiunile umanitare sau cum..nu pricep..
Baietzii mei
ancadragoman spune:
si ca de cele mai multe ori pe DC in ultima vreme o intentie buna este pedepsita
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
Tanti Zavaidoc spune:
Eu am vazut mesajul Mirelei ca pe o mustrare si m-a deranjat. De ce?
In primul rand pentru ca acesta este UN FORUM. Nu e organizatie de binefacere, nu e fundatie.
Lucrurile care s-au facut in timp au fost exclusiv prin bunavointa membrilor forumului. Asta nu ii obliga pe cei care nu au participat anterior sa participe in viitor.
Si eu am avut o frustrare similara: de ce nu participa la umanitare si persoanele care scriu predici despre crestinism si bunatate. Si mi-a trecut frustrarea. Poate ca acele persoane considera ca e mai important sa se mai construiasca vreo 30 de biserici, asa ca doneaza acolo bani. E o alegere ca oricare alta.
In definitiv, care e scopul imboldului? Intreb doar.
anangel_lexi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei daca si noi ne certam ... cei care suntem pe DC de ani de zile ... _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Si tu poti fi Mos Nicolae |
Daria, daca te refereai la mine, eu nu ma cert cu nimeni, pur si simplu nu-mi sta in fire si in general ma retrag cand simt scanteie de scandal. Insa m-am simtit direct vizata din moment ce Mirela mentioneaza odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie ca exemplu negativ de 2 ori, in 2 subiecte diferite. Si, daca ar fi avut argumente bine intemeiate, zau ca nu as fi deschis gura. Dar cand acuzi in necunostinta de cauza, normal ca doare. De aceea am indraznit sa reactionez. Mai ales ca m-a nimerit prost, sunt intr-o perioada tare sensibila...
Am fost acuzata ca "plesnesc" dar oare Mirela nu a facut-o atunci cand ne-a dat drept exemplu de "asa nu"? In fine, chiar nu mai vreau sa discut pe tema asta, e ultima mea interventie aici. Imi pare rau daca am jignit/suparat pe cineva.
Edit: Mirela, eu tot mai astept sa-mi stergi iconitele. Spun asta pentru ca ma gandesc ca poate nu ai observat PM-ul de la mine...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 31+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
szivarvany spune:
citat din mesajul lui anangel_lexi Daria, daca te refereai la mine, eu nu ma cert cu nimeni, pur si simplu nu-mi sta in fire si in general ma retrag cand simt scanteie de scandal. Insa m-am simtit direct vizata din moment ce Mirela mentioneaza odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie ca exemplu negativ de 2 ori, in 2 subiecte diferite. Si, daca ar fi avut argumente bine intemeiate, zau ca nu as fi deschis gura. Dar cand acuzi in necunostinta de cauza, normal ca doare. De aceea am indraznit sa reactionez. Mai ales ca m-a nimerit prost, sunt intr-o perioada tare sensibila... Am fost acuzata ca "plesnesc" dar oare Mirela nu a facut-o atunci cand ne-a dat drept exemplu de "asa nu"? In fine, chiar nu mai vreau sa discut pe tema asta, e ultima mea interventie aici. Imi pare rau daca am jignit/suparat pe cineva. |
nu la tine m am referit in mod particular, pt ca n am citit postul tau si stiu ca ai o perioada mai incarcata cu de toate
eu ziceam asa in general, ca scriem cele care scriem mereu, de ani de zile pe DC , doar nu ne certam / suparam pe asa subiect
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
Katya spune:
Tanti Zavaidoc , cum mai scriu pe la religioase, ma simt cumva vizata, dar sa stii ca intimplator chiar am donat la Umanitare.Si asa s-a nimerit, sa donez exact acolo unde nu se dadea nimic, nu la toate subiectele se dau iconite si nu la toate se afiseaza donatorii.
szivarvany spune:
Am avut ocazia sa citesc acum la o odisee, ce s-a scris acolo este foarte, foarte urat.
Aici pe DC si multumita DC-ului au fost ajutati muti copii, acum ar trebui sa vina mamicile care activeaza si au caz la bazar sa apere DC-ul de la comentarii rautacioase ?
Daca nu ar fi DC-ul, aceste actiuni nu ar fi. Pur si simplu.
DC-ul sunt userii. Userii care pot scrie pe DC.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui Katya Tanti Zavaidoc , cum mai scriu pe la religioase, ma simt cumva vizata, dar sa stii ca intimplator chiar am donat la Umanitare.Si asa s-a nimerit, sa donez exact acolo unde nu se dadea nimic, nu la toate subiectele se dau iconite si nu la toate se afiseaza donatorii. |
Nu e cazul sa te simti vizata. Nu vorbeam despre nimeni in particular. De altfel, am si spus ca a dona bisericii e o alegere ca oricare alta, la fel cum nu toata lumea care activeaza aici doneaza neaparat la actiunile DC. Multe persoane ajuta vecini, cunostinte in situatii grave, etc.
Ma deranjeaza insa cand devii aproape obligat sa donezi sau sa ajuti si daca nu o faci, ti se bate obrazul.
A mai fost un subiect in care Papanash se intreba parca de ce anumite persoane aleg sa ramana anonime. Unul dintre motive poate fi si asta, ca daca ajuti de cateva ori, devii obligat sa o faci in continuare.
Am avut o patanie similara. O mama careia ii mai trimiteam scutece si haine pentru copil. La un moment dat, a inceput sa ma anunte ori de cate ori se terminau pampersii sau gelul de dus al copilului. E firesc? Nici eu nu stateam pe roze cu banii atunci si aveam si eu copil foarte mic. Irelevant.
Profit de ocazie ca sa cer sa mi se scoata din dreptul numelui iconitele de donator. Multumesc!
ralcat spune:
Nu stiu de ce, dar vad ca cele care au intrat in subiect si au raspuns, mai ales au raspuns, sunt cele care de cele mai multe ori se regasesc la umanitare. Vizibile sau nu, dar sunt cele care ajuta, care empatizeaza, care dau de la ele, nu doar bani, ci timp, energie, putere. V-am recunoscut pe aproape fiecare dintre voi, doamnelor si pe fiecare am retinut-o ca pe o voluntara si o inimoasa.
Dar stiti ce ma mira ?
Ca nu am prea vazut "noutati", vre-un nume nou ... cam ce zicea Mirela.
Si am senzatia, ca de multe ori multe dintre mame intra pe forum cand au ele insele nevoie de ceva, de o informatie, de un sfat, de a se descarca si dupa aceea ... gata, si-au satisfacut nevoia, au plecat, alte nevoi conteaza mai putin. Nici nu cred ca mai intra la umanitare, poate la generale sa vada ceva din subiectul de fata.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu