Singuratatea alergatorilor de cursa lunga ...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu am crezut ca sunt oameni carora le place aceste portocale la nume,daca nu o vrei e simplu anunti si ramai in anonimat.

Eu am venit cu acesti copii care ei nu pot cere nimic ca ei de fapt nu stiu sa ceara ,viata lor e roz ca asa o vad ei,numai atata pot gandi.Si am crezut ca voi fi inteleasa si nu o sa fie asa suparare .

Sincer nu ma asteptam la atatea polemici ,vreti sa ajutati bine daca nu iar e bine.Fiecare face cum crede dar va rog eu din tot sufletul meu nu incercati acuma sa aruncati in cei care fac campanii ca unii dintre noi punem suflet.Si am pus suflet enorm .

Nu am spus-o pana acuma dar am sa o zic pentru mine copii astea mi-au demonstrat inca odata ca oricat de greu mi-ar fi in viata am 2 maini gandesc inca normal(asta vreau sa cred eu) si pot munci pentru mine ,poate si ei ar munci pentru ei dar nu se poate.

Asa ca va rog intelegi-ma si pe mine si imi cer iertare daca am supar pe cineva ca am rugat sa ma ajutati.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

E ultima mea interventie la subiect.

Gusta, nu s-a suparat nimeni ca ai cerut ajutor. Si nici ca ai avut o initiativa asa de frumoasa. Si nici ca ai suflet mare si te implici, desi treci printr-o perioada grea si tu.

Nu cred ca e cineva de aici care s-a simtit vreodata deranjat de actiunile umanitare de pe DC.

Mai spun o data, sper sa fiu bine inteleasa: deranjant devine cand ti se bate obrazul daca NU ajuti. A ajuta e un act voluntar. In ultima instanta, asa cum spuneam si intr-un mesaj anterior, a ajuta e crestineste. Iar un bun crestin nu judeca pe altii prin prisma a ce fac sau nu fac.

Pentru cei care nu sunt crestini, a ajuta tine de caracterul si etica lor. Daca vor, ajuta. Daca nu, un deget aratat mustrator nu ii va face sa ajute. Ba dimpotriva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Atunci eu imi cer scuze in numele celor care au batut obrazul daca asta s-a inteles.

Va rog din tot sufletul meu sa ii iertati imi cer eu iertare pentru ei poate au vrut mai mult si nu au stiu cum sa ceara.

Eu nu ma simt singura in cursa asa sunt cu voi si asta ma face mai puternica.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Eu nu ma simt singura in cursa asa sunt cu voi si asta ma face mai puternica.

Marilena si Mara Augusta

e cel mai important lucru draga mea!!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragilor,
M-am tot gandit si am tot recitit ce am scris ... si apoi mi-a deschis ochii Laura25. Are dreptate. Mesajul NU a ajuns la cei care trebuie ... iar cei care s-au suparat/ofensat sunt unii din cei care se implica si participa la actiunile DC.
Si da, din pacate mesajul meu poate fi interpretat ca fiind 'dur' dar daca stam bine si ne gandim, are totusi un scop care ii mai slefuieste din duritate...
Probabil ca mesajul meu a fost prea emotional.
NU am vrut sa supar pe nimeni. Sincer. Daca aveti nevoie de scuzele mele, le ofer - pentru ca mult mai important decat ceea ce cred eu este soarta celor pentru care putem face binele.

Sa aveti niste sarbatori minunate si va multumesc pentru intelegere

/mirela
Si am sa si inchid mesajul.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Mirela , tu esti o doamna. Sincer eu am citit in mesajul tau mirarea, consternarea in fata indiferentei.
Si sincer cred ca implicarea, empatia, ajutorul oferit celor care au o mare nevoie, desi sunt voluntare, sunt in acelasi timp si subiecte de invatatura.
Si cred ca asa cum ne invatam copiii sa fie generosi, sa imparta, sa fie oameni buni, asa ne putem purta si noi.
Ca de crizat si victimizat, avem destule care sa ni se intample, nu e cazul s-o consideram si pe Mirela o sursa de stres.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ba nu, Mirela, mesajul tau a ajuns la cine trebuie, constat din mesajele pe care le primesc ca sunt multe persoane care nu stiau despre ceea ce noi ne-am propus, fiindca nu citesc " subiectele de sus si altele", nu folosesc la cautare criteriul "subiecte active".
Nu polemizez cu nimeni insa ma intristeaza turnura acestui subiect, ar trebui sa construim impreuna, nu sa polemizam si sa aruncam vorbe.

Tanti Zavaidoc, am si-acum o poza cu tine desculta, intre sute de haine si jucarii donate si aranjate pe categorii, cu zeci de pungi cu cadouri in jur. Imaginea aia n-o s-o poata sterge nimeni din mintea mea, tu de ce vrei sa stergi iconitele ???

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Imaginea aia n-o s-o poata sterge nimeni din mintea mea, tu de ce vrei sa stergi iconitele [/size=2] ???

Asa sunt eu, iconoclasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu vreau sa adaug doar ca donatie nu inseamna doar bani, poate fi si o cutie cu jucariile cu care nu se mai joaca propriul copil, hainute si incaltari care i-au ramas mici, orice lucru e binevenit acolo unde ... nu este nimic
sau se poate pune la bazar - orice - iar cumparatorul pune banutii in contul actiunilor umanitare
sunt multe posibilitati de a ajuta

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Inside information: Asa cum a remarcat si ralcat, Mirela a parcurs astazi un caleidoscop de stari emotionale. Aceste stari s-au transmis probabil si catre calculatorul sau care s-a blocat . De aceea m-a rugat pe mine sa inchid acest mesaj.

In ultimul ei mesaj, Mirela spune: "Probabil ca mesajul meu a fost prea emotional. NU am vrut sa supar pe nimeni. Sincer. Daca aveti nevoie de scuzele mele, le ofer - pentru ca mult mai important decat ceea ce cred eu este soarta celor pentru care putem face binele."

Cred ca este un moment bun de a pune punct acestei discutii...

Mergi la inceput