Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

anessi bafta sa vi cu rezultate bune .

eu azi am mancat salata de conopida cu piept de pui si maioneza si supa crema de conopida iar, de dimineata am bagat 2 cani de cacao cu lapte si fineti pe paine.

georgia si cu anume detergent ca dermalinul ala din sensiblu nu e bun de nimic ineaca rufele ,am mai auzit de dalin lichid ca ar fi bun dar nu stiu ce sa zic.

Eu ma gandeam sa pun jumate ariel jumate dermalin voi cum faceti?

de luni vreau sa ma apuc sa spal si sa calc tot dar inca nu m-am hotarat pentru detergent.

32+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

si eu abia astept sa taie ai mei porcul, sa imi trimita carne proaspata, jumari, slanina, sorici

culmea, ca inainte nu prea mancam porc, doar mici, pentru ca mi se parea ca miroase a sobolan carnea de porc, se chinuia al meu sa manance singur...
acum m-au terminat hormonii astia de sarcina, numai porci visez:-))

dar imi revin eu dupa..

mititeii ii fac pe gratar de asta
http://www.pofta-mare.ro/ustensile_bucatarie_gratar_aragaz.php
daca e carnea proaspata ies super suculenti, imi placeau mie si inainte de sarcina cum ieseau, acum o sa mi se para o nebunie curata...

gata, plec la cumparaturi ca v-am tampit cu poftele mele

26+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

dragele mele, eu sunt o adevarata enciclopedie de idei de retete. nu ma iau neaparat dupa vreo reteta fixa, dar inventez mult.
acum spre exemplu am papat o supa de pui (clasic...) iar ca fel principal am facut niste chicken nuggets dar nu prajite in tigaie (ca n-am voie prajeli) ci la cuptor. le-am dat exact ca pe snitzele in faina, ou si pesmet in care am adaugat si putin cascaval ras. le-am asezat pe o foaie de copt stropita putin cu ulei de masline si la cuptor cu ele. intr-adevar, a durat ceva, cam 25 min pe fiecare parte, ca le-am si intors, dar a meritat. le-am papat cu un sos de usturoi cu iaurt si putina verdeata. yummy!!!
pt weekend am in plan ficatei de pui, probabil tocanita, ca tot avem nevoie de fier in perioada asta.
in rest ma mai uit la Jamie Oliver (are filmulete si pe youtube) si mai fur cate o idee de aroma... imi place mult ca gateste sanatos si cu multe legume, exact cum avem nevoie mai ales acum.

Anne 31+ de Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

si eu tot la cuptor fac cam toata mancarea, inclusiv snitele, cartofi...nu prajesc nimic pe aragaz, nici macar oua
as manca la altii acasa, dar la mine daca sare uleiul pe perete sau pe hota e gravisimo
e buna si comoditatea la ceva, mananci mai sanatos

de data asta am plecat..

26+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Cati la multi ani si sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe mancacios
Venim si noi de la control cu vesti bune, bebele e in grafic, are 1100g si nasterea va fi cezariana programata.

Ghiulten
analizele tael zic ca etsi un pic anmenimica, la fel mi-au iesit si mie si de azi m-am mai pricopsit cu inca un medcicament: fierul

Annesi si mie mi-e tare poftsa de ficat, dar e contraindicat in sarcina si m-am cam ferit sa mananc.

Lalitzuza
pe acnd organizam intalnirea in Timisoara? eu saptamana viitoare mai merg al servici luni si marti, apoi sunt libera in timpul zilei, seara mai merg al cursuri de puericultura.

MTHFR C677T Homozigot
+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Finally home

Caty la multi ani si multa sanatate

Suzi de ce sunt interzisi ficateii in sarcina? Eu sun fan dar nu apuc decat 1 data pe luna maxim.

M-a sunat dr sa-mi zica ca nu a iesit nimic la lama decat flora normala. Clotrimazolul sa traiasca
La noi a ramas cezariana in primele zile din febr, eu ma gandeam 2.2.2012 dar sotul zice joi? las-o pe luni 6 febr , e ciudat rau cu programarea la operatie decizi ziua in care soseste bebe pe lume .

Da plec sa fac curat desi sunt obosita dar maine vine sotul acasa si nu merita sa gaseasca casa asa.

O seara linistita!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 28s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Happy mumy incerc sa mai pun inca o data lista pe mail. Dar cred ca ii dau copy paste, poate nu reusesti tu sa deschizi fisierul.

Fetelor ce de-a pofte aveti Eu nu am putut sa mananc carne de porc nici inainte, d-apoi acum. Nici eu nu mai stiu ce sa mai mananc desi am cine sa-mi gateasca de 3 ori pe sapt ce vreau eu, dar chiar nu mai am idee ce. Parca mancam aceleasi chestii de m-am saturat de toate.

Am fost pana la Unirii si inapoi sa-mi schimb cardul caci a expirat si am facut 3 ore. Noroc ca a dormit fii-miu si n-a facut scandal.

Hai ca-l aud, cred ca acuma se trezeste...

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!

Am intrat sa urez LA MULTI ANI!!! scumpei noastre Cati

Noi azi am dat o tura prin ikea si mall, am mai cumparat cate ceva.

Nu stiu daca mai reusesc sa intru azi, dar recuperez maine.
Va pup, noapte buna!!

Alina 30+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Iaura: era perioada dinainte de concediu si de aia n-am mai intrat. Eu nasc la Gynia, iar prima oara am nascut la Gine 1. Acum 9 ani cand am nascut eu in sistemul de stat era destul de traumatizant asa ca acum am ales sistem privat. Cu cine nasti la Stanca?
Cati:La multi ani!
Sophia: pofta mare!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma sapt. 26
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Altesa de ce nu folosesti detergentul senzitiv de la SANO pt bebei si balsamul lor?

Mergi la inceput