Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

eu nu ma incurc cu toti porcii eu sunt incurcata cu niste baclavale.

32+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

mai fetelor eu am facut spaghete cu pui si sos de rosii cherry dar imi curg balele de un gratar de porc deci maine porc sa fie ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Multumesc mult, mamici frumoase !!! la fel sa aveti si voi multa sanatate si bebei mancaciosi !!!

Sofia - eu am avut masa plina cu de toate, si cruditati, si prajeli si gratar si tot nu am putut sa mananc mai nimic. Mi-am implinit atatea pofte ca m-am saturat de toate. Am zis ca daca a tot venit postul manc o saptamana fasole si pe urma oi manca iar cu pofta de toate

dedicatia de pe youtube se pare ca e restrictionata in tarisoara mea comunista nu am putut sa vad :(

gravidutza 30+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgia, m-am linistit in ceea ce te priveste si te-as ruga sa stai si tu linistita.Ma gandesc ca daca ceva ar fi fost in neregula in dezvoltarea copilului, ar fi iesit la amnio.Deci..."stai flexata" (pe-asta de la tine o stiu!) si gandeste-te la lucruri bune
Lady, daca ma doare ceva, afla ca si pe mine tot calcaiele ma dor.Mi s-a parut ciudat, dar daca zici ca si tie ti se intampla, inseamna ca e firesc...
Matza, cu siguranta se intampla ceva...si eu am dormit excelent noaptea trecuta...Doar doua pauze de pipi si mancarimi reduse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

altesa - ai grija sa nu exagerezi cu conopida. Face parte din categoria legumelor cu cel mai rdicat aport de vit k, vit care da o coagulare mai rapida a sangelui. Deh .. sunt nebuna cu d-astea ... riscul; mseriei ca sa zic asa

cu porcul .. m-ati spart .. proaspat taiat .. carnati de casa, sorici wow
cine are Kaufland prin apropiere, au niste mici afara la gratarul ala de lsini, f buni!

de dormit si eu am dormit bine in ultimele nopti dar fetele, o intrbare pls!
voi va confruntati cu durerei inghinale? de fapt . ma cam dor oasele dintre piciare asa .. nu stiu sa descriu m-am cam plimbat relax asa in ultimele zile, mai mult pe jos sa fac si eu miscare, o avea ceva?
Suzie, maine schimbam sapt, se fac 28!

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

gata stiu !!!
o sa-mi fac si eu ficatei ( la inceput de sarcina mi s-a recomandat chiar sa manac ficatei de pui, dar am auzit si eu ca nu prea se recomanda pt ca ficatul asimileaza toate toxinele din organism deci ar fi toxic... acuma cine mai stie...)

si ca tot zicea Alina de ikea....ce-as baga niste clatite cu spanac
maine ma apuc iar de gatit.

Cu porcul...am unul viu pe langa casa, dar il mai las pan la craciun, inca nu mi s-a dat stomacul pt carne de porc.

Olishka - eu de cate ori am fost internata nu am putut sa dorm in spital, deci la mine o fi pe baza de...altele

Aici o sa mai fac un control pe la 36 sapt. Analize cica am prea multe pt spitalul asta...deci stau si clocesc.
Poate e mai bine asa, nu-mi mai fac griji ca e greutatea nusht cum, ca lichidul altfel, col, uter....offf. Dar si cazul cu hepatita dat de Olishka ma pune pe ganduri cum poate afecta o scapare din asta.
Oricum pan la urma tot la mana lui DD suntem.

Beatrix

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

cati...la multi ani, sa fii sanatoasa, iubita fericita...sarcina usoara in continuare
- cu tot somnul meu m-am dus la epilat..ca eram programata si deja schimbasem de cateva ori programarea...fetelooor....dupa 3 ani...a fost neasteptat de bine...nu a fost asa dureros cum credeam..colega mea e experta cu gravidele,stie frate cum sa te ia....chiar mi-era o fricaaa...si m=am facut total..adica...nu e de colo pt o persoana sensibila ca mine...bebelusha imi tinea galerie, ca se misca la orice gest....sincera sa fiu,in legatura cu contractiile...nu am patit nimic dupa, sunt ok...evident mi se mai intareste burta, dar asta se intampla in mod obisnuit, dar nu contractii dureroase...
- abia astept sa fie taiat un porcsa mananc soricul...ca dupa ala poftesc cel mai tare de la un porcusor...as vrea sa cumpar pana taie ai mei un porc...dar nu stiu de unde..am luat odata din piata si avea gust de plastic..nasol rau...
- si eu sunt in panica cu mancarea...nu stiu ce sa mai gatesc, chef nu prea mai am, adica energie....cred ca voi face o ciorba de fasole sapt viit...aia e preferata mea...
- da..ma gandeam si eu la detergent...cu ce sa spal hainele mele, hainutele bebelushei pentru spital...

30+ cu

Mergi la inceput

mady vorbisem intr-un alt capitol despre nuci de sapun. O alternativa bio la detergenti. gasesti pe la naturiste. Oricum sunt multe alternative in Romania.Eu inca nu m-am aprovizionat. sper sa-mi aduca ady cand vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna fetelor!
N-am mai apucat sa intru in ultima vreme, mult de lucru la servici, iar Emma s-a pricopsit cu amigdalita, am stat acasa cu ea 2 zile ca a facut febra mare. Si cu statul acasa am reusit sa va mai prind din urma,
caci mult ati mai scris .

Cati, La Multi Ani!! multa sanatate, o nastere usoara si un bb sanatos!!

Bulinuta, Lady bine ca nu ati patit nimic.

Lexi, multa sanatate sotului.

Lali, Suzi as veni si eu la intalnire, dar nu pot decat dupa 5.

O seara frumoasa sa aveti!

Uitasem sa schimb semnatura ... 26s deja

Dariana +26 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

aham..o sa ma interesez...

Mergi la inceput