Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mady_19

cati...la multi ani, sa fii sanatoasa, iubita fericita...sarcina usoara in continuare
- cu tot somnul meu m-am dus la epilat..ca eram programata si deja schimbasem de cateva ori programarea...fetelooor....dupa 3 ani...a fost neasteptat de bine...nu a fost asa dureros cum credeam..colega mea e experta cu gravidele,stie frate cum sa te ia....chiar mi-era o fricaaa...si m=am facut total..adica...nu e de colo pt o persoana sensibila ca mine...bebelusha imi tinea galerie, ca se misca la orice gest....sincera sa fiu,in legatura cu contractiile...nu am patit nimic dupa, sunt ok...evident mi se mai intareste burta, dar asta se intampla in mod obisnuit, dar nu contractii dureroase...
- abia astept sa fie taiat un porcsa mananc soricul...ca dupa ala poftesc cel mai tare de la un porcusor...as vrea sa cumpar pana taie ai mei un porc...dar nu stiu de unde..am luat odata din piata si avea gust de plastic..nasol rau...
- si eu sunt in panica cu mancarea...nu stiu ce sa mai gatesc, chef nu prea mai am, adica energie....cred ca voi face o ciorba de fasole sapt viit...aia e preferata mea...
- da..ma gandeam si eu la detergent...cu ce sa spal hainele mele, hainutele bebelushei pentru spital...

30+ cu

hai ca parca parca ma faci sa-mi fac rogramnare si sa renunt la prietena mea "lama"

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

danezza....curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Am pus si eu cateva poze in contul comun, cu burtica si galusca Emma.

Noapte buna sa aveti!

Dariana +26 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara! Am citi 6 pagini si am uitat ce si cui vroiam sa raspund .
Da, suzi ai dreptate, am o usoara anemie si lipsa de calciu, deci m-am facut si eu cu supliente de calciu si fier. In rest, mi-a zis ca sunt valori normale in sarcina.Am vazut iar bebelina , dar tot nu a vrut sa stea cu fata sa-i faca o poza 4d.Dar mi-a zis ca are capul mare si rotund , seamana cu taica-su. Mai zicea cineva de cap mare... nu mai tin minte cine.
Mady, am fost si eu azi la epilat, m-am facut total si nu imi vine sa cred ca nu m-a durut aproape deloc. Ma asteptam la ce era mai rau, de fapt, am avertizat-o de la inceput, ca daca nu suport sa se opreasca.Am scapat de lama!!
I-am zis dr ca daca e totul ok, si daca tot insista sa ma programeze la cezariana, as vrea sa nasc pe 19 ianuarie. Dar asta numai daca bebelina e ok si are destul in greutate. Mi-a zis ca in principiu nu are nimic impotriva, dar mai vorbim la inceputul lui ianuarie. Din cauza asta mi-a zis ca o sa-mi recolteze pentru streptococul B in decembrie.
Apropos de detergent de rufe, eu mi-am comandat unul special de copii de la amway si abia astept sa vina ca sa ma apuc de spalat si calcat. Am citit undeva ca nu e bine sa folosesti balsam la hainutzele de copii, voi ce credeti?
Nu stiu cine zicea de dureri inghinale, si pe mine ma termina de mai bine de 1 saptamina, simt ca ma rup in 2.
Azi mi-am comandat patutul de pe internet, am gasit la oferta cu tot cu saltea, si arata destul de bine. Sper sa fie ok si cind o sa-l primesc.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 28+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Am uitat ce era cel mai important :
La multi ani Katy!!!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 28+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Si eu am fost azi si chiar nu e nici o problema. Si la prima sarcina am mers constant si a fost ok. Curaj

Citat:
citat din mesajul lui danezza

Citat:
citat din mesajul lui mady_19

cati...la multi ani, sa fii sanatoasa, iubita fericita...sarcina usoara in continuare
- cu tot somnul meu m-am dus la epilat..ca eram programata si deja schimbasem de cateva ori programarea...fetelooor....dupa 3 ani...a fost neasteptat de bine...nu a fost asa dureros cum credeam..colega mea e experta cu gravidele,stie frate cum sa te ia....chiar mi-era o fricaaa...si m=am facut total..adica...nu e de colo pt o persoana sensibila ca mine...bebelusha imi tinea galerie, ca se misca la orice gest....sincera sa fiu,in legatura cu contractiile...nu am patit nimic dupa, sunt ok...evident mi se mai intareste burta, dar asta se intampla in mod obisnuit, dar nu contractii dureroase...
- abia astept sa fie taiat un porcsa mananc soricul...ca dupa ala poftesc cel mai tare de la un porcusor...as vrea sa cumpar pana taie ai mei un porc...dar nu stiu de unde..am luat odata din piata si avea gust de plastic..nasol rau...
- si eu sunt in panica cu mancarea...nu stiu ce sa mai gatesc, chef nu prea mai am, adica energie....cred ca voi face o ciorba de fasole sapt viit...aia e preferata mea...
- da..ma gandeam si eu la detergent...cu ce sa spal hainele mele, hainutele bebelushei pentru spital...

30+ cu

hai ca parca parca ma faci sa-mi fac rogramnare si sa renunt la prietena mea "lama"

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma sapt. 26
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Cati!! Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri!

@Lady: nu mi-am primit micii, deci sunt foarte dezamagita. Am sa deschid si eu un topic "mita n-a ajuns la mine"
@anahadasa:
@Iaura: Of nu stiam ca esti din Cluj :) Transmit un dor imens Clujului meu drag; cel mai frumos oras din univers :)
Altesa, Aerlilian, Georgia felicitari pentru bebei.
@Lalitzuza: Eu iau 1 Calciu+Vit D/ zi, 2 Fe/zi, 1 Acid Folic/zi. WTF? Deci eu is total anapoda? N-am stiut ca nu se ia Fier cu Calciu impreuna. In plus, de fiecare data analizele mele au fost super bune. Nici nu stiu de ce mi-au dat atatea pastile.
Simpatica Kathleen, hm?!
@ Sophia: "culmea, ca inainte nu prea mancam porc, doar mici, pentru ca mi se parea ca miroase a sobolan carnea de porc, se chinuia al meu sa manance singur...
acum m-au terminat hormonii astia de sarcina, numai porci visez:-))" M-ai spart cu visele tale porcine; in rest simt la fel vizavi de carnea de porc. Am si eu vise cu porci, dar numai cu piftii de porc (racituri, cum se zice la noi in Ardeal).

Fetelor poate ma lamuriti si pe mine in legatura cu aceasta combinatie mirifica: Fier si Calciu, M-a pus Lali pe ganduri.. Si cum luni merg la morfo vreau sa ma trag de par cu ei. Eu am cerut intr-adevar Ca pt ca nu beau lapte niciodata, iaurt poate de 3 ori pe an, branza feta si topita mai mananc din cand in cand, dar nu zilnic. Atunci ma gandeam de unde are fii-mea picioare lungi (apropo Faith, cica fetele sunt mai lungi, dar mai usoare la kg) daca eu nu suplinesc Ca de nicaieri. Si mi-au dat..Dar credeam ca vor retrage fierul sau acidul folic (pe care il iau din luna a 4-a fara intrerupere; voi face o fata desteapta de m-oi mira si eu de ea)
Noapte buna tuturor!

25+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

multumesc mult de tot pt urari !!!
am vazut pozici noi pe cont. Foarte frumoase !!!
si ce cont roz avem
o noapte linistita va doresc !!!

gravidutza 30+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu am bagat ficatei in mine cnad eram gravida cu fimea de am spart si n=-am patit nimic.

ileana, daca esti inalta, mami, te dor calcaiele. eu, piticanie..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anda, imi place poza ta

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 32+

Mergi la inceput