Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(34)
Raspunsuri - Pagina 7
kraluca spune:
cati - la multi, multi ani fericiti! sa ai parte numai de bucurii si de un bebe sanatos!
mihaela - calciul impiedica absorbtia fierului in organism. de fapt, fierul se ia impreuna cu vit C (cum se ia si calciul cu vit D). pentru a lua in aceeasi zi si calciu, si Fe este nevoie sa se faca pauza de cateva ore intre vitamine
eu stiu ca ficateii nu sunt indicati in sarcina pt ca au multa vit. A, care poate determina malformatii bebelului. oricum, la o varsta asa avansata a sarcinii nu cred ca se mai pune problema de malformatii "Secretul in timpul sarcinii este sa nu consumati prea multa vitamina A preformata, care in doze ridicate poate cauza defecte congenitale si toxicitatea ficatului."
alina_anto spune:
Buna dimineata! asa, cu noaptea-n cap..
Desi eram f obosita, de la ora 4.30 n-am mai putut dormi..
Macar am reusit sa citesc din urma, ca ati scris fetelor...
GeorgiaFelicitari pt eco!
danezza Si eu am dureri in zona inghinala, uneori nu pot sa imi apropii picioarele, de aici si mersul de rata
Cati Chiar mi-am luat clatite cu spanac ieri de la ikea (a ost pt ptima oara cand am luat), dar nu prea mi-au placut.. In schimb e mortal eclerul cu ness
Mady deci ai rezistat la epilat total?? Bravo! Eu sigur nu as rezista.
Eu folosesc detergentul Sano sensitive. Are miros placut, scoate si petele (cand va fi cazul) si lasa rufele moi (pt bebe si Sara nu folosesc deloc balsam de rufe).
dari Sanatate Emmei! Superbe poze! Iar tu ai o burtica asa mica, frumoasa si o fetitza minunata! Iti seamana foarte mult!
Ghiulten Felicitari pt eco!
Fetele, legat de intalnire, ramane la Nan Jing? Fac rezervare? Si ma gandesc ca puteti sa veniti si cu taxiul, sa nu va fie greu cu parcatul. Iar la intoarcere va "cuplati" si plecati grupuri grupuri. Eu voi veni cu taxiul, sau daca vine Doru pana la 17.30, o sa ma aduca el.
Alina 30+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
ALTESA spune:
alina neata si de la mine stai calma ca nu esti singura care nu poti dormi .
Te invit la un ness frecat virtual e preferatul meu
32+ cu baby Rafael-Ioan
carina spune:
Multumesc Alice
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma sapt. 26
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
alina_anto spune:
Hai ca am incercat sa ma bag inapoi in pat, dar dupa 5 min m-am trezit ca mi-e foooooaaaaamee. Merg in bucatarie sa rontai niste biscuiti.
Aseara mi-a montat Doru monitorul video de la tommy. E super! L-am testat pe Sara.
Alina 30+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Imi aduc aminte ca in sarcina cu Sara am avut parte de muuuulte nopti albe (aproape fiecare noapte). Stiam toate reluarile de emisiuni culinare
Sarcina asta a fost chiar ok. N-am avut insomnii, decat de 3-4 ori.. In schimb mi-e somn tot timpul.
Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
aerlilian spune:
Alice, ce delicata esti tu, fata din poveste...Nu-mi spui ca ma dor calcaiele de la greutate, spui ca de la inaltime...
Alinutza, eu n-am nicio problema cu locul de intalnire...Dar se pare ca imi confirmi ca la Nan Jing nu sunt locuri de parcare...
My_Lady0091 spune:
'neatza!
Carina...si dupa atatia ani, cu domnisoara mare..cum de ai avut curaj sa o iei de la capat cu sarcina, nastere, scutece, nopti albe..etc?
Mihaela.R-de unde asemanarea intre porc si sobolan?
Alinutza, esti foarte matinala!
Olishka, iti multumesc in numele actiunii "Mosh Nicolae" pentru donatia oferita lor!
O zi buna sa aveti!
28+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Nu aveti somn fetelor nici sambata? Eu as mai fi dormit, dar m-a trezit fii-meu, desi de obicei se trezeste mult mai tarziu
Fetelor eu nu stiu unde este acest restaurant. Ma luminati si pe mine va rog? Este aproape de o gura de metrou? Este crima traficul la acea ora prin zona aceea. Parca as veni cu metroul, desi nu l-am mai folosit de nu stiu cand...O fi aglomerat si in metrou? Mie mi se face rau tare in aglomeratie.
Si eu sarcina trecuta ma culcam pe la 4. Acum ma culc pe la 2.
Lady cu mare drag
Sa aveti week-end frumos!!!
Olga, mamica lui David iepurasul si 26+