Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
puiutz_mic spune:
fetelor, cand ati avut delfinasii raciti erau cumva super somnorosi? Raducu azi a fost somnolent toata ziua. A adormit inainte de 11, s-a trezit pe la 13, dar foarte moale, somnoros, apoi pe la 16 a adormit iarasi. L-am trezit la 17.30. Ceva mai vioi.
I-am pus azi un supozitor cu Paracetamol, ca avea 38,3 (la indicatia pediatrei). Cand s-a trezit avea 37,8. I-am dat Beladonna 15 CH 3 granule de 2 ori, la 30 minute distanta. Parca i-a mai scazut febra. De mancat a mancat (tot cu tel. in maini, fireste). Sunt fericita ca a mancat.
Sa vedem cum e la noapte. Aaaa si ii curg mucisori limpezi. Nu am decat ser fiziologic in casa, pana maine sper sa fie ok. La 10.30 mergem la pediatra. Totusi parca nu l-as culca cu temperatura in seara asta. Oare merge sa-i mai pun un supozitor?
Crispro, si Vladut e racit, offf. bine macar ca nu face febra! Pupici dulci si sa se insanatoseasca repede!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
btz_ovi spune:
Eu de Craciun vreau sa ii iau www.amazon.com/Geoffrey-Imaginarium-Wooden-Activity-Walker/dp/B002W5CXXI" target="_blank">jucaria asta,mi se pare foarte interesanta.
Voi ce spuneti?
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Oana, bine ca are ocupatie! SI bine ca stie sa le puna prin gaurica lor. Vlad nu vrea cu forma aia de biscuiti, numai cercul il pune. Oricare altul i-l dau in mana, il pune la loc prin gaura mare si il cauta pe ala galben. ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
ei sa nu te gandesti ca el le nimereste pe toate...ii dau o piesa in mana si ii arat cu degetul gaura la care se potriveste
cateodata il mai si ajut putin ghidandu-i manuta
Ludmila nu poti sa fi tot timpul acolo, langa ei, sa ii pazesti...si eu l-am prins pe al meu cu manuta in wc
Puiutz eu asa stiu ca Paracetamol poti sa ii pui 4 supozitoare in 24 ore
Btz foarte frumoasa si foarte complexa jucaria! DAR e si foarte scumpa...ai putea incerca sa iei mai multe jucarii care in final sa aiba toate functiile acestei jucarii doar ca ar fi mai multe si poate ai iesi chiar mai ieftin. de ex. partea de sus de la www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/80014041/" target="_blank">ikea la un pret rezonabil - e doar o sugestie!!!!
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
oanna,jucaria am vazut-o la un magazin SH,nu stiam cum arata caci e sigilata,nu a fost folosita niciodata si nu o desfaceau.dar era scump kg,ma costa cam 7 mil,vad ca pe net e la fel.daca se va ieftini,sa zic,pana in 2 mil o iau,altfel nu.
mc de link,am vazut pe amazon.com si co.uk jucarii asemanatoare si mult mai ieftine.
am vrut sa fac comanda de pe site-ul pus de crispo,labirintul,dar ma costa transportul cat jucaria in sine ![]()
Da,ai avut o idee tare buna.Mc 
crispro spune:
Super faina jucaria, BTZ. Doar ca e scumpa. Si eu sper sa gasesc labirint din ala ieftin pe undeva. Ma mai gandesc si la un Lego (dar nu lego - firma, ca e scump), ci cuburi de construit normale, stiu ca vazusem candva ori in Kaufland, ori in Carrefour, si muuuult mai ieftine.
Puiutz, Panadolul contine paracetamol, si se poate da de 3 ori pe zi (asa parca scrie pe prospect). Eu zic mai bine sa ii dai, decat sa il lasi cu febra. Mai ales ca cel de dinainte l-ai dat de 4 ore.
sa treaca. Cred ca de la raceala e somnoros, puiutul! Iti dai seama, ca si noi cand suntem bolnavi am sta linistiti, in patut, fara galagie si agitatie, sa ne odihnim.
Tare scump e Vlad al meu. Se serveste cu serv umede, si se apleaca sa faca curat, sterge pe jos, pe masa, peste tot. I-am zis sa stearga si caloriferul - ala nu l-a stiut. Apoi i-am explicat- ala unde zicem noi ca e cald sau e rece- direct la el s-a dus. Stie multe, intelege si mai multe. Tare scump e! Iubitul meu!
Sa-l ajutam pe Alex
ludmila_p85 spune:
Noi am intrat la som deja,mi-a cintat la la la vreo 15 min.la ureche pina sa adoarma
.
Referitor la jucarii, asteptam sa vedem ce ne aduce tati al nostru acuma cind vine acasa![]()
Ps: am lipit asta seara patutul lui V de patul meu sa vedem daca functioneaza somn dulce alaturi de mami
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro asa sta Vlad la aerosoli. Nu ii pot lua masca de pe fata, o tine apasata tare, tare. CAnd il opresc atunci mi-l intinde sa il pun jos. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
iooooooooi, ce cumintel staaaaaaa....

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
lauri_ca spune:
Doamne, cati delfinasi bolnaviori! Ii pup pe toti sa se faca bine repede. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum o sa fie cand vor intra in colectivitate.
Am fost in Carrefour si am stat 30 min. la raionul de jucarii unde Stefi a butonat toti bebelusii. Are unul micut acasa si il strange in brate, il pupa si-i zice "beba", dar poate mai primeste unul de la mosul ca prea ii plac.
Cred ca s-a bagat si la dieta, azi n-a mancat mai mult de 100gr la nici o masa. Se poate sa fie de la dintisori? Are umflata gingia rau, la toti premolarii/molarii, nu-mi dau exact seama.
Pe mine ma doare o masea, incerc s-o amortesc cu niste tuica, sper sa nu ma imbat. Stomatoloaga mea a nascut acum 2 sapt., la alta nu ma duc.
crispro spune:
Laurica, eu zic ca poate fi si de la dintisori. Oricum, Stefi nu era mare mancacioasa nici inainte. Dar cate mese are? ca poate mananca mai putin, dar mai des. Ioi, sa stii ca de multe ori cand V mananca putin, ma gandesc la tine, ca stiu ca Stefi e campioana la mancat putin.
Tu fete, eu aveam un cantar cu ac, sau cum sa ii zic si acum l-am luat pe al soacrei, electronic. Si i-am cantarit carnita care i-o dau lui V, zi de zi =12 grame!!! Pai cica ei tb sa manance 40-60 g carne pe zi!!! Doamne, eu il tin de atata vreme cu sfert de portie de carne. Ioi, azi i-am dat 35 de grame,mi se pare foarte multa!!! Apoi asa numai un pic de piure de legume mai mananca. Si se stramba de numa...
Sa-l ajutam pe Alex
lauri_ca spune:
Nu stiu cum o scot la capat cu cadourile de sarbatori. Noi incepem cu Sf. Andrei ( fetita 2 a sora-mii +baietelul nasilor),Sf. Nicolae, Craciun cadouri pt. 7 copii(2 ai mei, 3 ai sora-mii, 2 ai nasilor), Sf. Stefan(ai mei 2), Sf. Vasile (baiatul cumnata-mii), Sf. Ion( fetita 1 sora-mii si fetita nasilor). Fara sa mai pun masa de Craciun si petrecerea de revelion. Cred ca-mi trebuie un credit