Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
crispro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauri_ca Nu stiu cum o scot la capat cu cadourile de sarbatori. Noi incepem cu Sf. Andrei ( fetita 2 a sora-mii +baietelul nasilor),Sf. Nicolae, Craciun cadouri pt. 7 copii(2 ai mei, 3 ai sora-mii, 2 ai nasilor), Sf. Stefan(ai mei 2), Sf. Vasile (baiatul cumnata-mii), Sf. Ion( fetita 1 sora-mii si fetita nasilor). Fara sa mai pun masa de Craciun si petrecerea de revelion. Cred ca-mi trebuie un credit ![]() mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
Asa si la noi, lunile astea e nebunie. Noi ne luam cadouri de mos nicolae si craciun in familie- noi, cumnatii, socrii. Noroc ca am decis acum 2 ani ca nu ne luam cadouri intre noi si fini/nasi. Si apoi mai avem ziua cumnatei, nepotului, soacrei. si a mea
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Eu de Craciun vreau sa ii iau www.amazon.com/Geoffrey-Imaginarium-Wooden-Activity-Walker/dp/B002W5CXXI" target="_blank">jucaria asta,mi se pare foarte interesanta. Voi ce spuneti? |
gabitza, e nesimtit de scumpa...
mai e si www.okazii.ro/catalog/55991484/cub-de-lemn-multifunctional-nou-.html" target="_blank">asa
noi mai avem si www.jucariidinlemn.com/category/rezultatele-cautarii-_50000_p9.aspx?q=cub" target="_blank">asta
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
lauri_ca spune:
3 mese a papat azi(mic dejun ousor fiert, pranz piure si ficatel de curcan cu sos, cina taietei cu lapte) + o banana in 2 etape.
Acum face tumbe, adica se pune cu capul si manutele jos, si eu o dau peste cap.
ooana spune:
| citat din mesajul lui crispro Tu fete, eu aveam un cantar cu ac, sau cum sa ii zic si acum l-am luat pe al soacrei, electronic. Si i-am cantarit carnita care i-o dau lui V, zi de zi =12 grame!!! Pai cica ei tb sa manance 40-60 g carne pe zi!!! Doamne, eu il tin de atata vreme cu sfert de portie de carne. Ioi, azi i-am dat 35 de grame,mi se pare foarte multa!!! Apoi asa numai un pic de piure de legume mai mananca. Si se stramba de numa... ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
no' acuma intelegi de ce stau eu cu cantarul pe masa?!
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Apoi Oana, nu ma mir ca zici ca ii blenduiesti carnea. Ca la cata trebuie sa manance, nici al meu nu o vrea taiata bucatele mici mici.
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
andreea, am inteles mai faza cu 3 copii, de aia am si ras..ca altfel iti dadeam na-na.
azi m-a terminat Stefan cu urletele din nimic. (mi-a cerut sa ii pun varza murata langa papica si eu i-am pus si 2 floricele mici de conopida...si a inceput sa tipe si sa se isterizeze. drept urmare pe mine cred ca m-au auzit vecinii de la parter
no, i-am culcat..dar sunt epuizata nervos de fi-miu..no..cica pune-te si invata..de unde sfantu putere..poate maine.maine probabil ma va scoate din pepeni sotul si uite-asa
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
| citat din mesajul lui crispro Apoi Oana, nu ma mir ca zici ca ii blenduiesti carnea. Ca la cata trebuie sa manance, nici al meu nu o vrea taiata bucatele mici mici. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
am renuntat la blenduit de 2 sapt, dar asa bucatele nu pot sa ii dau decat carne foarte moale de pe gat sau pulpa si papa maxim 35-40gr mai mult nu reusesc nici cum
...pieptul nu merge ca e sec 
offff si parca nu as mai blendui nimic, cu rabdare, rabdare, rabdare sper sa reusim sa papam si noi 50gr taiata bucatele intr-o buna zi
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alice_Elena spune:
mara daca vede carnea in mancare vrea numai pe ea sa o manance, nu o mai intereseaza legumele ![]()
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
32+ 
eladea2005 spune:
fetelor, intrebare de baraj: ce fel de sunca si cascaval dati la copii (daca le dati)? care ar fi cea mai potrivita marca?![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ilinca79 spune:
Eladea Victor mananca numai cascaval "Dej" de la Napolact. Nu stiu daca-i cel mai potrivit, dar e preferatul, ar manca numai gol daca i-as da
Sunca nu-i dau de niciun fel, ca nici noi nu mancam mezeluri.
Btz varianta www.magazinuldejucarii.ro/detalii/80-4011384-1-1/cub-educativ-cu-functii-de-logica.html" target="_blank">asta de jucarie, de care zicea si Andreea, am luat-o si noi cadou unei fetite si a avut mare succes. Se gaseste si in Carrefour si e aprox. 100 Ron.
Oana si noi avem cuburi din alea, si placerea cea mai mare a lui V dimineata e sa rastoarne cutia pe covor
Am cuburi ratacite pe sub toate paturile. Au mai fost perioade cand i-o ascundeam cateva zile ca ma saturasem sa le tot adun de pe jos ![]()
Victo mami, felicitari pt. note
Eu zic ca te-ai descurcat foarte bine, cu atatea pe cap. Bravo! Mai e un pic si scapi de tot si poate ne mai vedem si noi
Pupam cu drag toti delfinasii bolnaviori!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)