Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
eu de citit va citesc zilnic, doar ca iar m-am scufundat in butoiul cu melancolie.

e greu cand ti-ai facut planurile, te-ai intors la munca linistita stiind-o pe mama ta acasa cu Isa, offf te cred ca e greu, acum trebuie sa o iei de la capat si sa iti dai seama exact ce vei face si cum vei face o data ce Isa va merge la gradinita...si cu programele astea lungi de munca e ingrozitor

Victo bravo, bravo! pentru notele bune si ...in curand cred ca vei lua si deciza cea buna, hi hi eu cred ca va fi Clujul, dar am rabdare sa vad daca am nimerit-o

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetele din MS:ce fain ca va intalniti mereu Vreau si eu la voi.Se poate?

mda, e tare fain...la noi in Ms grupul e mic dar unit adica ne vedem mai mereu

Citat:
citat din mesajul lui crissteo
Ieri si azi dimineata am cautat de am innebunit capetele de la aspiratorul nazal

eu nu am mai gasit aspiratorul deloc
asa ca ...am cumparat altul cine stie pe unde o fi ascuns si cand o sa il gasesc

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Paula bronsiolita!!! offff de ce iti era tie groaza...
ai intrebat de perioada in care se transmite raceala??

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, ai fost mortala..auzi..cum am eu deja 3 copii. nu vrea Eric sa doarma la gradi? e mai simplu asa, sa stii.
cd o sa isi faca un prieten mai bun asa, n-o sa mai vrea sa se desparta de el.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

cand a zis 3, l-am inclus si pe sot acolo... altfel, daca insinuam ceva ziceam 4...

Eric nu vrea sa doarma acolo, inca...iar 'cel mai bun prieten' al lui e....educatoarea...e tot dupa ea, lipit de fusta ei cum se zice...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

am culcat pruncii, destuld e tarziu ca aveau chef de zbenguiala...

va las niste poze, ca sa vedeti maimutica imita tot...:)

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

histamina, pai o sa fug de acasa. mara nu a fost asa agitata in burta si acum nu sta o clipa. cu copilul astalalt cum fac? daca in burta nu sta o clipa? :))

oana, si eu am dormit bine cat am fost gravida cu mara. adica de pe la 11 12 pana dimineata la 9 si la pranz dar si acum dorm, cam la fel. nu dorm in fiecare zi la pranz dar oricum, ma odihnesc. cand dorm eu doarme si burtica dar cand sunt treaza se misca non stop. il simt chiar si cand merg..

cristina
, slava domnului da, doarme. asta e norocul meu. al nostru adica, ca altfel o luam razna :) si eu mor dupa mara si il astept si pe astalalt sa mor si dupa el

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am sosit de la dr- rinofaringolaringita. Ii dau tantum verde spray pt rosu in gat, apa de mare in nasuc si aspirat- pt muci, ii dau Stodal pt tuse, seara cica Panadol- dar numai seara, nu de 3 ori pe zi, ca nu are febra. Se da o doza doar, care ajuta sa treaca raceala. Mi-a mai dat ceva pt raguseala , in caz ca face - parca e un pic ragusit, dar mai astept - alea de raguseala doar 3 zile. Si mi-a mai dat propolis cu vit C si echinaceea, e f bun acum in raceala- a zis ea. m-a intrebat daca mananca, i-am zis ca da, ca de obicei, cu mofturi. Si ea a zis ca daca are cu cine, ca isi permite copilul, ca eu imediat sar sa ii fac altceva. Nu m-am obosit sa ii spun ca niciodata nu i-am facut altceva, doar un singur fel, pe care l-a mancat, dar cu maimutareli, joaca si povesti.

Zice soacra-mea ca este un neurolog bun in Zalau, unde o clienta de a ei de la piata merge cu copila (mai mare). Ma pun sa il caut pe net, si cica f usor se acomodeaza cu copilul (sau invers).

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

a primit Matei cutia asta cu www.elanko.ro/produse-bebe-copii/copii-ro/jucarii-ro-2/eichhorn-galeata-cu-cuburi-si-forme-color-100-piese.html" target="_blank">100 cuburi
ii plac ca sunt de lem si le roade, le loveste 2 cate 2, le pune in cutie, are capac cu forme decupate si le pune pe acolo si apoi le rastoarna ...va dati seama cat timp ii ia o actiune din asta ca doar sunt 1oo
no' acum le adun de prin casa

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Oana, bine ca are ocupatie! SI bine ca stie sa le puna prin gaurica lor. Vlad nu vrea cu forma aia de biscuiti, numai cercul il pune. Oricare altul i-l dau in mana, il pune la loc prin gaura mare si il cauta pe ala galben.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Noi acuma mergem prin camera cu mobilul la ureche cu-n aer de om de afacere si vorbeste foarte serios in limba lui,aa si incepe asa: Alooo,zice clar! azi sa va zic ce am gustat noi??? caca,eram la bucatarie da vladut a facuto in chilotei si a probat,dupa care incretit a zis caca caca! si a scuipat
Ps:stiu ca e vina mea

Mergi la inceput

asa sta Vlad la aerosoli. Nu ii pot lua masca de pe fata, o tine apasata tare, tare. CAnd il opresc atunci mi-l intinde sa il pun jos. Bine, cu desene in fata, cum altfel?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput