Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
ceamica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina cool ;) Cu pantofii In orice caz, din toate sfaturile sigur am sa compun tinuta cea mai buna, mie imi priesc f mult brainstormingurile :D Multumesc! sunteti niste scumpe! Ce mai face Sebastian? i-a trecut febra? Sofia a rams doar cu nasu curgator si pretentii cat casa :D Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
io eram deja dincolo
sar'na, per total e bine , dar inca nu are mai jos de 38,3
la mine sunt tociti rau nervii , numar pana la 10 inainte sa mai zic ceva
si-altadata si te asteptam cu poze , stii tu de unde si stii tu cu ce
ceamica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Ce limba e asta pe care o vorbesti? =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
pupic pentru Aesia si Tudol si de la noi !
Si tie unul parinteste asa , ca sunt mai mare
ceamica spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Vai ce interesante discutii despre moda! Credeam ca am gresit subiectul. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
ceamica spune:
citat din mesajul lui cecilia L Sper ca Sebastian este bine si Sofia la fel, iar circula o viroza mutanta...la Cristi la gradinita sunt 5 copii care au facut ieri febra, azi nu au venit....sanatate tuturor. Am achizitionat si eu cadoul de Mos Nic, Cristi cel mai avantajat, normal, el o sa primeasca dulciuri, fructe, o pusca pe care o cere de ceva timp, o pijama (avea nevoie, i-au ramas mici) rosie cu masinute colorate, carioci, tabla de pictat, un bloc mare de desen si un glob cu zapada(il cere de cate ori mergem intr-un magazin)....dar de Mos Craciun nu mai am idei, probabil ma hotarasc la fata locului, ca si azi Roxana, nu ai gresit.... Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Sa stapaneasca sanatos Cristi toate cadourile !
Tabla de pictat ? bravo Cristi , eu ma oripilez numai cand aud cuvantul desen .....nu cred ca-ti poti imagina ce e la noi in casa cand il incerca talentul
ceamica spune:
citat din mesajul lui luy Ziua buna tuturor ! Yaia, ma bucur ca sunteti bine , multumesc de semn . Suna tare interesanta serbarea cu dinozauri , neaparat sa ne arati poze dupa aceea. Pupici dulci pentru Aesia si Tudol . Se simte lipsa ta, ia sa faci bine sa termini proiectul mai repede ! Sa stii ca si eu am avut impresia ca e o limba straina, prin urmare nici nu am reusit sa citesc . Le admir pe fashioniste, dar eu sunt depasita, clar ! Maria e acasa, ieri dimineata s-a trezit cu tuse care se auzea ca un inceput de laringita, asa ca am bagat-o imediat pe aerosoli cu adrenalina si dexamed, se pare ca i-au facut bine pt ca nu a evoluat, nu a tusit noaptea ( sau n-am auzit-o eu ), iar azi s-a trezit mai bine. Oricum i-am facut programare la dr la 16.30, sa nu zic ca n-a vazut-o si un medic. Mai vedem cum va fi saptamana viitoare si daca o tin sau nu acasa, o vreau in forma in weekendul viitor, deoarece avem program stabilit de acum o luna aproape. Irinuca e binisor, adica nu este refacuta 100% nici acum, miercuri am fost cu ea la dr si ne-a prescris inca 7-10 zile de aerosoli cu Flixotide. Sper sa nu prinda nimic de la Maria acum In legatura cu cadourile de Craciun... chiar acum, dupa ce termina de mancat, o pun pe Maria sa scrie scrisoarea pentru Mos Craciun, in seara asta sunt reduceri de 50% la jucarii in Cora ( dupa ora 18 ), asa ca ma duc sa-i dau o mana de ajutor mosului Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
of , sanatate multa Maria si Iri !
ti-as da intalnire dar mi-e ca doar raman cu vorba , insa ma furnica rau de tot ! Plus ca bilele respective( ce vroia seb) chiar la cora le-am gasit . Si mai vrea si un lego din ala cu piese mici
Sabina spune:
Luy, sanatate fetelor! sa le treaca pana luni complet.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
cecilia L spune:
Ceamica, la el este prima incercare cu tabla, pana acum a desenat doar cu carioci/creioane pe perete
Erina spune:
Buna seara din PN. La 10 erau 0 grade, orasul frumos impodobit, atmosfera minunata.
Copiii cind OK cind cu, capricii, sa ne fi vazut azi intr-un magazin de decoratiuni, Daria pe jos> nimeni nu ma iubeste, vreau in brate...In brate era David ca altfel se precipita in cap in jos pe scarile rulante.
Despre cadouri, nu am luat nimic, nici macar cartile pentru luni seara. Bine copiii au primit fiecare cite o papusa si un camion si la sosirea in PN, asa ca...
De Mos in fiecare an incerc sa iau un cadou mai important si in consecinta mai scump dar Daria cere doar Barbie cu aripi Mariposa(aseara a avazut o stea mai srtralucitoare> uite mami steaua Nordului, hai sa ne punem o dorinta. Apoi cu o voce cristalina> Vreau o Barbie cu aripi!. Sa vedem ce nspiratie are mosul.
Mamicile ma bucur mult sa vad mosii asa de bogati. Sa se bucure sanatosi copiii de cadourile pe care le vor primi.
Luiza sanatate Mariei si Irinei. Si la Daria ceva muci aposi ieri. Sper sa ramana la atit.
Sabina spune:
Fetele,
daca vreti sa faceti calendare ca in anii trecuti, Bobo doneaza 20% din vanzari lui Bibi, daca faceti comanda pana pe 9 decembrie.
Tot el o sa-mi tipareasca pro bono 5 calendare cu imaginile mele, ca sa se vanda tot pt Bibi.
Practic, am strans 1770 lei in 24 de ore cu pozele, speram si la calendare. Sunt totusi 12 imagini artistice acolo.
mai imprastiati si voi vorba :)
http://armonii.blogspot.com/2011/12/amintiri-care-i-pot-salva-viata-lui.html
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Erina spune:
Sabina facem si noi calendar la Bobo ca si anul trecut. Felicitari si pentru aceasta initiativa.