Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Sabina spune:
cool ;) Cu pantofii
In orice caz, din toate sfaturile sigur am sa compun tinuta cea mai buna, mie imi priesc f mult brainstormingurile :D Multumesc! sunteti niste scumpe!
Ce mai face Sebastian? i-a trecut febra?
Sofia a rams doar cu nasu curgator si pretentii cat casa :D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carpatina Yaia, te-ai mutat de tot pe FB? Sau ai alt motiv sa lipsesti? |
Veacul nu mi-l fac pe FB, ci la birou! Mult de munca si acasa nu reusesc sa ma apropii de calculator, nu incap de sot si de copii. Dar se termina proiectul asta in februarie si sper sa am mai mult timp liber de atunci...Am lasat-o moale de tot cu forumul, netul, mailul personal...Off...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui luy Yaia, sper ca sunteti bine, da un semn |
Semn!
Yaia spune:
citat din mesajul lui ceamica 1) rochia visinie alberta ferretti , dres opac , balerini de lac , cardigan finut si o brosa deosebita . Nu vei purta sacou pentru ca se trnsforma in tinuta de ocazie in partea de sus 2) sacoul de la viena (cafea cu lapte sau maro , nu mai stiu exact )la care vei sufleca manecile , o rochie din bumbac ce va urmari linia corpului, pana la genunchi, maneci scurte, un lantisor simplu de aur si un ceas valoros . eu vad aceasta combinatie cu botine din piele intoarsa pana la glezna , dar daca gamba iti pare groasa atunci opteaza pentru pantofi cu toc mai gros si potrivit 3) o rochie de matase, saten , bumbac de matase(material cu tinuta) ,cu decolteu barcuta , dreapta ( gen camasa de noapte ) , cu imprimeu marunt , careia ii accesorizezi o curea fina si inodata la capat . aici am unele dubii dat fiind faptul ca se poate sa te marcheze in 2 parti aproximativ egale fara sa contureze vreo talie . Fa o incercare si vezi in oglinda . Dres opac , incaltamintea de mai sus. 4)preferata mea ar fi o rochie din bumbac , petrecuta , infasurata in talie de multe ori, clos in partea de jos, pana la genunchi , maneca lunga sau 3 sferturi, o bratara lata , lantisor simplu , dres opac evident , in jos eu as vedea toc inalt de data aceasta si unghii lungi :))) 5)clasicul blug bleumarin uni drept, camasa , lant lung pana la burta cu pandativ , inel cu piatra pretioasa. Botine elegante din piele ,cu toc . Poti inlocui lantisorul cu o esarfa infasurata lejer care va contine lurex sau cu o esarfa de matase violet , movuri , verde oceanic . eu nu m-as baga la nici un rosu , el merge mai mult la tricouri albe cu blugi dupa parerea mea . |
Ce limba e asta pe care o vorbesti?
Yaia spune:
Doamnelor, salutari de la 'Aesia' si 'Tudol'
Yaia spune:
A plecat mesajul inainte sa-l termin.
Tudor va fi dinozaur la serbare, ca toti ceilalti din grupa lui, de altfel. Am gasit si i-am luat un costum, mai trebuie sa-i pregatesc bluza si pantaloni pe sub costumul care e de fapt ca un sac cu gluga si coada. Serbarea Alexiei inca nu s-a fixat, dar va fi probabil pitic, adica va fi imbracata normal si va avea coiful de spiridus la Mosului pe care nu-l va tine in cap.
Luy, la noi a ajuta sa-i explic de ce eu raman acasa cu Alexia si el trebuie sa mearga la gradinita. Dupa ce i-am explicat, nu a mai plans si a mers cu placere la gradinita. Acum abia asteapta sa mearga acolo.
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat si sanatate multa bolnavilor!
Somn usor!
cecilia L spune:
Sper ca Sebastian este bine si Sofia la fel, iar circula o viroza mutanta...la Cristi la gradinita sunt 5 copii care au facut ieri febra, azi nu au venit....sanatate tuturor.
Am achizitionat si eu cadoul de Mos Nic, Cristi cel mai avantajat, normal, el o sa primeasca dulciuri, fructe, o pusca pe care o cere de ceva timp, o pijama (avea nevoie, i-au ramas mici) rosie cu masinute colorate, carioci, tabla de pictat, un bloc mare de desen si un glob cu zapada(il cere de cate ori mergem intr-un magazin)....dar de Mos Craciun nu mai am idei, probabil ma hotarasc la fata locului, ca si azi
Roxana, nu ai gresit....
luy spune:
Ziua buna tuturor !
Yaia, ma bucur ca sunteti bine , multumesc de semn . Suna tare interesanta serbarea cu dinozauri , neaparat sa ne arati poze dupa aceea. Pupici dulci pentru Aesia si Tudol . Se simte lipsa ta, ia sa faci bine sa termini proiectul mai repede !
Sa stii ca si eu am avut impresia ca e o limba straina, prin urmare nici nu am reusit sa citesc . Le admir pe fashioniste, dar eu sunt depasita, clar !
Maria e acasa, ieri dimineata s-a trezit cu tuse care se auzea ca un inceput de laringita, asa ca am bagat-o imediat pe aerosoli cu adrenalina si dexamed, se pare ca i-au facut bine pt ca nu a evoluat, nu a tusit noaptea ( sau n-am auzit-o eu ), iar azi s-a trezit mai bine. Oricum i-am facut programare la dr la 16.30, sa nu zic ca n-a vazut-o si un medic. Mai vedem cum va fi saptamana viitoare si daca o tin sau nu acasa, o vreau in forma in weekendul viitor, deoarece avem program stabilit de acum o luna aproape.
Irinuca e binisor, adica nu este refacuta 100% nici acum, miercuri am fost cu ea la dr si ne-a prescris inca 7-10 zile de aerosoli cu Flixotide. Sper sa nu prinda nimic de la Maria acum
In legatura cu cadourile de Craciun... chiar acum, dupa ce termina de mancat, o pun pe Maria sa scrie scrisoarea pentru Mos Craciun, in seara asta sunt reduceri de 50% la jucarii in Cora ( dupa ora 18 ), asa ca ma duc sa-i dau o mana de ajutor mosului
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
Sabina spune:
aolicaaaa. mai pastreaza si pt Craciun din astea, Cecilia :))
eu sunt total in pana de idei pt Sofia. Am gasit la mama in anglia un lego cu castelul Hogwarts :)) dar mai mult?
Rox, ce primeste Alex?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo