E scump?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Katya, imi cer scuze, voiam sa spun sa treci prin aceasta situatie in RO si dupa aia sa ii condamni pe cei care dau.

Gresit...spitalul AVEA acel obiect, altfel cum de a operat-o ?! Avea...pentru cei care il achitau. Tocmai asta e problema !

Sunt constienta ca intre sistemul de sanatate de afara si cel de aici e o prapastie fara fund. Incerc sa folosesc sistemul privat de aici ori de cate ori pot, tocmai ca sa ma feresc de spagi - mi-e sila sa "gravitez" in jurul doctorului intrebandu-ma daca am dat suficient. Dar uneori nu se poate sau nu esti suficient informat - de ex., operatia asta se putea face si la Euroclinic, dar medicul m-a mintit in fata ca nu se poate (am vazut dupa aceea pe net).

De aceea, sa fii condescendent la adresa unor oameni care platesc serviciile de la stat (da, se cheama "spaga") atunci cand nu au de ales...nu mai spun nimic.

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Operatia copilului cost in privat la Medlife 2000 lei, acelasi dr, la Sanador 4000 lei, alt dr. Sumele mie mi s-au parut mult prea mari pt bugetul mei si am zis pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Off topic: Belleane unde ati facut analizele, ca m-ar interesa si pe mine sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

eu pentru copilul meu as da si haina de pe mine, m-as sacrifica. nu m-as impotrivi curentului daca i-as dauna lui cu ceva.sanatatea este cel mai important lucru. daca am, dau, daca nu am, fac rost.

discutia cu parintii care nu au... nu ma prea bag,insa nu stiu cum de exista bani pentru alte lucruri(tigari, bautura, cafea, etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Fir-ar ai dr... cu spaga lor cu tot!!!!!!!
Tot timpul stau sa ceara "tarife", e tot ce-i intereseaza, de parca noi nu cotizam ani de zile de ne sar ochii din cap
()nu e un atac la adresa parntilor, ci la adresa sistemului medical romanesc

Rufus, sanatate multa, operatie in sine nu e complicata, e ceva banal... da-le plocoanele si sa se le stea in gat!!
Stiu, e pt copil, si pt copil faci orice, decta Doamne fereste sa-ti reprosezi mai tarziu ceva.... Asa as face si eu, pt copii dau cat e nevoie, insa pt mine personal, am zis ca nu mai dau nimic, sa-si ia banii din impozite

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si am ajuns exact unde zicea Katya. Un parinte intreaba "cat se da" desi medicul nu i-a cerut nimic, altul injura de zor medicii care "tot timpul stau sa ceara "tarife" "

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

monica, nu vreau sa ma intelegi gresit, dar si cu noi adultii cred ca ar trebui sa mergem pana la o anumita limita.
ce bun ar fi pt un copil un parinte bolnav sau ,doamne -fereste, un parinte pierdut?
doctorii nu cer nimic insa cand le dai plicul spun politicos "multumesc!" nu cred ca am intalnnit mai mult de 2 doctori care sa ma refuze cu adevarat.

si referitor la ce intreba rufus, nu , nu cred ca este scump daca asta ii insanatoseste copila! si ,rufus, sanatate multa fetitei tale!

si cred ca la privat sunt conditii f bune insa spaga data la stat, aici este cu chitanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Rufus vrea sa fie pregatit, fiindca stie cum merge treaba... din pacate... Daca medicul INTR-ADEVAR il va refuza, cinste medicului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Rufus, va doresc sa treceti repede prin experienta asta! Sanatate fiicei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

off topic
dididi:Am reusit sa fac analizele la Regina Maria. Am sunat la toti, au liste mari de asteptare sau te pun sa suni din 15 in 15 ale lunii ca nu au fonduri.

Mergi la inceput