Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ramo, ai tinut-o din surprize in surprize zilele astea. I-ai filmat facta lui Dany?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, tu Corina, asa e, greu tare.

Mie imi pare rau ca e asa situatia. Imi pare rau ca nu ma pot gandi la bb2, uneori ma gandesc ca mi-ar place 2 copii, dar nu mai pot. Is prea obosita. Chiar ii ziceam lui Vasi ca acum majoritatea copilasilor dorm noaptea, mi-ar fi placut sa ne bucuram si noi de familia noastra, sa avem timp de noi, sa nu fiu eu mereu obosita. Nu stiu daca am facut de 15 ori "bughi-bughi" cu sotul de cand am nascut. Si nu imi convine situatia, dar nu am putere de mai mult. Seara dupa ce il culc ii fac papa pt a doua zi, mai fac un dus, mai mananc, mai strang din casa, mai imi fac rar unghiile, mai un epilat, calcat, etc, si e 12 noaptea. Mai greu e cand se trezeste V la 1 , ca nu apuc sa dorm, si sta mult treaz. In noptile cand sta treaz de la 4 la 6, e mult mai usor, nu ma simt asa obosita. Dimineata nu doarme mult, pana la 8, 8 juma. Iar peste zi o tura de o ora juma. Ziua e activ, umbla mereu, eu dupa el, nu sta locului o clipa. Am incercat sa ii fac 2 somnuri pe zi, dar nu pot sa il adorm, ca nu e obosit. De azi incerc sa ii dau calma baby seara, sa vedem.

No, asta e. Eu iubeam somnul, minim 9 ore pe noapte. Acum dorm cam 5 ore pe noapte, si mai incerc o ora ziua cu V. Dar pe cand sa adorm ziua, se trezeste el. Nu stiu cum rezist. Daca imi zicea cineva ca voi dormi asa putin, noapte de noapte, atata timp, ii ziceam ca nu voi rezista. Dar uite ca se poate. Pacat ca is mereu asa obosita si cu nervii la pamant si nu ma pot bucura la maxim de ce am.

Va las, mergem la baita.

Imi pare rau ca nu am timp sa va raspund, sa ma bucur si eu alaturi de voi de multe momente frumoase, sau sa pup delfinasii bolnaviori. Dar va citesc, si ma gandesc cu drag la voi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Saddie, multumesc pentru sugestia cu micomi. Ma bucur ca printesa e bine, dar cred ca ai albit un pic. Se mai intampla. Sa-ti povestesc ceva.

Ai mei au cazut intr-o zi, amandoi in cap. Teo pana la 4 ani jumate desi e duracell, a cazut ff rar. Niciodata nu s-a lovit, a avut cateva julituri mai mult decat minore. Ei pe 8 luna asta, de mihail si gavril, dimineata, albert care statea cuminte in fotoliu cu spatele rezemat si se juca cu o masinuta, s-a aruncat pur si simplu in fata, dar zvacnind, eu eram langa el, pe un scaun, ma uitam cum se joaca. S-a aruncat pur si simplu, in cap, pe parchet. A plans cateva secunde, n-a avut nimic, mie mi-a stat inima, dar chiar a fost o miscare neprevazuta. Si ciudata, ca nu face aruncari, de felul lui e foarte calm.

Dupa vreo 3 ore, l-am luat pe teo de la gradi, mergeam spre casa si el s-a suit pe o platforma, sunt niste magazine si sa ajungi la ele e o baza cu 3 trepte. Mergea pe paltforma aia calm, linistit, cum iar nu e genul lui, el fiind un zbantuit. Si cu 2 pasi inainte sa se termine platforma, trebuia sa puna piciorul pe trepte sa coboare scarile, el a luat-o la goana 2 pasi si a cazut in cap. Iar eram langa el, stiti senzatia aia de nu e adevarat ce se intampla, in loc sa coboare cum a facut de sute de ori a luat-o la fuga 2 pasi. Pe bune daca am priceput ce se intampla, eu eram in paralel cu el, n-am avut decat sa-l culeg de pe jos. N-a cazut oricum, s-a dat peste cap in aer, asa a ajuns in cap, s-a lovit la frunte. Singura explicatie pe care am gasit-o e ca ingerasii au fost cu ei, ca eu desi eram la juma de metru nu am putut face nimic, Si la teo chiar putea fi nasol. De atunci nu uitam niciodata sa zicem rugaciunea cu ingerasul. Si acum cand imi amintesc mi se ridica parul pe mine. Asa de absurd a fost totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

eu sunt singura si casa e cu fundul in sus
Marius e in delegatie...sa vedem cand o sa ajunga, probabil la noapte
asa ca nu am reusit azi decat sa fac dezordine iar cand a dormit Matei m-am odihnit si eu, sa stiti ca eu am luat o decizie nu mai fac ca nebuna curat, de mancare, sa pun la spalat imediat ce adoarme copilul NU, prima data stau, ma odihnesc si eu si abia apoi ma apuc de ceva daca mai este timp

asa de fain a fost azi, ne-am jucat, am dansat, am ras...ne-am tavalit prin pat si ne-am ascuns sub perne si plapuma...apoi Matei imi arata cu degetelul si eu ii spuneam cum se numeste obiectul de 100 de ori, probabil eram haioasa
azi i-am zis sa imi dea manuta sa il imbrac si mi-a dat-o...asa ca am prins curaj si i-am zis sa imi arate vaca si mi-a aratat-o foarte multe pricep copiii astia doar atat ca nu pot sa iti raspunda

vai tu Cristina, si eu sunt tot din categoria "9 ore de somn"
eu dupa ce am nascut am fost terminata psihic si fizic din cauza privarii de somn daca cineva vrea sa ma tortureze apoi nu trebuie sa faca mai mult de atat
trebuie sa faci ceva, bine ca ai programare la Cluj pentru ca sunt sigura ca un medic bun va gasi o solutie pana la urma te pup

Ramona no' deci surpriza ti-a iesit, super
acum astept sa ne zici cum reactioneaza ai tai
si ce faci cu fumatul? te astept in gasca la ne-fumatori

Saddie i se poate intampla oricarei mamici tu sti asta!
pacat ca a fost toata tevatura asta intr-un oras departe de casa

Paula vezi tu ca asa se incepe, cu o supa, o ciorba...pana prinzi gustul gatitului e mai greu (pe mine ma relaxeaza)

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Oana, cu tigara.....ca si la prima sarcina, cand mi-am facut testul, ghici ce faceam? Fumam. Azi intr-adevar nu am fumat atat de mult ca de obicei, am mai tras si din cea electronica.
La Raisa, cand erau problemele cu somnul si agitatia, am zis ca de vina au fost lipsa odihnei si fumatul....nu stiu daca o sa ma pot lasa de fumat dar sigur le reduc muuuult, iar cu odihnitul....si la asta sper.
Vineri, cand iesim, o sa afli si reactia parintilor!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Paula, eu te inteleg cu gatitul. Nici mie nu imi place. Si pana am inceput diversificarea la mara nu stiam sa fac nimic. Acum am mai invatat una alta ( soramea zice ca stiu sa fac o gramada, mie nu mi se pare). Oricum, cea mai mare bucurie e cand mananca mara cu pofta ce ii fac

Nu mai stiu ce vroiam sa va zic.
Astept vesti de la crissy.

Ma intrebati de botez. Nu m-a impresionat. Oricum nu sunt eu fan nunti/botezuri ( nici nu m-am imbracat mireasa ). Plus ca au fost si ceva faze aiurea intre nasi si fini. Adica mi s-au parut super pretentiosi parintii copilului, dar ma rog, sa fie sanatosi. Ah si am mai fost si singura fata la masa, restu au venit fara neveste/gagici

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alice, mie nu-mi prea iese mancarea ca nu imi place sa gatesc, dar ca si tine...de voie, de nevoie...ca doar nu imi tin copilul cu salam si cascaval
Si eu o astept pe Crissy, dar parca sta mai mult in Bucuresti, nu?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ramona, dar cu dieta ce faci? O poti continua? Adica mananci mai sanatos oricum, banuiesc, nu? Ah abia astept sa ne zici ce e. Eu te vad mama de 2 fete
Nu cred ca e un capat de tara daca fumezi in timpul sarcinii..

Cristina, e bine macar e vladi e cumintel ziua. Adica asa presupun din ce povestesti. A mea doarme bine noaptea dar ma secatuieste ziua. E o socata. Vorbeste mult si daca nu o bagam in seama tipa, vine trage de noi. Se calareste peste tot imi scoate tot e am prin mobila, arunca mancare pe jos. Maine fac poza sa vezi cum arata casa mea dupa ce se "joaca" mara
Sambata s-a dat de 2 ori cu capul de parchet. De fapt o data de parchet si o data de gresie.. Vineri si-a spart iar buza, zici ca era angelina
Saptamana trecuta am facut febra musculara umbland dupa curu ei prin casa

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Alice, sa te aude Doamne Doamne. Cred ca tot fetita imi doresc, dar as vrea sa vad cum e si cu un baietel.Dupa calculele de pe net, cica e baietel...apai nu cred eu in astea.
Cu dieta da, continui, joi ma duc inapoi la nutritionista si ii spun de sarcina. Decidem atunci cum mergem mai departe.
Pot oricum sa ma "laud" ca in prim luna de sarcina, am slabit. Bebelusul trebuie sa creasca, nu eu, nu? Sper sa nu ajung iar la 15 kg acumulate.
Cu tigara....din pacate am fumat si cu Raisa, nu am putut sa ma las, probabil pt ca am si avut o sarcina fara niciun fel de probleme, fara greata, fara oboseli.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna seara

Ramo felicitari!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Ce iti doresti, baietel sau fetita?

Bumbleeblee eu zic sa mergi la dr, nu e ok. sanatate multa

Cris off, tot cu probleme cu somnul

Alice si mie mi se pare ca stii sa faci multe multe sa faci de papa

inainte si eu ma apucasem sa mai invat una alta, dar nu mai am timp acum ...

andrei e mai bine, eu acum mai bine, dar la serviciu ma simteam rau de tot. cu munca la fel....dar trece perioada asta! va

aaa, Crissy e la Bucuresti?

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput