Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Vineri, cand iesim, o sa afli si reactia parintilor! Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
ioi, nu putem muta pe sambata?!?
chiar acum am vorbit si vineri nu am bunica-bona disponibila, e invitata la o zi de nastere
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Astept si eu vesti de la Crissy- sambata si duminica a fost controlul la Buc, iar azi la Iasi. sa vedem cand ajunge acasa, si cand are un pic de timp, sa ne spuna cum a fost.
Racusor, , ca esti o mami excelenta!
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Scaunele lui V s-au normalizat. Nu m-am lamurit ce a fost cu tenta aia de rosu din scaun, ca va dati seama ca nu a fost de la alimente.. Ciudat, nu au fost firicele de sange, ci scaunul in sine cu tenta rosatica, apos .
Febra e sub control, nu a trecut de 39, sunt in alerta, mi-e si frca sa sper ca nu va mai trece de 39..
Din pacate toamna isi pune amprenta pe starea mea de spirit. Sunt melancolica, retinuta, circumspecta si din pacate vesnic nemultumita, sau cel putin asa reiese dupa ultimele discutii cu partenerul (eu am rezervele si motivele mele..). Nu intru in detalii ca iar umplu o pagina fara sa spun nimic si nu vreau sa va plictisesc..
Desi fac destul de bine fata oboselii, taaaare imi mai placea sa doooorm, sa dooorm. Nu pot spune ca vreau sa ajung mai repede la alta etapa, pt ca n-as vrea sa tanjesc dupa etapa anterioara.
Cred ca cel mai bine ar fi ca V sa doarma toata noaptea cand o veni bb sister, ca n-as vrea sa ma reintorc de la nopti dormite la leganat in creierii noptii..
Paula, eu te-am mai intrebat, ce mai faci cu tigarile? Ca parca vroiai sa le lasi.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni
crispro spune:
Bumblebee, of... Mi-e mila de puiutul mic cu febra. Ai grija si de tine. Imi pare rau de discutiile cu sotul, ca nu vede clar cat de mult tii in tine si cat de mult efort depui ca sa fie cat mai bine in relatia cu socrela.
Vlad deja s-a trezit de cateva ori, fara sa stea treaz. Cu un pic de muci si un pic de febra, exact ce lipsea din peisaj...
Noapte buna! Sunt cu el in pat acum si sper sa prind cat mai mult somn.
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
seara buna, delfinariu
ramona, felicitari , sa ai o sarcina usoara
crissy, fie-ti mila de noi si da-ne o veste
crispro, parca mai spunea cineva odata: daca l-ai culca mai tarziu pe Vlad? nu stiu, mie mi se pare asa devreme la 8 . adica eu o culcam pe Isa la 10-10.30 si dormea 12 ore, acum mama o culca la 9.30 si doarme tot 11.30-12 ore . pe de alta parte, in Ro la 8 cred ca e deja noapte si e tarziu
nu mai stiu ce vroiam sa spun, ploua si m-a luat somnul . eu nu-s mare prietena cu somnul, doar ma stiti. dar am avut noroc de un copil care m-a lasat sa dorm noptile (de fapt, de doi copii!). si, ca veni vorba de copii, nici eu nu-mi vorbesc cu "al mare" , ne-am ciondanit la cina cu strigate dintr-o prostie de sofer care s-a bagat in fata noastra in sensul giratoriu , asa ca "bine" ne-am inceput amandoi postul. dar asa nu-mi place ca a plecat in dormitor fara mine si eu cand merg in pat unde ma mai cuibaresc?! si dimineata cine ma duce cu masina pana unde ma ia masina sa merg la munca?! ca in mintea mea sucita am zis ca merg pe jos prin ploaie, nici nu mai vb cu el pana nu vb el cu mine . mama saraca nu zicea nimic, doar a lasat capul in pamant ca nu ne-a vazut/auzit niciodata certandu-ne.
va pup, pe maine!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Rodi, si tu cu sotul??? Ei, dar voi va impacati repede, ca nu puteti sta suparati. Asa ca pana maine sunteti bine. Pe V la 8 juma-9 il culc. Dar aseara culcat la 11 aproape si tot asa a stat treaz. Am incercat cred eu toate variantele.
Eu am incercat sa aspir nasul copilului, ca se tot foieste si se ineaca. Dar nu ies, ca is bine bagati in gat. Ii fac maine aerosoli. Si uite asa sunt treaza. Si copilul, de altfel.
Crissteo, cand mai mergi la dr? Sapt asta ziceai, nu?
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
cris, hai inchide ochii si dormi , ca imediat e ora de povesti la voi
am culcat-o si pe Maria, Isa doarme demult, la fel si mama si Florin , e randul meu ca-mi pica ochii...
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
tina_80 spune:
Buns sears fetelor!
Azi e ziua mea, implinesc 31 ani!
Am serbat-o in seara asta, ca tot se lasa sec si va servesc si pe voi cu ceva aperitive, friptura de pui si porc la cuptor cu ciuperci sote iar de baut ce va pofteste inima:suc, bere sau sprit.
sunt tare fericita, am primit de la Cata o tableta Aplle 2
Va puuuuuuup
Otiliav spune:
Tina, sa fii sanatoasa si sa folosesti cu drag tableta!
Ramona, sarcina usoara si un bb sanatos si cuminte!
Azi a facut si Iulia ROR-ul si ne-a facut surpriza sa faca reactie locala la vaccin. Aici dupa vaccin se sta 20 de minute cand in general asistenta vorbeste cu parintii, copilul sta in body prin policlinica la joaca. Ei si dupa vreo 10 minute numai ce o vad ca e dintr-odata ingrijorata ca a vazut cum se inrosea pielea in jurul intepaturii. A fost cam 5 cm rosie si putin umflata. A sunat o asistenta de la primarie, un doctor sa ne programeze in caz ca nu ii trece. Doctorul ne astepta peste 1 ora dar din fericire cand s-a facut o ora de la vaccin a trecut si roseala. La fel de repede cum a aparut. Nah ca am bifat si o astfel de experienta tocmai acum la al treile copil si la ultimul vaccin din seria celor la varsta mica.
Of ce-as mai sta si eu pe aici. Numar zilele pana vine mama. Va pup!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ramonavlas spune:
Tina, La multi ani cu sanatate!
Oana, din pacate, noi doar vineri putem, nu am eu "bona" sambata.
Am fost cu Raisa la clinica sa ii ia sange, ii fac glicemia. Am eu un pitic pe creieras. Cum se trezeste, vrea apa, manaca tot timpul, ii plac dulciurile (biscuitii) mult mai mult decat inainte. No, am zis sa vad si asta, mai ales ca si bunicul meu a aut.
Ma duc sa strang de prin casa si la 11 merg la pilates....la step nu mai pot
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010