Who´s afraid of Mary Moppins? (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Nu ca auzii asa in treacat la viata mea de ELISA..am si studiat niscaiva notiuni generale..dar verba volant, scripta manent..in cazul meu!

Eram confuza..cum de la "moape" ati ajuns la discutii..din astea..de doctoranzi..deci: jos cu mopu' sus cultura?

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Neata,
Calcule din astea se pot face si direct in Word.
In tabul Table tools > layout se gaseste grupul Data > fx Formula.

Acuma nu stiu care e gradul de complicaraie suportat de word.

Mai poti de asemenea folosi hyperlink care poate face legatura si cu alt program sau poti folosi cross reference.

In Excell acest hyperlink este minunat. Poti lega mai multe celule intre ele din pagini diferite sau le poti lega cu un Chart. In momentul in care schimbi o cifra, de exemplu (in celula martor - nu stiu cum sa-i spun), se schimba absolut toate calculele din toate paginile hyperlinkuite inclusiv chartul.

Azi am chemat-o pe Mary Moppins sa faca curat ca nu se mai poate.

Am trait un semicosmar azi-noapte. A fost intrerupta lumina in mai multe etape.
Nu ar fi trebuit sa ma deranjeze ca oricum dormeam cu ochii inchisi in intuneric, nu?
Lucrurile s-au petrecut astfel:
S-a intrerupt curentul si nici nu am tresariat ca habar nu am avut.
A venit curentul si a inceput sarabanda:
- a inceput imprimanta sa functioneze, si-a facut chiar si un self test si pentru ca nu avea hartie m-a semnalat printr-un zgomot infundat si apoi printr-un tiuit prelung.
- monitorul a pacait de 2 ori - s-a aprins, apoi s-a stins
- telefonul prin cablu internet mi-a semnalat si el ca functioneaza.
- apoi a fost randul router-ului sa-si faca datoria.

Asa ca, de voie de nevoie a trebuit sa ma scol din pat si sa pun hartie in imprimanta.

Dupa vreo 2 ore am luat-o de la capat.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

'neata

ai vazut Viviana? azinoapte mopul s-a razbunat.

acus fug la munca aia serioasa si platita cu euroi, unde avem interzis la net.

MyLady, scriu retetele cand vin acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza! io-s la cafelutza, imediat plec la curs.

Viviana, am sa caut...acum asa pe fuga nu am gasit. O data ca la mine e totul in suedeza si imi prind urechile la limbajul calculatoricesc tradus din engleza...a doua ca am Open Office si n-o fi avand toate chichitele?

O zi excelenta! la noi e soare si nu e rece, parca vine primavara...as vrea eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Revin, am gasit! Da, sunt mai putine functii-nu am gasit log si asta imi trebuie la axa x, dar sunt cateva functii, inclusiv statistice. Deci am mai invatat ceva. Thanks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza!

Kari, no problem...cand poti tu!

Io fug pe la vreo trei banci-sa platesc in contul la niste cazuri umanitare, pentru niste produse achizitionate...ma asteapta drum greu..cu si fii-mea de doi ani dupa mine

Apoi ma intorc sa gatesc un "ghiveci" cu piept pui, vinete si ardei copti, cartofi si dovlecel..plus suc de rosii(se mai pune mazare si fasole verde-dar mie nu-mi placin combinatia aceasta).

Apoi tre' sa ma vopsesc...tulai Doamne ce mi-a facut fii-mea in dimineatza asta..cat atitisem eu in pat
mi-a sustras cutia de vopsea..am zis ca se joaca cu ea..stiam ca nu are cum s-o desfaca..da' de unde naiba..astea de la Wellaton Mouse nu au inchidere de siguranta..adica desfaci capacelul la vopseaua crema si iese direct..si-a pus pe degete bine..si cand a baagat in gura..a inceput a tusi...am sarit ca arsa..am tras o sperietura sora cu moartea.I-am dat lapte dulce...si acu o tin pe afara.nu cred ca a inghitit.Dar daca a facut-o?

Stiu..stiu....sunt o mama denaturata rau!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ha, ha Lady esti pe drumul bun.
A mea a "gustat" nitel silica gel uitat in niste pantofi.

Azi am gatit deja linte.
Si acuma o sterg de acasa. Am zi libera si ma voi preumbla prin magazine.

Fug de Mary Moppins.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

My_Lady0091 io zic ca nu esti o mama rea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hmmmm, branzeturi...
cantitati egale de gorgonzola si ricotta (merge si mascarpone in locul ricottei, la o adica) se amesteca pana se face o crema. se adauga nuci taiate (nu pisate!) si se umplu jumatati de curmale (dupa ce scoti samburele). compozitia mai merge si pe smochine proaspete (dar iese cam scumpa distractia).

hmmmm, carti.
ce inseamna "inainte de 1950"? io as zice forsythe saga - ca are un limbaj accesibil (si mie mi-a placut)
post 1950 - votez si eu nabokov, dar n-as zice lolita. m-am razgandit - Aoibheann Sweeney "Among other things, I've taken up smoking"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

corap
smochinele alea trebe sa fie proaspete, cred...

Mergi la inceput