Who´s afraid of Mary Moppins? (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

mihaela_s Ai nervi de fier!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Mihaela, dar ce disciplina e asta de presupune calculit, calculot, calculat? Tot rascercetare de subiecte? (mi-a placut chestia asta, ca au fost lucruri cercetate si voi le ras-cercetati )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

yes, yes, alra mii de multumiri! Am terminat si graficul...dar tot nu stiu de unde sa pun punctele alea SD...vad maine ce zice colega mea.

Ioana, n-am incotro! Trebuie sa termin scoala, nu pot ramane de carutza.

Tanti, da...tot la rascercetare sigur. E imunologie de data asta. Sunt niste metode de analiza pe care le-am facut azi...si rascercetam ELISA, precis ati auzit de ea, cu 96 de tubulete mici pe o platta de plastic(mai io daca invat in suedeza nu stiu termenii in romana, sper sa se inteleaga). De acolo statistica, valori medii, deviatii standarde si alte porcarele . Cercetam acum niste concentratii necunoscute, trasam grafice dupa valori stiute/standard si scoatem necunoscutele. Nah, mai facuram eva asemanator, anul trecut, la biochimie.

Ma duc la nani, terminai pe ziua de azi. Multumita alrei care ma destepta ca imi aduse aminte de tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

mylady intreba de branzeturi ceva mai inapoi. poti sa incerci sa faci pasta de branza, cu nuca, sau cu migdale, sau cu boia, sau cu usturoi -asta miroase in gura la musafiri, da-i bun rau-

un link catre o reteta mai detaliata?...ca-s in plop

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

pe vremea cand colectionam retete nu se inventase linkul, da scriu maine de la mine din agenda aia secreta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

mylady intreba de branzeturi ceva mai inapoi. poti sa incerci sa faci pasta de branza, cu nuca, sau cu migdale, sau cu boia, sau cu usturoi -asta miroase in gura la musafiri, da-i bun rau-

un link catre o reteta mai detaliata?...ca-s in plop

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

pe vremea cand colectionam retete nu se inventase linkul, da scriu maine de la mine din agenda aia secreta.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

ma scuzi...

sa stii ca si eu am avut "agenda"..stii cum arata?un caiet in care lipeam toate retetele decupate de prin reviste

28+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Elisa.. imunologie... virusi...HIV. Cel mai ieftin test pt HIV. Nasol e ca da si rezultate fals pozitive.
Ia rascerceteaza tu Mihaela ceva p-acolo si fa un excel din care sa rezulte un alt test, mai precis, pentru 8 catralioane de virusi dintr-o singura picatura de sange. Si aia sa fie din deget, te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Elisa.. imunologie... virusi...HIV. Cel mai ieftin test pt HIV. Nasol e ca da si rezultate fals pozitive.
Ia rascerceteaza tu Mihaela ceva p-acolo si fa un excel din care sa rezulte un alt test, mai precis, pentru 8 catralioane de virusi dintr-o singura picatura de sange. Si aia sa fie din deget, te rog!

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

28+
Citat:

Mergi la inceput

nu, nu e virologie, nu cercetam virusii ci raspunsul sistemului imunitar la o actiune din asta. Adica cum actioneaza sistemul complementar de ex. la orice intrus.

Ah, io nu cercetez tanti, le las pe alea tinere si viguroase, planturoase, carora saua de bicicleta roz le face fund mare sa faca asta. Vremea mea trecu...cum e vorba aceea? fusei laie si balaie...asa ceva.... Io ma multumesc sa invat sa primesc hartia cu care sa ma angajeze astia, in mana. Nu trebe la baba mai mult.

acu' chiar fug la nani, ca maine am o zi lunga. Va spusei ca plec acasa? Si stau pana duminica...Nu va imaginati cat de happy sunt!

Mergi la inceput

Mi-am amintit...in Suedia HIV nu se face cu ELISA. Stiu sigur, ca am lucrat in Visby la laborator la aparatul cu care se fac si smitt testerna( HIV, Rubella, sifilis, etc). Le face aparatul unde se face chimia si imunologia(o parte din ele, cele uzuale) plus hormonii. Daca tot m-ati bagat in pita .

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

28+
Citat:

nenea google te lamureste cu ELISA.

Mergi la inceput