Who´s afraid of Mary Moppins? (6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Unde nu-i cap vai de picioare sau actiunea ursoiul.

Ursoiul este un plus mare (cam cat mine, la vreo 170 cm, da ceva mai lat).
Nu va ganditi la un urs brun de prin partile Carpatilor ci taman la unul polar, stralucitor de alb (atat a dus-o capu' pe mama copilului meu sa cumpere)

Ursoiu' asta isi schimbase drastic culoarea. Se facuse un fel de zebra cu dungi gri inchis pe fond gri mat.

Dupa ce cautarile mele au dat gres (nu am gasit solutie pentru desputit plusuri, m-au refuzat la curatatorie) si masina de spalat s-a dovedit neincapatoare (ba ramanea capul pe-afara ba fundul) am luat hotararea sa-l spal in cada.

L-am pus acolo, am turnat pe el detergent, Vanish, Cocolino si l-am lasat sa fie acoperit cu un strat generos de apa fierbinte.

L-am tinut asa vreo 5 ore, timp in care cu coada lui Mary Moppins il mai sufundam cate putin sa se patrunda bine.

Am scos apa din cada, l-am dusuit bine.

Asta a fost partea usoara.
Partea grea de vreo 30 kg (pe putin) a fost indepartarea lui din cada.
Ei bine, nu am reusit decat sa-i ridic o laba si aia siroind a apa.

Unde sa-l car la uscat cu kile de apa dupa mine?
Asa ca am adus muntele la Mahomed. Am instalat in cada uscatorul de rufe.
Dupa vreo juma de ora, bazandu-ma pe sistemul de parghii am reusit sa-l urc si pe el pe uscator.

Uscatorul era mai lat decat cada si tot sistemul s-a prabusit pe jos in baie cu o lipaiala asurzitoare.

Am luat-o de la capat.
Am reusit si pentru ca fata avea meditatii am tras perdeaua de la cada sa nu vada profa instalatia. Nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa se sperie vazand capatana ursoiului itindu-se de dupa perdea.

24 ore i-au trebuit sa se scurga. Si alte 48 sa se usuce.

Azi ma uit mandra la el. Instalat pe pat, alb imaculat, stralucitor si frumos mirositor nici n-ai zice ca a avut atatea peripetii.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Viv..............

al nostru a incaput in masina

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

viviana, am ras cu lacrimi :)))

Din ciclul "de pe forum adunate", pe aia cu untura de BURSUC ati citit-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Te-am si vazut cum te-ai luptat cu el si pe profa cum a inghetat de spaima stand pe closet cand a vazut capul de urs care o pandea de dupa perdea

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Viviana , macar tu stiai la ce te inhami. Eu am dat afara de gospodareala si m-am pus sa spal pernele de puf de la bunica. Am folosit exact metoda ta, le-am aruncat ca atare intr-o baie de spuma doar ca eu m-am urcat peste ele in cada, sa fiu sigura ca se patrunde bine puful de apa cu clabuc. Apoi am clatit cateva ore la ele . In final, le-am stors cum am putut si le-am dus pe balcon, unde le rasuceam la cateva ore sa se usuce uniform - ce mai, eram un geniu in ale curateniei. Dupa doua zile le-am aruncat cu totul, noaptea, pe sest sa nu ma vada vecinii, ca imputisem blocul.

Singura mea scuza e ca eram in anul I de facultate si eram si mai necoapta ca acum (da, se poate ). De atunci cumpar numai perne care se pot spala la masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Sa mai dau si eu din suflet ... ma suna al meu la serviciu sa imi spuna ca ia el copiii de la after care ... mi s-a parut mie ciudat ca s-a oferit el asa, dar in fine, am zis ca l-o fi deochiat cineva.. Ma suna si a doua oara sa imi spuna sa iau eu in drum spre casa o paine ...si o inghetata ... si o placinta cu mere ...si o friptura daca se poate ca lui ii e foame si ar manca un gratar. Imi pica fisa - nimic pe lumea asta nu e gratis, nici macar de la EL, de aia s-a dus el dupa copii ca sa ma trimita pe mine la competitie cu babele la supermarket - asa ca incep sa negociez - ma duc la fucking supermarket (pe care il urasc) daca cureti niste cartofi ... si ii tai ... si poate ii pui si la prajit ... ca manaca si copiii ...si eu. Batem palma ..eu iau traficul in bot(ul masinii), dau din coate si ajung la supermarket ... unde stiti si voi cum este, ca doar n-o sa cumpar fix produsele comandate de el. Am luat si aia, si aialalta ...dureaza tataie. Ma suna iar, nervos "mai vii odata acasa" - eu miere de albine "sunt la casa". Ajung acasa, cartofii erau prajiti si bagati intr-o cusca ca sa nu fie mancati. Copiii salivau abundent si al meu astepta fucking friptura - eu nu pricep de ce nu le-a dat copiilor sa manance, dar in fine ... acum ajung la miezul subiectului ... fetelor, eu nu pricep cum a putut omul asta sa prajeasca niste cartofi, dar jumatate din sticla de ulei era pe aragaj ...BALTA. Ma uit mai bine si il intreb duios "s-a varsat cumva niste ulei pe aragaz" ...si el tot duios "ah ! da, cateva picaturi" ...WHAT ? Cred ca mai nou, barbata-meu masoara picatura cu polonicul ... si venita enervata de la supermarket, m-am razbunat pe aragzul ala - adica l-am dezbracat de toate componentele si l-am "scrub"-uit de sa-i iau vopseaua ... Pana sa termin eu, au terminat si ei sa manance si Madam Poppins (adica eu cu sorzt) s-a apucat de spalat vasele LOR ... oh ! Asta este alt episod - cate vase foloseste al meu cand da gatitul peste el. Eu cred ca o face intentionat - poate vrea sa ne cumparam o masina de spalat industriala ...

Ma duc la "in 1 sau in 2", sa deschid subiectul cu prostiile (amuzante) alor nostri.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Exact pe closet era...
Ca sa nu mai spun ca oricum a avut o minuscula strangere de inima inainte a se instala.
Capacul meu de WC e 3D cu pioneze colorate ce stau cu varfu-n sus.

Si asta mi-a amintit de o patanie a mea in vizita la soru-mea fiind.
Intr-una din bai are cabina de dus cu usi.
Si verisoarele nebune au inchis marele caine lup inauntru. Bietul animal a stat acolo cumintel si nu s-a manifestat decat cand eram eu mai relaxata rasfoind de zor o revista.
Asa m-am speriat si pana sa-mi dau seama cine imi zgaraie si latra intimitatea o zbughisem deja din baie cu desuurile atarnand.
"Nebunele" asteptau la usa cu camera de filmat.

Care-i treaba cu untura de bursuc?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Daca e vorba de descarcat sufletul macar un pic... io ma bag ... Ca sa intelegeti povestea mai bine si sa imi puteti spune daca exagerez ori ba sa va spun un pic despre situatia mea: io stau in Suedia fara acte, ma rog actele sunt trimise la serviciul migrari dar aia inainte de 7 luni nu rezolva nimic; am vorbit cu multi de la serviciul migrari. Da' am aflat ca cica, daca ma grabesc poate o-i fi norocoasa si cei de la taxe_impozite_evidenta populatiei ce ar teebui sa imi dea CNP-ul suedez, ar putea sa mi-l dea fara ca cei de la serviciul migrari sa imi fi rezolvt situatia. O doamna de la serviciul migrari i-a spus prietenului meu ca e posibil dar tre sa fim norocosi si depinde peste cine dam la ghiseu, ca sansele sunt mici, ca nu exista lege care sa te oblige sa astepti dupa cei de la migrari dar mai nou asa se procedeaza si ea zice ca totul depinde de alineierea stelelor pe cer. Bun. Noi mai avem 3 luni de asteptat dupa serviciul migrari dupa care lucrurile vor fi normale zic eu.
Azi dimineata vorbesc pe net cu o romanca ce si-a luat CNP-ul suedez( atunci esti in legalitate) dupa 5-6 saptamani asteptare direct de la taxe-impozite-evidenta populatiei. Abia acum isi face dosarul pt serviciul migrari. Diferenta e ca ea este ''pers- luata in intretinere de o alta pers. ce are contract de munca si rezidenta'', el e roman, iar eu am ales calea '' pers. care a venit sa coabiteze cu cetatean suedez ce are evident actele , contractul de munca, adresa, totul''.

Acuma, motivul pt care sunt ofuscata rau: i-am zis bf-ului ca uite tipa a mers direct la taxe-impozite-evidenta populatiei si i-a reusit nu trebuie sa astepte luni si luni de zile (chiar pana la 9 luni de zile ceea ce ar insemna ca mi-as lua actele la final de aprilie 2012) si i-am sugerat sa incercam si noi. Sa mergem in persoana la ghiseu cu actele sa vedem ce noroc da peste noi - a fi sau a nu fi-. Si el imi zice : pai sa asteptam un pic, ca trebuie sa imi rezolv la serviciu...
Si io i-am zis ca astept de 4 luni jumate , tot astept. El s-a bosunflat ca il fac vinovat de asta, io m-am bosunflat ca el nu e atat de stresat ca si mine si in loc sa se bucure ca poate exista o sansa sa dam peste o pers. binevoitoare care ne rezolva si fara hartia de sedere luata de la migrari, deci n-ar mai trebuie sa astept luni in sir, pe el il macina cum face cu serviciul.

Acumd espre serviciul lui: e programator , ce-i drept in fiecrae dimineata un pic dupa ora 9 are sedinta unde tre sa dea raportul cu ce-a facut el si echipa lui cu o zi inainte (adica zilnic trebuie sa existe progres in munca lor). Si lucreaa pe proiecte, dead-line-uri, e platit cu ora, din astea, acum lucreaza pt un proiect ff important care va da bine iCV lui, e o oportunitate de cariera, e ceea ce ii place si nu vrea sa faca nimic gresit, sa zic asa.

Dar io cred ca ar putea sa-si ia liber cateva ore cat dureaza sa mergem si sa vedem ce zic cei de la taxe-impozite-evidenta populatiei.
Pt ca daca am CNP-ul suedez eu pot merge la cursuri de limba gratis unde socializez. Asta e ce ma doare pe mine: limba si socializarea. Daca as avea astea doua zau ca nu mi-ar pasa. Deja am facut niste proceduri sa fiu acceptata la niste cursuri de limba dar plaite, cu multe sute de euro pt foarte putin timp.

Amu' io is suparata foc si el asculta podcast/tutoriale despre IT.

Exagerez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu am azi musafiri, oameni cu casa curata si fara copii, la care luceste totul si nu isi face casa acarianu'. de azi de dimineata ma stradui precum mesterul manole sa imi aduc habitatul la un nivel cel putin acceptabil si negenerator de nasuri strambe. dar in zadar. si cum am tinere de minte, am aplicat si eu solutia lui manole: am trimis o ana cu tatal ei pe drumuri si cealalta ana am izoltat-o la ea in dormitor la nani.

dupa ce termin curatenia trebuie sa ma apuc sa fac cele 3 feluri de mancare, deci sa stau stramba intre tigai - pe care nici macar nu le pot ridica cum se cuvine!

meanwhile il asupresc pe robbie care zumzaie cat il tine bateria, si am de gand sa ii deschid orizonturile, dandu-i sa curete teritorii virgine, neatinse de domnia sa in timpul convietuirii cu noi.

despre untura de bursuc gasiti un topic la parinti. pe mine una m-a binedispus ideea, acum na, fiecare cu gusturile lui

Mergi la inceput