Who´s afraid of Mary Moppins? (6)
Raspunsuri - Pagina 21
JuliaSM spune:
Apropo de curcan, carneturi si bucatarii, se merita sa iau gasca sau rata de la magazin? Sunt aici...la 7-10 euro/kg (ceea ce mi se pare enorm oricum, dar o viata am si-as cumpara o rata si-o gasca in timpul ei...) si mai sunt zile cu reduceri de 25-30% reducere la congelate.
Ce sa iau mai degraba si pe ce varianta sa merg, rata sau gasca? Sunt intregi, mari si grasane...si cu portocale de craciun parca vad una pe platou.
"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JuliaSM Apropo de curcan, carneturi si bucatarii, se merita sa iau gasca sau rata de la magazin? Sunt aici...la 7-10 euro/kg (ceea ce mi se pare enorm oricum, dar o viata am si-as cumpara o rata si-o gasca in timpul ei...) si mai sunt zile cu reduceri de 25-30% reducere la congelate. Ce sa iau mai degraba si pe ce varianta sa merg, rata sau gasca? Sunt intregi, mari si grasane...si cu portocale de craciun parca vad una pe platou. "I'd rather walk in the dark with God Than go alone in the light; I'd rather walk by faith with Him Than go alone by sight." |
acum vre-o trei ani am luat, de fapt barbatul a cumparat o rata s-o mancam. si am facut-o la cuptor, sa nu ma intrebi cum, hard-memoria e scurta. n-am fost prea incantati sau nu mi-a reusit reteta... rata are carne putina, pieptul si ceva pe copane, in rest piele si oase.
friptura de gasca am mancat de multe ori, dar facuta de mama. cand mergem la parinti le cerem sa ne gateasca specialitati pasaresti.
am in congelator o rata de la eismann, gata de pus in cuptor cu ceva umplutura. dar inca nu ia venit randul. costa 24 euro, dar era o reducere cu 40% si am luat-o. copii nu se dau in vant dupa fripturi pasaresti, asa ca ma adaptez la nevoi.
buflea, la aperitive poti sa faci platou cu branzeturi si legume. si nu spera in schimbari spectaculoase, mai bine sa ramai soarece de biblioteca decat mary Poppyns la bucatarie!
alra spune:
Io tovarasa, io tovarasa!!!
"Gasit Nimbus 2000. Astept Harry Potter"
Sau, cu dedicatie coreip
"La acarianu turmentat"
(Nimbus 2000 e matura maisusmentionatului, pentru profani)
Kari, la mine electro + masaj face f bine. Masaj pot sa imi fac si eu pe mana - ma apasa unde ma doare de imi ies ochii, dar electro nu am cum. Sa umblu la priza?
Edit: da' tu la ce vrei sa te curentezi?
Selene_Bunny spune:
Pe mine m-a suparat al meu miercuri seara si de atunci mi-am bagat picioarele in tot ce inseamna gospodarie. N-am mai facut mancare, n-am mai aspirat, spalat pe jos, strans jucarii, ambalaje aruncate, farfurii lasate prin camera. E chiuveta plina de vase, am inceput sa arunc si eu ambalajele pe jos, in loc de la gunoi, scamele pe covor...
Inca nu mi-a trecut complet supararea, vad maine ce fac.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
buflea spune:
Sa mai dau si eu din suflet ... ma suna al meu la serviciu sa imi spuna ca ia el copiii de la after care ... mi s-a parut mie ciudat ca s-a oferit el asa, dar in fine, am zis ca l-o fi deochiat cineva.. Ma suna si a doua oara sa imi spuna sa iau eu in drum spre casa o paine ...si o inghetata ... si o placinta cu mere ...si o friptura daca se poate ca lui ii e foame si ar manca un gratar. Imi pica fisa - nimic pe lumea asta nu e gratis, nici macar de la EL, de aia s-a dus el dupa copii ca sa ma trimita pe mine la competitie cu babele la supermarket - asa ca incep sa negociez - ma duc la fucking supermarket (pe care il urasc) daca cureti niste cartofi ... si ii tai ... si poate ii pui si la prajit ... ca manaca si copiii ...si eu. Batem palma ..eu iau traficul in bot(ul masinii), dau din coate si ajung la supermarket ... unde stiti si voi cum este, ca doar n-o sa cumpar fix produsele comandate de el. Am luat si aia, si aialalta ...dureaza tataie. Ma suna iar, nervos "mai vii odata acasa" - eu miere de albine "sunt la casa". Ajung acasa, cartofii erau prajiti si bagati intr-o cusca ca sa nu fie mancati. Copiii salivau abundent si al meu astepta fucking friptura - eu nu pricep de ce nu le-a dat copiilor sa manance, dar in fine ... acum ajung la miezul subiectului ... fetelor, eu nu pricep cum a putut omul asta sa prajeasca niste cartofi, dar jumatate din sticla de ulei era pe aragaj ...BALTA. Ma uit mai bine si il intreb duios "s-a varsat cumva niste ulei pe aragaz" ...si el tot duios "ah ! da, cateva picaturi" ...WHAT ? Cred ca mai nou, barbata-meu masoara picatura cu polonicul ... si venita enervata de la supermarket, m-am razbunat pe aragzul ala - adica l-am dezbracat de toate componentele si l-am "scrub"-uit de sa-i iau vopseaua ... Pana sa termin eu, au terminat si ei sa manance si Madam Poppins (adica eu cu sorzt) s-a apucat de spalat vasele LOR ... oh ! Asta este alt episod - cate vase foloseste al meu cand da gatitul peste el. Eu cred ca o face intentionat - poate vrea sa ne cumparam o masina de spalat industriala ...
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Pe mine m-a suparat al meu miercuri seara si de atunci mi-am bagat picioarele in tot ce inseamna gospodarie. N-am mai facut mancare, n-am mai aspirat, spalat pe jos, strans jucarii, ambalaje aruncate, farfurii lasate prin camera. E chiuveta plina de vase, am inceput sa arunc si eu ambalajele pe jos, in loc de la gunoi, scamele pe covor... Inca nu mi-a trecut complet supararea, vad maine ce fac. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Bun..
esti la dezintoxicare acu'
28+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Buflea
Of..barbatii astia
28+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
viviana spune:
N-am obsesii de-astea curateniesti. Le-am lasat de mult in seama Celuicesforaie.
Adica lui ii place ca paharele sa straluceasca si daca nu le perie si sterge pana le da luciu nu se simte bine.
Apoi sunt intrerupatoarele si astea incap deseori pe mainile lui.
Asta cu usa de la intrare... mie nu mi-a dat niciodata prin cap sa o sterg pe dinafara.
Apoi mai e sifonierul (partea lui) - totul aliniat. Cand isi scoate cate un tricou, in loc sa-l traga cum face tot omu' normal se complica in miscari in plus: ia tot calupul, il pune pe pat, separa pana la tricoul cu pricina, il extrage, reface calupul, se da doi pasi inapoi, mijeste ochii si masoara aliniamentul (i-am zis o data sa foloseasca polobocul), pune o mana deasupra, una dedesubt si il instaleaza in sifonier.
Masoara din ochi calupurile din rafturi si le realiniaza.
Asta e cu barbatii!
In schimb, cand a luat foc hartia de copt din cuptor si io ma relaxam in balcon luand pulsul orasului, alerga speriat prin casa dupa mine zicand ca el nu stie ce sa faca.
I-am si zis: daca erau acolo tricourile tale stiai ce sa faci!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui viviana I-am si zis: daca erau acolo tricourile tale stiai ce sa faci! Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
28+