Who´s afraid of Mary Moppins? (6)
Raspunsuri - Pagina 20
gusta spune:
Alina daca mai ai chef te astept sa ma ajuti si pe mine.
Azi e jale rau nu am chef de nimic si imi vine sa ma intind pe jos sau sa ma bag in dulap iar in casa e dezastru si maine am invitati sa vada diploma copilului spuneti voi mie ce ma fac.Cred ca fug in lume ca nici prea bine nu imi e.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra corap, electroterapia te mentine tanara acu pe serioase, am niste nervi si imbinari ale muschilor inflamate pe mana, cica de la calculator mi se trage, si fac masaj si electro pt asta. as vrea sa fac si acasa, dar nu gasesc masinarie. |
aham, electroterapia. trebuie sa aprofundez tema.
si ai simtit ceva imbunatatiri/ameliorari?
azi totul e verde la mine.
gusta spune:
Corina de data asta nu merge cica acasa .
Kariguld la mine albastru.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
kariguld spune:
gusta, Mary Poppyns spune ca ai voie sa intri in dulap. numai sa ai grija ce faci dincolo
legat de invitati, punele diploma pe mail si trimte-le cate o prajitura virtuala, un link cu ceva delicios.
de cateva saptamani n-am mai avut ameteli, aseara ma laudam la mama ce tare si mare m-am facut iar azi ma trosnit pe strada o criza. a fost de scurta durata, am proptit un perete sa nu-mi cada'n cap si incet mi-am revenit. inca vad in valuri, nu stiu se misca lucrurile prin casa, sau...? copii au dat verdictul "preamult statdegeaba"
in concluzie ma regrupez si imi caut un film, o comedie ceva sa ma binedispun.
edit ptr corectat prostiile scrise.
My_Lady0091 spune:
Mianna-cred ca te urmez si io la sushi..pentru prima oara, in curand!
28+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
Gudivning! Lady, multa sanatate sotului si bine ca a fost doar atat!
Am trecut doar sa va salut. Ma intorc la hartoagele mele, ca deja m-au invadat.
Nu, nu ma ascund de voi ca sa dau cu mopul Am progamata Operatiunea M.O.P. abia peste vreo doua saptamani.
Deocamdata sunt incantata ca am gasit brad ecologic(2m) la minunatul pret de 200 de coroane, adica vreo suta de lei noi. Nu mai stiu cat costa in Romania, dar mi s-a parut ieftin asta de aici. Acum caut o stea mare, cu bec (sunt unele de pus in geam, sunt si veioze si de atarnat din tavan). Vedeti, ma pregatesc...
Zapada inca nu avem, ba chiar a plouat azi. Ciudat... Anul trecut era deja zapada pe vremea asta.
Mai vin eu cu amanunte cand mai fac pauze. Daca aveti vreo idee pentru noul capitol, sunteti invitate sa o comunicati!
Selene_Bunny spune:
Daca bradul ecologic e dintr-ala de plastic, cu 100 de lei iei unul marisor si de la Carrefour. Drept ca la oferta.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
mihaela_s spune:
Pana la urma sotul a prins vaporul si eu am scapat de invatat.... Am fost la cumparaturi, am luat un vin si imediat ne punem in fata tv-ului cu un pahar in fata, la Idol. E una din emisiunile la care ne uitam in parte la dorinta adolescentei din casa dar si pentru ca ne place. Si maine e o zi, ce naiba!
alra imi pare rau sa citesc ca pe langa probleme cu glutenul mai sunt si probleme cu imunitatea. Sunt tare complicate bolile astea...pentru mine e prima data cand iau contact cu notiunile si teoriile astea si mi se par de-a dreptul imposibile. Plus ca am o carte editata acum doi ani si profa preda dupa ultima editie, din anul asta...si are multe chestii in plus...se merge galopant cu descoperile in domeniu.
Lady, fata mea e singura din casa care face rulouri din acelea. E drept ca prima data a facut la scoala(au ore de bucatarie) dar pe urma a devenit maestra. Eu nu am facut niciodata. Dar sunt foarte usor de facut. Vi le recomand cu placere. La fel cum va recomand praji aceea cu morcovi, fetele au laudat prajitura incat am declarat-o printre prajiturile ce le vom face des.
buflea spune:
Si acum, pentru impatimitele cititului, va rog doua recomandari: carte scrisa in engleza inainte de 1950 (care sa si merite citita) si una contemporana. Astept provincia via Lehliu-sat. |
In sfarsit am gasit si eu de ce sa ma leg ca sa intru in grupul vostru ... cum de nu am descoperit eu subiectul asta ajuns la volumul 6 (?) ramane un mister - cred ca din cauza ca nu mi-a placut niciodata de Madam Poppins asta, dar daca e sa vorbim de maturi si cratiti si cum nu ne place de ele, fac tot posibilul sa ma evidentiez.
Deci, ca sa ma dau desteapta, sa raspund la intrebarea de mai sus ... W. Somerset Maugham este autorul meu preferat si tot ce a scris este inainte de 1950 ...as recomanda "The Paited Veil" sau "Theatre" sau piesa de rezistenta "Of Human Bondage" ...
Dintre contemporane - cu insistenta recomand "The Help" - Kathryn Stockett ...
Gata, acum ca v-am dovedit ce citita sunt - sa trecem la lucruri casnice - intr-un avant de nebunie, am decis sa imi fac rost de niste musfiri de Curcan Day - nu stiu exact ce a fost in capul meu, pentru ca noi nu mancam curcan ... dar conform zicalei "nu este curcan ca porcul" - o sa atasez de curcanul (facut de altcineva) o pomana a porcului ... problema mea este de aperitive - cum sa-mi fac o reputatie de gospodina cand eu sunt doar un soarece de biblioteca netalentat ?