Who´s afraid of Mary Moppins? (6)
Raspunsuri - Pagina 19
kariguld spune:
asa am zis? ca ma apuc de smotru? precis n-am scris eu asa ceva....
am dezlegat misterul patstravului cu carnea rosie-roz. pestii din crescatorie sunt hraniti cu "ceva" care le face carnea rosie. naspha treaba.
corap spune:
delicios, viv.
lady, se mai intampla accidente, bine ca n-a fost nimeni ranit foarte grav. (oricum e ceva cu drumurile alea din bacau, acu vreo doua sapt colega mea de birou s-a rasturnat cu masina peste un sant - s-a rotit in aer si a cazut in aratura tot pe roti. tot din cauza de oboseala al volan. n-a patit nimic-nimic, din fericire).
io m-am cumparat aseara aspirator... care spala, calca, coase igienizeaza si extermina acarienii (ideile maica-mii despre igiena - hai, mama, luati-va si voi ca va mutati la casa noua si sa aveti curat la copii. uite, va imprumut io banii de avans. si ale lui andrei (fi-mio) care i-a adus lu nenea ala toate plusurile sa i le curete si i-a curatat si patul, si perna si ce mai era pe-acolo si a zis ca el nici nu mai pune capul pe acarieni - ii prevad un viitor stralucit in curatenie. fie-mii nu, n-a fost impresionata). ies din gaska . de fapt io-s prietena cu acarienii, o sa curat salteaua numai partea husbandului. sau, mai bine, sa si-o curete singur. raman in gaska.
uh, intru intr-o intalnire luuunga azi, asa ca va las
io-te, cica pe 4 decembrie baga luminatia de craciun.
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap io-te, cica pe 4 decembrie baga luminatia de craciun. |
la noi pe 1!
28+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alra spune:
Eu sunt iar acasa dupa o repriza de tras de sacose.
Voiam sa va zic ca am imbulinat-o: agentia de mary moppinse nu are pe nimeni disponibil in zona mea, iar cei de la asigurari medicale nu au aparat de electrocutat de inchiriat. Mai pe romaneste o sa ajung sa ma uit la valatuci pe unde nu poate robbie, iar faza cu calcatul inca nu am inteles cum o rezolv. Insa cred ca stiu cine ;)
Ah, Mihaela, am si o veste buna: am gasit un asortiment nou gluten free la un magazin de congelatoare, si ghici ce aveau? Rulouri cu scortisoara, format mare! Savurez doua bucati.
Spor la curatenie!
corap spune:
alra, te-ai scos cu rulourile.
las' ca o mary mopins oi gasi tu la un moment dat, inainte sa te valatucesti de tot.
auzi, da' tu ce-ai patit de te electrocutezi (ca mi-a scapat informatia)
mihaela_s spune:
Curatenie? Ce e aia? Io am de invatat bre, imi prind urechile aici cu limfocite, celule B si T si semnale intre ele si voi vorbiti de curatenie????? Huooooo! Eu am examen peste doua saptamani...si deja imi tataie curu', scuzati expresia, ca nu termin de invatat. Asa ca ccc curatenia sa mai astepte! Are baba alte treburi, nu sa se pieptene mopuiasca.
alra, yamiii....
Io trebuie sa fac maine ceva bun, duminica e ziua sotului dar cum eu plec, sarbatorim maine. Acum il astept sa vina din Stockholm, sper ca vaporul asta nu l-a mai pierdut. I-am luat hotel aseara in orasul din care pleaca vaporul, sa nu mai aiba de umblat dupa incurcatutrile GPS-ului.
Am fugit, mai trec diseara!
My_Lady0091 spune:
Mihaela-succes!
Rulouri cu scortisoara?Cum sunt?Se pot face si acasa?
Io am muncit cat pentru o echipa azi!
2-feluri mancare
curatenie generala prin casa(aspirat, sters praf, mopuit)
frecat oale si tigai..aragaz..etc
acu' ma dau pe net si cre'ca fug sa ma intind nitel, pana mi se trezeste lipishtoaca
un sfarsit de saptamana placut va doresc!
28+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alra spune:
corap, electroterapia te mentine tanara
acu pe serioase, am niste nervi si imbinari ale muschilor inflamate pe mana, cica de la calculator mi se trage, si fac masaj si electro pt asta. as vrea sa fac si acasa, dar nu gasesc masinarie.
mihaela, din nefericire stiu despre ce vorbesti, am citit ceva pe tema asta, caci sistemul meu imunitar nu e prieten cu mine. bafta la toceala.
lady, acu cateva pagini a dat mihaela reteta de rulouri, mie imi plac mult. cica scortisoara face ceva bun cu insulina, asa ca baga mare ;)
mianna spune:
io-s intr-un hotel de 5 stelute in Budapesta (jobul, deh), si tocmai am descoperit ca daca vreau sa mopuiasca tanti camerista trebuie sa atarn una din cele 3-4 afise care-mi stateau pe clanta si pe care le ingorasem gratios. pana acum n-am mai intalnit asa economie de mop in niciun hotel. l-am atarnat (afisu', nu mopu') acum vreun sfer de ora, si, ce-i drept, a fost prompta. am pus-o doar sa-mi mopuiasca baia, ca nu mor daca ma intind deseara intr-un pat facut la dunga. da' totusi era frumos s-o faca by default.
aa, si in amintirea topicului de inceput, tin sa va anunt ca aseara am mancat sushi. recunosc cu jena c-a fost pentru prima oara (si pentru ultima, presupun, nu-mi prea place), si-a fost doar in cinstea voastra!