Who´s afraid of Mary Moppins? (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sarumana fetele
offfff Lady....omul e supus greselii, asta e, bine ca nu a fost mai rau si ca el e pe picioare. nu vreau sa stiu ce-i in sufletul lui....practic a vazut moertea cu ochii....brrrrr. aveti grija de voi

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Emanounela, fetele mele au facut cortizon in inhalator si aerosol, deci direct in plamani, probabil ca e o diferenta. Mie dr mi-au zis ca molecula de cortizon e mare si nu pleaca in sistem, sta in plamani.

Lady, brrr. Sper sa fie ok intern.

Eu cred ca Tanti de fapt mopaie de zor si nu vrea sa admita :)))

Uf, tre sa golesc masina de spalat si uscatorul. Nu vreaaaauuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

lady, slava Domnului ca na patit ceva mai rau. "fiarele"-masinile- se duc si vin, viata e numai una.

de maine ma apuc serios de smotru, bucatareala si altele de gen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

My Lady, ma bucu ca sotul tau nu a patit nimic. Vina lui sau nu, nu mai conteaza, bine ca nu a fost nimeni ranit. Masina... nu are nici o importanta, e doar o tona de fier, nimic mai mult.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Lady, sa treceti cu bine peste asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Azi va dau eu cafeluta ,va citesc dar nu stiu ce sa spun ,stiu ca trebuie sa iau exemplu de la kariguld si sa cobor serios mopul din pod dar nu e chef.

Alina bine ca nu a patit sotul nimic, of tare rau asa.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Si eu sunt la cafeluta. Am invitat-o si pe miss Moppins, da vad ca m-a refuzat.

In parcarea inchiriata, din spatele blocului au aparut vreo 2 masini "straine de bloc".
Cineva le-a lipit (cu lipici! nu cu scotch, saliva sau altceva) niste foi A4 scoase la imprimanta, cu font 70:
"Aici am parcat eu
Caci sunt
Un ANALFABET
POMANAGIU"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

si eu cu cafeluta in fata :). Am dus-o pe mica la scoala. Desi asa as mai fi dormiiiiit. La noi in perioada asta, pana prin februarie e o atmosfera de seara toata ziua daca e innorat-ca acum. Iti vine sa dormi tot timpul...

Sotul a plecat ieri la Stockholm cu o problema. A rezolvat-o, s-a invartit prin magazine, iar la ora la care trebuia sa urce pe vapor ma suna. Ca a "bulit-o". In prima faza ma gandeam la accident (inca nu am scapat de tot de cosmarul accidentului thailandez) dar m-am bucurat ca ma suna el. Nu patise nimic decat ca nu mai ajungea la vapor...il invartise GPS-ul prin niste tunele blocate si pana l-a scos de acolo si l-a invartit, s-a facut prea tarziu. I-am rezervat hotel si apoi bilet pe azi la vapor...era fara nimic la el. Cu tf. dar cam greu de pe el sa intre pe site-uri diverse...

Viviana, povestea ta imi aminteste de vremea cand stateam si noi in Ro, la bloc...daca veneam acasa mai tarziu nu mai gaseam loc de parcare la baza blocului. Daca indrazneam sa o punem in alta parte, o pateam. O data ne-a strigat o femeie de la geam sa nu parcam acolo ca e locul sotului ei (nimeni nu avea locuri, nu platea nimeni parcare) si daca am spus ca nu e locul nimanui, ca nu plateste pentru el ne-a amenintat ca ne arunca o galeata de vopsea pe parbriz...n-am riscat si am dus masina altundeva. :( Dar de cate ori am gasit stergatoarele de parbriz indoite si cauciucurile sparte...portiera zgariata...oribil!

Si noi stateam in Ardeal, la 10 km de granita cu Ungaria...unde cica lumea e mai civilizata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

"Aici am parcat eu
Caci sunt
Un ANALFABET
POMANAGIU"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Multumim din suflet pentru gandurile bune!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput