Who´s afraid of Mary Moppins? (6)
Raspunsuri - Pagina 17
My_Lady0091 spune:
28+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
emanouela spune:
arla, eu am zis....is eu frustrata . am mai auzit pe cineva care a facut cortizon, nu in Romania, si tot asa, nu a intrerupt sarea la sfatul medicului, a mai redus-o dar nu stopat....na, nu stiu ce sa zic, mie mi-au zis, nu sare, asa ca m-am conformat.
gata, am scapat...i-a si iesit branula din vena si nu a mai putut face intravenos, l-a consultat si e bine, deci am intrerupt....am ramas doar pe aerosoli, cu o tuse pacatoasa care cica o sa dureze nitel
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
My_Lady0091 spune:
Tanti..la cat am plans azi..acum rad, cu lacrimi!
Cum sa botezi mata(la subiectul cu she-male, gay..cluburi..bisexualitate,sare, piper si alte condimente), pe initiatoarea subiectului:Normala.Pe bune....m-a busit rasul instant...
Bre' tantiiiiii....femeia e Norma_la1...nu-i strica "mistica" numelui!
28+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Ema..ce ma bucur!Multa sanatate in continuare, viitorului-posibil ginerica al meu
28+
Tanti Zavaidoc spune:
Lady, dar de ce ai plans? Ce ai patit?
Si asa fac eu, botez pe toata lumea. Foxy_le e Foxilica, Florysya e Florica, etc. Fac si eu sa fie pe intelesul meu, na.
My_Lady0091 spune:
In drum spre casa..sotul a avut accident, a derapat masina pe carosabilulul umed, nu a adaptat viteza corespunzator si intr-o curba, la 5 min de casa, a iesit pe pe carosabil si a aterizat direct intr-un stalp.
A avut noroc ca nu a fost impact frontal sau lateral..ca acolo ramanea!.A intrat masina cu spatele in stalp de i-a ajuns stalpul la cap, pe scaunul din fata.
Masina e din doua portiere..deci va imaginati ce insemna un impact frontal?Sau lateral!
S-a tinut cu mainile de volan..de s-a strambat volanul..masina e varza..e de dat la dezmembrari..dar nu prea mai au ce dezmembra!
Sotul e binisor..il dor cateva coaste, incheietura mainii stangi, si are un hematom sub piele.Nu are nici o fractura sau fisura de os!Nici leziuni interne vizibile..mai facem investigatii!Pana si colegii nostri care au venit la fata locului..s-au mirat cand l-au gasit pe picioare!
Se grabea sa ajunga acasa..dupa 12 ore de munca..flamand si inghetat.. apasat pedala, bazandu-se pe cauciucurile lui"bune" si pe noroc!
E vina lui exclusiva pentru accident si altceva nu mai am de comentat.Multumesc lui Dumnezeu ca l-a lasat in viata.Atat!
am dat copy-paste
28+