Who´s afraid of Mary Moppins? (6)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela_s spune:
ema, sanatate multa mai departe puiului tau.
Ne-am culturalizat, putem sa trecem la treaba! In seara asta fac clatite, la cererea expresa a artistei.
mihaela_s spune:
Poate ajuta pe cineva, ne-a pus profu un site ca sa ne ajute cu ce avem noi de facut in excel. Tot nu m-am descurcat, nu am gasit decat o parte din ce scrie acolo, nu pot face pana la capat ce vrea el in computer. Pun linkul, in caz ca cineva are nevoie...
http://www.uvm.edu/~jleonard/AGRI85/spring2004/Standard_Error_Bars_in_Excel.html
kariguld spune:
ema, sanatate baiatului tau. fructele ii plac? cumpara cateva diverse si taiele cubulete si fa-le frigarui pe care picuri cativa stropi de ciocolata.
camasile sunt gata aliniate. i-am dat in grija la sot sa nu le mai murdareasca nici sa nu le sifoneze.
mihaela, vino sa-ti dau cateva savarine. pe la 5 a sunat copilul si a spus ca el vrea savarine romanesti. alte dorinte nu mai ai? nu, doar savarine cu multa frisca. ma intreb ce i-a declansat pofta, ca de ani de zile na mancat savarine. asa ca am cautat pe net si am facut savarine intre doua camasi calcate.
acum imi iau umbrela si zbor, plec la Mary Poppyns acasa!
emanouela spune:
sarumana fetele
am incercat cu de toate, eu cred ca il deranjeaza la gat ceva de refuza sa manance. cereale mananca...corn flakes....baga la greu, castraveti si morcovi fierti, in rest....nic, nici orez cu lapte dupa care era innebunit, nici orez cu legume, nici cartofi prajiti si nici fructe. dintr-o greseala a mancat azi o banana si o pruna. e, o sa-i treaca, el e bine, eu is frustrata din cauza asta pt ca el manca ft bine iar acummm mai nimic
va urez o seara linistita
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
alra spune:
Eu am facut curat azi jos, cu apirator si mop + vreo 3 masini puse la spalat. Ma doare mana si spatele ce MOR, si azi nu am sedinte de electrocutare. Cred ca o sa incerc sa imi iau un aparat pentru acasa. Are cineva experienta cu electroterapie acasa?
Mihaela, nu ala mai facut rulorile caci am facut biscuiti cu scortisoara si alune blenduite. Insa abia astept sa le fac, probabil in weekend.
Emanuela, ale mele au prizat des cortizon, nu intravenos insa si nu au avut interdictie la sare. Din ce zici tu mananca ok, daca mananca cereale si legume e bine. Lasa copilu sa traiasca, isi revine el.
alra spune:
Tot eu: biscuitii i-am facut cu fetele. Mary Moppins s-ar fi sinucis daca ar fi vazut ce e la noi in bucatarie :))
mihaela_s spune:
kari, multumesc! trec acusi, eu aduc clatite la schimb. Ai fost tare harnicutza. ;)
alra, sa spui cum au iesit cand le faci. Eu stiam de o fetita, pe vremea cand scriai de calatoria cu ea in Ro(sper ca nu incurc personajele ). Ai doua acum? Sa-ti traiasca! Bune ajutoare ai in bucatarie.
Noi tocmai ce ne-am uitat la planeta Jupiter cu cei 4 sateliti ai ei. Sotul e inca afara, studiaza...sper sa nu il aduc sloi .
alra spune:
Mihaela, tii minte topicul? Era acum 3 ani! Am linkul la semnatura, da :)
Da, intre timp am mai facut o fetita, am una de 6 si una de 3.
Zic cand le fac, parol. Imi plac asa mult si nu mai pot cumpara, din cauza glutenilor :(
mihaela_s spune:
'neatza!
alra, sigur ca tin minte, l-am citit atunci si stiu ca m-a impresionat. Asa e, acum vad si eu linkul la semnatura, ieri nu ma uitasem....
Tanti Zavaidoc spune:
Hello! Eu ieri am absentat si o sa absentez si azi. Aveam asa de multe de facut, incat am zis ca olteanul/ardeleanul cand a vazut camila: asa ceva nu exista! Si mi-am pus un film.
Ca rusii, care inainte sa plece la drum se asaza putin, ma opresc si eu pe aici 5 minute. Azi chiar ca nu mai fac nimic altceva decat ce "trebuie". Enervanta treaba!