Who´s afraid of Mary Moppins? (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am facut pe hartie milimetrica pana la urma, scanez si atasez la word. Dar am avut nevoie de calculele din excel, de grafic...mi-a prins tare bine ajutorul tau, al vostru.

Daca va spun ca sotul meu a facut el smotru ieri toata ziua, de la a la u . Adica baile sunt tabu, acolo eu sunt sefa. Si spalatul de geamuri, sunt la coada .

Vin mai pe seara, sa va spun cum ne-am culturalizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

nu stiu cine a inventat calcatul, dar a comis un mare rau....cateva camasi asteapta sa fie incinse de mine. cu fierul.

dimineata am lasat in sarcina la copii sa aspire putin. ce-i aia? am gasit nebunie cand am venit acasa. si pe ei lesinati de foame. nici mancarea n-a fost educata sa vina singura din frigider la farfurie. mai avem de lucru la capitolul asta. deja s-au carat in oras, ca au program artistic. iar eu am ramas sefa acasa. la mop si aspirator.

ema, cum mai este puiul tau? sanatate sa aveti!

bag de seama ca Mary Poppyns aprofundeaza cartile lui Lorentz.

Mergi la inceput

kari, dar nu era azi ziua de stat pe coji? Tztztz, iar tu i-ai pus la treaba...spor la calcat! Io din astea nu prestez decat din Craciun in Paste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

voiam doar sa zic ca in casa mea e ca in casa la alra (daca mai era nevoie sa precizez)- mai ales de cand a primit baietu' o multime de seturi lego de ziua lui, numa pe caramidute/rotite/accesorii de plastic tare calc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Hop si eu; citesc dar nu intervin...n-am cu ce.

Mihaela pe mine m-a ajutat mult de tot urmatorul site cand am lucrat cu Excel-ul. Are asistenta atata pt Excel 2010, 2007 cat si pentru 2003.

http://office.microsoft.com/ro-ro/ajutor-si-articole-cum-sa-despre-excel-FX010064695.aspx?CTT=97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

kari, dar nu era azi ziua de stat pe coji? Tztztz, iar tu i-ai pus la treaba...spor la calcat! Io din astea nu prestez decat din Craciun in Paste .

sa ma dau singura in vileag, cateodata vorbesc asa ...in aer. ma mir si eu de mine ce pot sa rostesc: "faceti curat in camerele voastre, da-ti cu aspiratorul, stergeti praful la voi pe birou" apoi aud replici pe fundal "asta n-ar trebui sa faci tu mama? unde vezi tu praf?"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

Hop si eu; citesc dar nu intervin...n-am cu ce.

Mihaela pe mine m-a ajutat mult de tot urmatorul site cand am lucrat cu Excel-ul. Are asistenta atata pt Excel 2010, 2007 cat si pentru 2003.

http://office.microsoft.com/ro-ro/ajutor-si-articole-cum-sa-despre-excel-FX010064695.aspx?CTT=97

Nu ai penita?
Mersi de link, am sa il studiez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele,
sarumana de gandurile bune si urarile de sanatate
eu trag chiulul, stiti ...asa ca habar nu am despre ce vb, am vz ceva...asaaaa, fugitiv de chiftelute, parjoale...cu sau fara sos...dar in resttttttt habar nu am...eu nici nu stiu ce sa fac de mancare...ca pitic nu are voie sare
kariguld...multumim mult! am trecut de faza critica, adica i s-a descongestionat laringele si respira binisor, nu bine dar spre bine. facem tratament cu hidrocortizon hemisuccinat intravenos si ne plimbam intre casa - spital si spital - casa. mai are maine cu intravenos si gata, vineri control si sperrrrrrrrrrrr sa fie bine. acum el e relativ bine...tuseste cam urat dar cica e normal, expectoreaza si nu mananca, dar per ansamblu e bine.
sper sa revin curand, acum insa is rupta de oboseala...pe langa faptul ca tre sa alergam la spital de 2 ori/zi, ma chinui sa-l hranesc si el refuza, mai are si mofturi, fitze, bazdaci

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ema

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Emanouela, multa snatate si

Ar putea manca: gris cu lapte, orez cu lapte, pilaful merge fara sare (eu fierbeam in el mult patrunjel).
Fii-mea cand era si ea pe hemisuccinat manca si cartofi prajiti fara sare si legume gen brocolli, fasole verde, conopida, carne fiarta de pui si oua moi, branzica de vaci intinsa pe paine fara sare cu o felie de ardei gras rosu deasupra, peste fiert.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput