Who´s afraid of Mary Moppins? (6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

en_kvinna, lu sedinta aia ii zice "scrum". e o procedura adoptata cam de toate echipele din soft. in functie de nenea care biciuie echipa, poti pleca sau nu. cei independenti, sau consultantii sunt biciuiti un pic mai abitir ca "ficsii" pentru ca sunt mai scumpi. nu stiu ce tip de contract si intelegeri interne are omul tau, insa e posibil sa aiva dreptate ca nu poate pleca.

acuma iti dau un tip: daca fac scrum, au si sprinturi care sunt de 2-3-4 saptamani. la sfarsit de sprint de obicei e extrem de mult de munca, insa la inceput e mai dulce trai neneaca. incearca sa afli cand are perioada de relaxare si programeaza-l atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Ne mutam! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168448&nm=Cleaningfornication-7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Viviana , macar tu stiai la ce te inhami. Eu am dat afara de gospodareala si m-am pus sa spal pernele de puf de la bunica. Am folosit exact metoda ta, le-am aruncat ca atare intr-o baie de spuma doar ca eu m-am urcat peste ele in cada, sa fiu sigura ca se patrunde bine puful de apa cu clabuc. Apoi am clatit cateva ore la ele . In final, le-am stors cum am putut si le-am dus pe balcon, unde le rasuceam la cateva ore sa se usuce uniform - ce mai, eram un geniu in ale curateniei. Dupa doua zile le-am aruncat cu totul, noaptea, pe sest sa nu ma vada vecinii, ca imputisem blocul.

Sa arunce cineva cu o lumina ca mi-a disparut privirea inteligenta - de ce nu se spala pernele de puf ? Sau se spala dar nu calare pe ele in cada ?

P.S. Acum sa marturisesc - mie cand mi se impute vreo perna, o iau si o arunc la gunoi. Apoi cumpar alta ...aici nu sunt asa de scumpe ...

Viviana , puteam sa ma uit 2 zile la ursul ala si nu mi-ar fi venit ideea sa duc uscatorul in cada - dar despre ce uscator e vorba ? Eu am unul mare, de dimensiunea masinii de spalat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ah ! S-a aprins becul la situaita Vivianei - va rog sa ma felicitati, m-am prins ... Este uscator din ala cu bare nu-i asa ?

Eu desigur vorbeam de uscatorul electric

Mergi la inceput