*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Pentru toata lumea: Sarbatori in liniste alaturi de cei dragi! Multa sanatate si sa aveti parte numai de lucruri bune anul viitor!

Eli trebuie sa gasiti o solutie convenabila pentru toata lumea! Voi stiti mai bine cum trebuie sa discutati cu ea ca sa aveti rezultatele dorite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Craciun fericit!
Eli, te imbratisez cu drag. A ajuns la noi felicitarea ta. Imi pare rau ca sunteti intr-o situatie atat de nasoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

criss doamne fereste de mai rau, sper ca e bine bunica. sanatate

corina ma bucur ca a ajuns felicitarea

va pupam a plecat ieri dupa amiaza soacra dupa ce m-a jignit pe fata fara nici un menajament evident ca ionut i-a replicat....tot trebuie sa rezolvam cumva ca nu se mai poate

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Tudor de Julia!
La multi ani, Bianca de Ralu!

S-aveti sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani copiilor juliei16!! Sunt amandoi pe 26..

Eli, intr-adevar multa tensiune in familia extinsa.. bine ca Ion este de partea ta si te sustine! Dar jignirile tot dor... Dar ce are cu tine soacra pana la urma?
Si cu casa cum e? E casa ei? A lor, a socrilor?
Intr-adevar solutia cea mai buna e sa vamutati de acolo, sa isporaviti cu ea/ei... insa stiu, e greu cu costurile...
POate ceva sa inchiriati? pe undeva mai ieftin, mai la margine, ceva? Zic si eu...
in rest

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

monicabo casa e a soacrei problema ei e efectiv din lipsa de activitate...sa va zic cum a fost cu jignirea ii zice lui ionut noi fiind toti la masa sa nu stea pe colt ca nu se mai insoara ionut zice pai nici numai intentionez, zice una blonda cu ochi albastri aia da...am plecat de la masa le-am urat pofta buna si ionut a facut-o nesimtita....ce sa mai razoi pe fata, ca de ce nu il iert pe socrul meu ca el nu a dat cu pumnul, nu ne-a dat afara nu ne-a luat masina si asa mai departe...daca l-a amenintat pe ionut ca se sinucide si apoi numai recunostea nimic. ionut zice3 ca e bolnava ca numai stie ce zice, da eu nu ma pot baza pe boala sau mai stiu eu ce, ce stiu eu ce naiba le coace capul ala si cand vad ca il ameninta si pe ionut ma ia nebuniile de parca ar avea 5 frati si nu ar fi singur la parinti...cat priveste statul la periferie sau cumparatul am mai spus si o repet decat sa dau bani la chirie mai bine platesc o rata la banca si raman naiba cu ceva...sa vedem ce mai facem cert e ca sarbatorile asa s-au transformat intr-un calvar de pasti scandal de craciun tot asa....sa vedem ce mai urmeaza de ziua lui ionut

nu stiu sincer nici nu ii inteleg nu le-am zis mai nimic sunt un caracter mai pacifist da in ultima vreme nu le-am mai permis nimic nu mai accept

oricum motivele de cearta sunt destul de penibile efectiv gen nod in papura...putere si curaj

va pup mai povestim zilele de vin

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Olivia multumim si aici de urari.Va pupam pe toti mai ales pe puii pupaciosi :*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

http://family.webshots.com/photo/2942271480104281140iVLnXp

Eli

Va pupam ! Speram sa vina 2012 cu lucruri mai bune si frumoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

La multi ani celor cu numele de Stefania si Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

La multi ani celor care se sarbatoresc astazi de Sf Stefan!

Mergi la inceput