*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Andra-Bianca de Ralukutzza
Tot binele din lume cozonacicai, sa fie sanatoasa si sa va aduca multeeeeeeeeee bucurii. Pupam si mamica de printea frumoasa.
Imi cer scuze ca nu v-am urat ieri.. dar nu am fost acasa ci am fost in vizita la ai mei si nu am reusit sa ajung la calculator.

Tudor de Julia16
La multi ani cozonaeclule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La mult ani de Sf. Stefan.

Eduard Stefan de Ginye55
Tudor Stefan de Diana21
Denis Stefan de Gabitza1977
Vlad Stefan de Kita

si fratiorului lui David Andrei de Bebecris,Tudor Stefan
precum si surioarei lui Dimitrie Gabriel de Elilov3, Antonia Stefania
Sa aveti parte de tot ce va doriti copilasi dragi si frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

Andra Bianca La multi ani! sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de reusite...raluka cu scuzele de rigoare

Stefan si Stefania
sa fiti ocrotiti de Sf. Stefan si mereu sanatosi si bucurosi!!!

monicus multumim

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

sunt nauca de cap am stat pe calc aseara sa ne uitam de case, apart, garsoniere pe site aici http://www.tocmai.ro au locuinte prin toata tara si poti face comparatie am stata pana pe la orele 02.30 si n e-am visat tineri proprietari prin toata tara am stat si in sibiu si in iasi si in turda si asa mai departe ...maine merge ionut sa se intereseze pe la banci cu proiectul prima casa ca azi e marti deh superstitii ...parca ma mai insufletesc asa cand il vad pe tata ion suta la suta implicat

drept rasplata o sa ii fac un tort de cioco de ziua lui

va pupam fug sa fac curat la bucatarie ca dorm zuzi

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare!

La multi ani sarbatoritilor de azi!

eli sper din suflet sa rezolvati cumva problema, te cred ca esti disperata de soacra oricine ar fi. daca as fi in locul vostru eu as lua foarte serios in considerare o casa la tara, preturi mici sunt doar ca e mai greu de gasit daca nu mergi pe "teren" sa te interesezi. costurile de intretinere scad drastic plus ca poti planta un patrunjel un pui o maslina. masina aveti deci la oras se ajunge fara probleme.
eu in ro nu as mai investi intr-un apartament la bloc mai ales ca suntem din provincie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ralukuzza, La multi ani pentru Bianca, cu scuzele de rigoare, nu stiu de a fost in capul meu, am crezut ca sunteti pe 29 dec si nu pe 26...
Dar pe 29 e Cristi al lui Madutza_bra, deh, am incurcat borcanele.. Scuzeeee inca o data, iar urarile sunt aceleasi: sanatate, sa creasca mare, voiasa si sa fie norocoasa!

Eli bafta multa cu casuta, sa puteti gasi ceva la care va puteti inhama!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Multumim mult de urari mamici.Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Off Eli sper ca anul nou sa vina cu vesti mai bune pentru si sa gasiti solutia care vi se potriveste.Eu sunt din categoria celor care ne-am mutat de la bloc la casa in cautare de aer...de 10 ani de cand ne-am mutat pot spune ca este minunat, nu m-as mai intoarce la bloc nici taiata...asa ca si sfatul meu ar fi acelasi, daca puteti incercati sa luati o casuta pe pamant cu ceva terem acolo si tot este mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli ai PM.

Mergi la inceput

boon

a fost tata ion sa se intereseze la banca la ing bank nu poate sa ii mai dea decat 50 de mil intrucat creditul de 100 mil e la ei...ei nu lucreaza cu prima casa.
a fost si la brd aici ma vede pemine si pe copii in carca lui tata ion lucreaza cu prima casa insa trebuie un coplatitor ruda de gradul intai muma sau mama lui nu poate are peste 70 ani. daca mama se baga contractul va stipula ca la finalizarea achitarii ratelor 50% din casa ii va apartine ei...ionut nu e de acor d cu aceasta varianta si ii mai cerea mamei sa nu aibe alte datorii gen car sau rate fapt pe care mama le are. bani poate lua asa cu mama destui de multi pana intr-un miliar, dar revin incurcata cu car, 50%. asic reditul va putea fi luat numai in euro

acum pleca la bt sa evdem ce zice acolo.

case la tara zilele astea am tot batut zona in lung si lat arata destul de urat si au niste preturi zic eu destul de mari gen peste 380 da oribil arata.
pai hai sa calculam tinem cont de faptul ca ionut va trebui safaca naveta la scoala cu transport public intrucati s-a promis ca va ramane fara masina, rata credit 2 mil 300, rata casa cat o veni si aceea plus trai si bani de bagat in casa pentru a se putea vietui in ea. daca trag linia nu numai ca ma dezarmez da ma sperie

nu stiu ma fetelor nu mi-am imaginat ca va fi asa de grea viata si ca nu voi putea sa fac un locsor al nostru. nu vreau mult o camera de dormit si o baie neaparat pentru copii.

am luat si ziarul sa ne uitam laanunturi aproximativ aceleasi ca cele de pe net ins afara pret afisat. am sunat si cer tot ca pe net. off

va anunt ce mai facem ca asa imi vine sa plang, da imi tin curajul.

maine ii da drumu buncului din spital il ducem acasa si asteptam inevitabilul...

ginie si amalia voi cu ce banci atir eusit cu prog prima casa?

va pupam

stelele mami

Mergi la inceput