*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

SARBATORI FERICITE!!!

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Craciun fericit cu sanatate si belsug! Mosul sa vina cu sacul plin atat la cei mici, cat si la cei mari!

Eu am trimis fetele, la tara, cu parintii mei, la colindat, sa cante si sa primeasca covrigi, mere, etc.. Sa vedem ce-o iesi...
Asa ma duceam si eu pe vremuri (acolo am avut eu bunicii)

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Craciun fericit si multa bucurie tuturor!

Eu abia astept sa mai creasca piticii sa putem pleca de-acasa de Craciun . Visez la un Craciun in Bucovina, la matusa mea... deocamdata nu ne incumetam la drum. Va pupam pe toate si pe toti!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Craciun fericit tuturor. Sa aveti parte de tot ce va doriti... si sa fie asa cum va doriti totul in jurul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

sper ca a venit mosul si va dat cele mai frumoase cadouri din desaga lui

eu sunt suparata de nu imi mai prieste nimic.am ajuns sa plang mereu din cauza situatie care s-a creat acasa.soacra si-a luat si pat dupa ce s-a vaittatca doarme pe jos si nu ii dam noi pat in conditile in care i-am pus la dispozitie camera lui ionut ea nu ca nu doarme acolo ca mai bine doarme pe jos.a facut planuri mari pe vreo 3 ani cu statul aici ca traim din banii nostri si ea isi pune pe ai ei la banca.numai pot.am vorbit cu ionu si el zice ca nu are ce sa ii faca ca nu poate sa o dea afara din casa ei...sincer nici nu am cerut asta insa sa gasim o alternativa ceva sa vietuim.imi zice nu ai vazut ca acum vb cu ea si zice ca noi da face tot ca ea...
ne-am interesat de garsoniere cu o camera si baie cat sa vietuim in ea ca pe un resou fac eu o oala de mancare da si alea asa au niste preturi.mi se pare mult in cdt in care noi luam vreo 18 mil vechi amandoi si banca ma vede pe mine si pe copii ca ne sustine ionut eu neavand loc de munca pe per nedet. sa zic ca maxim la cei 10 mil care ii ia vreo 200 de mil o sa ii dea banca daca ii da si pe aia noi avand si un credit pe care trebuie sa il platim pana in 2016 de 100 mil
daca ma credeti am cautata si prin toata tara preturi de nu te poti atinge de ele.daca la garsoniere am gasit 560 mil,la tara din disperare de cauza casa la naiba in praznic cu vreo 340 mil am fost sa o vedem da e jaf la druml mare numai 2 camere din care in una singura se poate sta. am mers sa o vedem nu ca am avea si banii
in fine cel mai mult ma supara faptul ca intoarce copii impotriva mea, nu te duce la aia [nici macar la mama sa zica ]ca te cearta sau te bate...cum naiba sa ii zici asa ceva la copilul meu...m-am luat de ea ca ce ce facu rau.am intrebat-o ca ce urmeaza sa le zica ce ii bag in ghilotina ii trag pe roata si ii pun pe scaun de jar?????..plang de nu ma mai opresc.
nu recunoaste nimic desi chiar ea cu gurita ei a zis de fata cu noi....simt ca pleznesc de nervi
nu stiu ce va fi nici pe batran nu il pot plange in liniste stiti bunicul cu tumoare isi traieste ultimile zile in spital

ce sa va mai zic numai am nici o idee cum vom face...probabil o sa plecam in chirie intr-un camin
imi vine sa mor nu alta sa inchid ochii si sa numai aud de nimimc,nici nu am gatit nimic, nimic numai vreau decat liniste

cam atat vorbesc si eu cu voi ca nu am cui sa ii zic,ma mai linistesc si eu aici
va pup tinem legatura

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Eli, eram si eu necajita aseara, dar azi, cand am citit mesajul tau, mi-am dat seama ca problemele mele sunt minore... Iti doresc sa treceti cat mai curand peste calvarul acesta, important este ca tu sa incerci sa-ti pastrezi calmul, atat cat poti, de dragul copiilor! Las-o sa vorbeasca, cand spune astfel de mizerii spune-le tu lor ca nu e asa... oricum tu esti mama lor si pe tine te iubesc neconditionat! Dumnezeu sa va ajute, sa iti aduca mangaiere si pentru bunicul tau... ma gandesc la voi, sa aveti un Craciun cat se poate de linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Craciun Fericit!

Eli, of prin ce situatii treci. Nu e cazul sa te miri de ce se poarta asa sau cat este de etic ce face. Trebuie sa gasitit o solutie sa va fie bine si cred ca trebuie sa fiti independenti cat mai repede.
Manumanu, sper ca acum esti mai bine.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Oti, sunt OK, multumesc. Minor disagreements cu "familia extinsa" ... totul trece, important e sa ne imbratisam copiii sanatosi langa brad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Craciun fericit cu cat mai multa liniste si sanatate !
Imbratisam toti cozonaceii , fratiorii , surioarele si parintii !

Eli multa putere , Manumanu

Joi si vineri imi luasem si eu liber sa fac cate ceva pe acasa ...joi dimineata am trebuit sa spargem usa sa o scoatem pe bunica ce era cazuta de 1 zi ...deci ce a urmat distractie ...tot prin spital si in pauze am sarbatorit cat s-a putut si Craciunul ..Doamne fereste de mai rau !

Mergi la inceput