Fratia Pinguinului (5)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela_s spune:
Viviana, cos de nevoie si nu de placere. :)
Cea mica e maestra la rupt blugi in genunchi. Asta pentru ca se joaca ca e pisica in timpul liber la scoala si merge in 4 labe.
Eu arunc blugii astia, sau ii fac trei sferturi pentru la vara. Am incercat sa lipesc tot felul de figurine peste ruptura, se gasesc la noi de cumparat. Dar peste cateva zile s-au rupt pe langa figurina. Asa ca am renuntat.
De cusut nu ii cos, ever.
Daca-i stii cat mi-am stors creierii ce sa combin la costumul asta...nu e pisica pisica ci e o pisica imbracata ca un om, dar e un costulm special. Si sungurul pe care nu l-am gasit intre zecile de costume de printese si pirati din magazine....
Acum cea mica a ramas sa isi confectioneze urechile. E maestra la asta.
kariguld spune:
hallo gasca
Viviana, blugii nu se cos in genunghi. pe motiv ca nu se poate. si e mai la moda cu pantaloni gauriti. exista o varianta de cusut cu acul si un mic petic, dar lectia aia nu mi-a fost predata mie never. cand a venit fiimea acasa cu o pereche de blugi, cumparati, cu aerisire in zona genunchilor, doua zile am vazut gauri in toate hainele.
mihaela, improvizeaza ptr costum iar mustatile si le picteaza pe fata si gata pisica cu doua picioruse. bafta cu scoala!
selene, la tine e multa lipsa de odihna. cea mai eficienta si buna solutie este sa te odihnesti cat poti. si ia niste magneziu, face minuni.
saptamana fara smotru si stres va doresc!
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Pentru serbarea de Craciun ii trebuie fii-mii ceva rochie pentru Charleston. |
Viviana, m-am uitat pe net si am vazut ca majoritatea rochitelor aveau franjuri/ ciucuri de paiete care sa se miste in ritm, erau pana la genunchi maxim si oarecum cu un croi drept pe corp. Am gasit ceva si la un www.dhm.de/ENGLISH/sammlungen/alltag2/textilien/84_140.html" target="_blank"> muzeu de istorie. Dupa ce rezolvi, poate ne-o arati si noua.
Androix spune:
Neata! Eu am luat magneziu luna asta pentru PMS dar am inceput cu 2 zile mai tarziu O sa iau in continuare toata luna ca sa vad daca ma ajuta.
Eu azi imi pun sa calc doua trei rufisoare, desi in jurul meu ar trebui facute mult mai multe lucruri. Fac lista de prioritati si prin definitie nu trebuie sa aiba mai mult de 3 taskuri, so: calcat, gatit si lucrat un pic la calculator. E si maine o zi
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Tanti Zavaidoc spune:
Buna dimineata si de la reni!
Eu am lista de tasks pentru saptamana asta. E lungaaaaaaaaaaaaaa...
Dar a inceput saptamana bine, ca am ras singura pe strada de dimineata. Doua suedeze plantuoase trec razant pe langa mine, calare pe biciclete.
Am auzit cum tipa de pe bicicleta rozzzzzzzzz ii spunea celei de pe bicicleta rosie: "Auzi, fata, nu ti se pare ca bicicleta asta imi face fundul mare?"
La asta zau ca nu m-as fi gandit!
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui Androix Neata! Eu am luat magneziu luna asta pentru PMS dar am inceput cu 2 zile mai tarziu O sa iau in continuare toata luna ca sa vad daca ma ajuta. Eu azi imi pun sa calc doua trei rufisoare, desi in jurul meu ar trebui facute mult mai multe lucruri. Fac lista de prioritati si prin definitie nu trebuie sa aiba mai mult de 3 taskuri, so: calcat, gatit si lucrat un pic la calculator. E si maine o zi www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
androix, ieri, la emisiunea "ce se intampla, doctore?" spunea prezentatoarea emisiunii ca pentru sindromul PMS e recomandata combinatia de vit B6 + magneziu + zinc
corap spune:
azi e ziua lu' fi-mio (asa ca am avut un we plin de musafireala + inca un party la prietenul cel mai bun al lu' fi-mio).
acusica-s pe baricazi si am impresia ca am pierdut ceva - fu discutie, fu scandal? (io's corap, nu coracora, ca sa fim intelesi).
Reteta de placinta cu mere: - pentru TantiZ
din juma' de kil de faina, un plic de drojdie uscata, 150 gr. de unt topit, nitica sare, 2-3 galbenusuri (mai de graba 3) si 100 de grame de iaurt faci un aluat pe care il dai la frigider juma' de ora. in jumaua asta de ora cureti merele (un kil jumate), jumate le razi, jumate le tai cubulete (mie asa imi place, cu bucatele, da' poti rade tot - si amestec soiurile), le pui intr-o tigaie/cratita/ceva pe foc cu zahar (cateva linguri, dupa gust si dupa cat de dulci sunt mrl), cu nuci (intregi, tocate, pisate, cum vrei) si scortisoara (daca vrei), le fierbi/calesti vo 10 minute, scoti coca de la frigider, o rupi in jumatate, intinzi una din jumatati, pui in tava (eventual mai carpesti pe alocuri cu alte bucatele de coca), rastorni merele (preferabil compozitia racita - mie nu-mi iese niciodata, ca n-am timp sa pierd uitandu-ma cum se racesc merele alea), nivelezi (optional), arunci a doua foaie deasupra, tragi de ea sa acopere intreaga compozitie (daca nu-ti iese, nu-i nik, mananci colturile descoperite), pui la foc vo juma' de ora - 40 de minute. scoti. racesti. te servesti.
merge si cu frisca deasupra, sau cu zahar pudra (eu nu folosesc - ca ma oripileaza prafurile alea pe placinta mea)
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui corap azi e ziua lu' fi-mio |
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuulti aaaaaaaaaani!
Laura25 spune:
La muti ani! Sa iti traiasca feciorul multi, multi ani fericiti, cu sanatate si noroc!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
kariguld spune:
la multi ani!
aluatul la placinta cum este? fraged? Danke
intrebare la pinguinele gospodine, aveti cunostinta, pastravul are (si) carnea rosie? am luat sambata pastrav si acasa cand la doftoricit barbatul avea carnea rosie, ca somonul. iar io n-am vrut ne'am sa pun gura pe el, in ciuda subtilitatilor cuvantate de barbat.
acum zace in frigider intr-o cutie o ultima rosie bucatica, cu un biletel alaturi "a nu se arunca".