Fratia Pinguinului (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Neata! Eu am luat magneziu luna asta pentru PMS dar am inceput cu 2 zile mai tarziu O sa iau in continuare toata luna ca sa vad daca ma ajuta.
Eu azi imi pun sa calc doua trei rufisoare, desi in jurul meu ar trebui facute mult mai multe lucruri. Fac lista de prioritati si prin definitie nu trebuie sa aiba mai mult de 3 taskuri, so: calcat, gatit si lucrat un pic la calculator. E si maine o zi

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

androix, ieri, la emisiunea "ce se intampla, doctore?" spunea prezentatoarea emisiunii ca pentru sindromul PMS e recomandata combinatia de vit B6 + magneziu + zinc

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Am luat combinatia castigatoare de b-uri si magneziu de la doppel hertz. Are b1, b6, b12 si acid folic, 9 cred, asta pe langa magneziu. Daca zici ca trebuie si zinc o sa iau separat. Ca asa in combinatie e ori cu zinc ori cu b-uri. Mersi!

La multi ani pentru sarbatoritul zilei, sa fie sanatos! Mmmm placinta cu mere...

Pana acum am dat gata un task jumate

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

multam, fratie, de urari!

kari, aluatul e oarecum fraged, adica e fraged cam dupa 12 ore - daca mananci placinta fierbinte e usor crocant si stratul de mere mai zemos, neasezat.
(teoretic placinta trebuie mancata rece, dupa ce se face schimbul de substante intre mere si foi, dar nu reusesc sa pun intotdeauna teoria in practica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ala e pastrav somonat e "altoit" cu somon cum ar veni, de-aia are carnea rosie. Poti manca linistita

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
intrebare la pinguinele gospodine, aveti cunostinta, pastravul are (si) carnea rosie?

Kari, eu nush ce pastrav altoit cu somon ati luat Un pastrav cumsecade nu are insa carnea rosie-rozalie-portocalie. De ce nu l-ai gustat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

kari, pastravii de lac au carnea rozalie sau portocalie, seamana cu culoarea somonului.

edit: nu e pastrav somonat, e pastrav-pastrav, dar creste in lac si nu in apa curgatoare si e, de obicei, de dimensiuni mai mari decat ecl de apa curgatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Luati pastravii si pinguinii si mutati-va
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168303&nm=Whos-afraid-of-Mary-Moppins-6

Mergi la inceput