Fratia Pinguinului (5)
-Il reparam!
- Cum sa il reparam?
- Sfortat, scuipat si multa banda adeziva!
(Madagascar)
Raspunsuri
My_Lady0091 spune:
pai doar ma uitam oleak...sa nu te discriminez...pacatele mele...esti tanti pinguinu' sau nenea'..sau o parte tanti si o parte nene?
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
Sa spunem o minte de pinguin intr-un corp de om. Nu discriminam pe nimeni, e politically correct si se bucura si dusmanii. Ce ne mai putem dori?
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Sa spunem o minte de pinguin intr-un corp de om. Nu discriminam pe nimeni, e politically correct si se bucura si dusmanii. Ce ne mai putem dori? Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
bun..ca daca era invers(minte de om in corp de pinguin)..te confundam cu nenea "Poc"
Tanti.Z...nush cati ani ai...dar iti apreciez stilul condimentat si ideile fara frontiere!Nu-ti spun ca te iubesc...ca nu te iubesc
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
emanouela spune:
am gatat 2 episoade cu pinguinii si 2 cu anatomia
poi daca e sa fie fratieeeee, eu mi-s Rico, imi place freza lui.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui emanouela am gatat 2 episoade cu pinguinii si 2 cu anatomia poi daca e sa fie fratieeeee, eu mi-s Rico, imi place freza lui. |
Si Rico e pervers. E ala de se rostogoleste, vomita o sarma ca sa deschida lacatul... E infractor de mare clasa!
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Si Rico e pervers. E ala de se rostogoleste, vomita o sarma ca sa deschida lacatul... E infractor de mare clasa! Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
azi a vomitat un ciocan
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui emanouela azi a vomitat un ciocan |
Cand o sa vomite o bormasina, urmata de un excavator, o sa imi schimb avatarul
gusta spune:
Neatza.
Cafeluta e gata.
Eu vreau sa fiu Maurice se poate?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
viviana spune:
Ia-l tu pe Maurice si io-l iau pe Mort.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi