Fratia Pinguinului (5)
Raspunsuri - Pagina 19
viviana spune:
Aiurea, cred ca exista un raspuns universal toate suntem sincere indiferent ce spunem
eu ma uit numai la seriale politiste:
Criminal minds; White collar; Castle, Unforgettable; Hawaii 5-0; NCIS La, The Mentalist.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
rall spune:
Castle e printre serialele favorite ale prietenului meu
Parca spuneai ca urmestesti si Monk? F amuzant si asta
viviana spune:
Da, si Monk imi place mult. Pe-asta il vad impreuna cu fii-mea.
Ba chiar m-am distrat ca pe nu stiu ce canal obscur de la noi l-au tradus Calugarul.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Victoria_mami spune:
Viviana, si eu ma uitam la seriale politiste, si la Investigation Discovery, care dupa ce ca e infiorator, mai e si real... asta pana am inceput de aveam cosmar noapte de noapte, ca adormeam la tv, imaginile alea in ramaneau intiparite... am renuntat, acum ma uit la seriale de comedie; mai prind seara Reba si According to Jim.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=15" target="_blank">[Va rugam, Votati tati urias, LR1]
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Selenne, Si eu lucrez de acasa. Intotdeauna mi-am pastrat cate 2-3 ore/zi doar pentru mine. Dimineata ma trezesc de la 6-6.30, cu toate ca nu suport asta, si o ora pana trezesc copila beau cafeluta si citesc. Seara dupa ora 7, fac la fel. Am o ora numai pentru mine. Si daca nu am chef sa spal vase nu o fac. La 22.30 ma bag in pat si pana pe la 23.30 ma uit la filme sau citesc. Cateodata ma apuca si unu noaptea citind. As da oricand somnul pe o carte buna. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Am inteles. Eu, din pacate, nu ma pot trezi la asemenea ore. Daca o fac, am niste dureri de cap asa de puternice (si azi am avut, azi-noapte m-am culcat la 3 si m-am simtit si rau peste noapte, mai mult nu am dormit), incat nu mai pot face nimic. Ma deranjeaza lumina, zgomotele puternice... Am luat Nurofen, nu m-a ajutat cu nimic. Am baut Cola, a fost ceva mai bine. Dar pana nu am dormit vreo 4 ore, nu mi-am revenit complet.
De asemenea, daca sar din somn, nu sunt buna de nimic, mi se pune pe ochi un fel de pacla si am impresia ca (,) conturul obiectelor, oamenilor se deplaseaza spre stanga. Din cauza asta, intr-o dimineata, facand laptele Dariei, mi-am turnat apa fierbinte pe mana. Ca am avut impresia ca torn in biberon.
Ca sa nu mai zic cat de irascibila sunt.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Ioana_Pos spune:
Monk dezvoltasem si eu si Balaurul o manie. L-am avzut in cateva saptamani pe tot si apoi ne testam reciproc.
Si noi urmaream inainte sa avem fata seriale politiste/criminale/psihologice, dar acum nu mai suport sa vad durere, suferinta etc. Am mai scris eu la alt topic ca am ramas o plangacioasa fara pereche dupa ce am nascut.
Ioana_Pos spune:
In alta orinde de idei: tocmai m-am intors de la un concurs de dans sportiv unde am vazut si categoria 8-10 ani si nu pot sa nu zic - ce copii talentati exista totusi in Ro!
p.s. categoic ca sunt altii talentati si in alte domenii, dar nu am avut eu cum sa ii vad in actiune. Nu vreau sa supar pe nimeni
mihaela_s spune:
Eu sunt pe autobuz spre Kalmar, orasul studentiei mele :-) .
Azi am cusut o coada de pisica fetei mici, are muzical miercuri si eu ajung marti la miez de noapte acasa. E pisica Findus dintr-o poveste simpatica suedeza. Abia astept sa o vad.
N-am facut multe din ce mi-am propus acasa där voi profita de zilele in care voi fi acasa saptamana viitoare.
Sa fie una buna pentru noi toate!
viviana spune:
Vad eu ca va pricepeti sa coaseti - fie si cozi de pisica.
Pentru serbarea de Craciun ii trebuie fii-mii ceva rochie pentru Charleston.
Cica i-a invatat diriga sa danseze.
Ceva idei?
Copila mea si-a rupt blugii in genunchi. Nu prea stiu/pot sa-i cos. Ma ajuta cineva?
Imi vine sa-i iau altii.
Asta e noua lor uniforma la scoala: blugi (obligatoriu albastri) + camasa/tricou alb (imaculat of course)
Cica la 3 abateri le scade 1 pct la purtare.
Aici m-au lovit cu calcatul si spalatul. M-au scos din dulcea mea trandavie.
Cel mai naspa e in zilele cu sport. Nu are voie sa vina la scoala in trening si ei nu ii place sa se schimbe la WC. Nu au vestiare.
vivi