Fratia Pinguinului (5)
Raspunsuri - Pagina 18
Ioana_Pos spune:
Fetelor, am facut testul cu sinceritatea - stiu ca e old news ca s-a discutat... ieri - si cica sunt incredibil de sincera, asta dupa ce am spus ca o sa fur ca in codru . Oare apreciaza ca am recunoscut ca o sa fur????
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela marturisesc ca de pe la 10 ma tot uit la Anatomia lui Gray...si nu-mi vine sa inchid pc, parca ar mai merge 1 episod |
M-am uitat si eu aseara la ultimul episod (adica cel mai nou), Season 8, Episode 9: Dark Was the Night. Au murit si aici pe capete, cred ca vreo 5-6 decedati au fost. Dar a fost frumos, Morticia din mine a fost satisfacuta
rall spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Rall, eu in Todo sobre mi madre nu am vazut doar multa drama. De fapt, drama chiar e pe planul 2, as zice. Deh, chestie de gust |
Am apreciat constructia personajelor feminine si maternitatea din toate, mi-a placut soundtrackul desi mi s-a parut old school, linia inventiva a story-ului (si complexa, probabil niste hollywoodieni ar fi facut 5 filme din poveste), talentul actorilor si simplitatea din joc (acting), combinatia drama - umor etc.
Multora cred ca le place si noutatea lumii transgender, dar ei fac parte din viata mea constant.
Deci da, am vazut si dincolo de drama, dar asta nu a facut-o mai putin o drama
rall spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Offf, drame... Ceva comedii puteti recomanda? |
Seriale sau artistice?
rall spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Si, si. |
Seriale (gen Simpsons): Futurama, American Dad, Family Guy
Altele funny: Curb Your Enthusiasm (il ador, e cu co-producatorul serialului Seinfeld), Modern Family, The Big Bang Theory, The Office, How I met your mother, Outsourced (foarte amuzant), Cougar Town, Entourage, Friends with benefits... Aici pot da oricand 100 de sugestii, urmaresc foarte multe
Ioana_Pos spune:
Multam rall.
Futurama si Family guy le-am savurat de mult. La fel si Modern family, Cougar town si The office, insa pe saritelea - o sa ma pun la punct cu ele.
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Fetelor, am facut testul cu sinceritatea - stiu ca e old news ca s-a discutat... ieri - si cica sunt incredibil de sincera, asta dupa ce am spus ca o sa fur ca in codru . Oare apreciaza ca am recunoscut ca o sa fur???? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Pai tocmai ca esti sincera! Ca de nu erai, nu recunosteai ca ai fura ca-n codru
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA