Fratia Pinguinului (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Fetelor, am facut testul cu sinceritatea - stiu ca e old news ca s-a discutat... ieri - si cica sunt incredibil de sincera, asta dupa ce am spus ca o sa fur ca in codru . Oare apreciaza ca am recunoscut ca o sa fur????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

marturisesc ca de pe la 10 ma tot uit la Anatomia lui Gray...si nu-mi vine sa inchid pc, parca ar mai merge 1 episod

M-am uitat si eu aseara la ultimul episod (adica cel mai nou), Season 8, Episode 9: Dark Was the Night. Au murit si aici pe capete, cred ca vreo 5-6 decedati au fost. Dar a fost frumos, Morticia din mine a fost satisfacuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Rall, eu in Todo sobre mi madre nu am vazut doar multa drama. De fapt, drama chiar e pe planul 2, as zice. Deh, chestie de gust

Am apreciat constructia personajelor feminine si maternitatea din toate, mi-a placut soundtrackul desi mi s-a parut old school, linia inventiva a story-ului (si complexa, probabil niste hollywoodieni ar fi facut 5 filme din poveste), talentul actorilor si simplitatea din joc (acting), combinatia drama - umor etc.

Multora cred ca le place si noutatea lumii transgender, dar ei fac parte din viata mea constant.

Deci da, am vazut si dincolo de drama, dar asta nu a facut-o mai putin o drama

Mergi la inceput

Offf, drame... Ceva comedii puteti recomanda?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Offf, drame... Ceva comedii puteti recomanda?

Seriale sau artistice?

Mergi la inceput

Si, si.

Mergi la inceput

Rall, avatarul tau este '13' din Dr House?

Mergi la inceput

Citat:

Si, si.

Seriale (gen Simpsons): Futurama, American Dad, Family Guy

Altele funny: Curb Your Enthusiasm (il ador, e cu co-producatorul serialului Seinfeld), Modern Family, The Big Bang Theory, The Office, How I met your mother, Outsourced (foarte amuzant), Cougar Town, Entourage, Friends with benefits... Aici pot da oricand 100 de sugestii, urmaresc foarte multe

Mergi la inceput

Multam rall.

Futurama si Family guy le-am savurat de mult. La fel si Modern family, Cougar town si The office, insa pe saritelea - o sa ma pun la punct cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Fetelor, am facut testul cu sinceritatea - stiu ca e old news ca s-a discutat... ieri - si cica sunt incredibil de sincera, asta dupa ce am spus ca o sa fur ca in codru . Oare apreciaza ca am recunoscut ca o sa fur????

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Pai tocmai ca esti sincera! Ca de nu erai, nu recunosteai ca ai fura ca-n codru

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput