Fratia Pinguinului (5)
Raspunsuri - Pagina 17
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 cine zice "cica"..tu?sau logodnicul tau?oricum...nimic nu egaleaza maternitatea..ca si simtire interioara..absolut nimic! |
Eu. Dar si el e in aceeasi barca cu mine.
Ca sa vezi cat de departe de mine e ideea de sarcina, cand ai spus "simtire interioara" mi-am imaginat pt. o fractiune de secunda cum ar fi sa am un copil in mine si gandul urmator a fost eeeewww Nu va suparati pe mine, stiu ca nu e nimic nenatural si sunt convinsa ca e frumos, dar nu o simt (inca)
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
A fost nevoie de servetele pana la urma? |
Nu. Desi fata mi-a marturisit ca ea a plans citind cartea.
emanouela spune:
am o leneeeee, de ma doareeeeeee
azi am avut program de joaca cu pitic, am dat in mintea lui si am construit castele, desenat, jucat cu masini....de nici praji n-am facut
rall...si eu am simtit destul de tarziu acest sentiment matern, si nu l-am simtit decat putin, am ramas insarcinata si nici dupa ce-am nascut parca nu-mi era clar in minte ca am un copil. pregatita nu esti niciodata, asa ca sa nu astepti mom ala....nu este nici obligatoriu sa faci copil daca nu-ti doresti...deci nu se supara nimeni ca nu e motiv
marturisesc ca de pe la 10 ma tot uit la Anatomia lui Gray...si nu-mi vine sa inchid pc, parca ar mai merge 1 episod
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Eu. Dar si el e in aceeasi barca cu mine. Ca sa vezi cat de departe de mine e ideea de sarcina, cand ai spus "simtire interioara" mi-am imaginat pt. o fractiune de secunda cum ar fi sa am un copil in mine si gandul urmator a fost eeeewww Nu va suparati pe mine, stiu ca nu e nimic nenatural si sunt convinsa ca e frumos, dar nu o simt (inca) |
nu te condamn...a procreea inseamna a fi invadat de sentimente pozitive si intense...nimeni nu construieste fara a pune si sentimente...caci orice va fi construit altfel..se prabuseste intr-un final...apoteotic sau nu!
Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim
28+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
Buna dimineata!
Lady, uite ca la branzeturi nu ma pricep. Nici nu ma dau in vant dupa ele. Am fost la ziua cuiva care servise branza pe biscuiti sarati. Branza era similara cu cea de burduf de la noi, doar ca nu asa de sfaramicioasa. Se combina bine gustul usor picant al branzei cu chimenul si condimentele din biscuiti. Servise si vin alb, dar eu nu beau.
Rall, eu in Todo sobre mi madre nu am vazut doar multa drama. De fapt, drama chiar e pe planul 2, as zice. Deh, chestie de gust
Eu azi voi cam absenta, ca am preocupari intelectuale. Daca nu termin ce am de facut, ma scoate tovarasa in fata clasei si ma pune sa zic poezie. Plus ca nu ma mai lasa sa cant in cor la serbare.
My_Lady0091 spune:
Emma...asa am patit eu cu DollHouse
Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim
28+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gusta spune:
Tanti Z esti scuzata.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
viviana spune:
Selenne,
Si eu lucrez de acasa.
Intotdeauna mi-am pastrat cate 2-3 ore/zi doar pentru mine.
Dimineata ma trezesc de la 6-6.30, cu toate ca nu suport asta, si o ora pana trezesc copila beau cafeluta si citesc.
Seara dupa ora 7, fac la fel. Am o ora numai pentru mine. Si daca nu am chef sa spal vase nu o fac.
La 22.30 ma bag in pat si pana pe la 23.30 ma uit la filme sau citesc.
Cateodata ma apuca si unu noaptea citind.
As da oricand somnul pe o carte buna.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
dicirstea spune:
Cre' ca conduc detasat!!!
Am facut ieri o semicuratenie, ca in camera copiilor e inutil sa fac altceva decta sa dau cu aspiratorul....vreti sa stiti cum e sa speli pe jos cu "5th Avenue" de 125ml???.......vreti sa stiti a ce miroase la mine in casa???
Spalam si plangeam, spalam si plangeam...ca am avut inspiratia (proasta, dupa cum s-a dovedit) sa scot cutia de la parfumul proaspat cumparat si sa-l pun in punga pe care o tin in masina de vreo 2 saptamani, ca poate gasesc un atelier de reparat pulovere (a agatat cel mare matginea manecii unui pulover).
Cel mic a luat punga sa o aduca in casa, unde a pus-o jos cum stie el mai bine...adica izbita de gresie.
Are un aer regal casa mea, chiar de la intrare...pacat ca voi fi nevoita sa il stric cu o varza a-la- Cluj.
Pentru cunoscatoare...merge varza a la Cluj daca e cu varza dulce si daca nu e bagata la cuptor (ca nu am asa ceva)?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
emanouela spune:
neataaaaa
Selene....la Cafeneaua parintilor unde am fost vineri, ne-a explicat ca, pt a se pastra un echilibru cu tine, adica tu cu tine, tre sa ai un timp al tau ...30 min, nu mai mult....in care sa faci ce-ti place...vrei sa bei cafeaua, o bei, vrei sa faci baie, faci. eu asta am simtit pe propria piele incepand de acum cam 2 luni. pana in april am fost mama, sotie, menajera, asistenta medicala, confidenta, etc...pt mine nu aveam timp, am venit in Rom si m-am concentrat pe altele, numai pers mea nu, acumulate mai multe, am ajuns la stadiu in care nu mai suportam pe nimeni si aveam momente in care dadeam copilul mamei si plecam de nebuna ca sa ma detasez si psihic si fizic de tot, dupa, incet incet, m-am reautoeducat ca am nevoie si eu de atentia mea, ca am si eu nevoie de a sta eu cu eu. se gaseste timp pt toate, absolut toate, asa ca eu te sfatuiesc sa-ti aloci tie si sufletului tau nitel timp
Lady...mamy, la branzeturi ma pricep eu doar sa-mi spui daca te feresti de vreo branza anume sau vrei cu de toate si iti recomand eu cateva.
azi is paznic la oi, acusica ma duc cu o amica la pazit copii, la biliard....urati-mi succes
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail