Fratia Pinguinului (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Unghii negre? Eu nu ma bag la culori inchise ca dau stramb cu pensula si arata non-pro.

Pentru cine s-a plictisit de sushi recomand reciclarea in fondue-ul de peste: www.fondueavolonte.be/vis" target="_blank">http://www.fondueavolonte.be/vis

Noi aseara am vazut Midnights in Paris, frumusel. Dialogurile de la inceput -geniale!

Vacanta cu Laura in Romania

daca as intelege si limba din link-ul expus...nu esti buna sa ne traduci?e vb de peste& specialitati marinate/la abur/la ceaun?

Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Nu ai aprofundat cursul de olandeza, ntz, ntz, ntz!

Se servesc bucati crude de peste care se fierb in timp ce mananci intr-o oala de supa de peste/creveti cu foc pe masa. Garnitura orez, salata, sosuri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Inseamna ca eu am ori un program haotic, ori un program chiar incarcat... Nu stiu ce sa zic, zau...

Si mai e si chestia ca obosesc cam repede... Am mai avut asa o perioada, a trecut, acum vad ca iar am cate o zi asa...

E drept si ca Daria nu mai merge la gradinita, stiti de ce...

Nu stiu ce sa zic, dar eu mereu am lucruri de facut... Zilnic, aceleasi si aceleasi, spalat, curatat, ordonat, gatit...

Fortat mi-am luat o jumatate de duminica numai pentru mine, sa ma uit la Gossip Girl, 10 episoade odata, si atunci am fost intrebata daca e ceva in neregula cu mine, ce e cu refugiatul asta in dormitor, cu laptopul in brate...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

Nu ai aprofundat cursul de olandeza, ntz, ntz, ntz!

Se servesc bucati crude de peste care se fierb in timp ce mananci intr-o oala de supa de peste/creveti cu foc pe masa. Garnitura orez, salata, sosuri, etc...

Vacanta cu Laura in Romania

m-am chinuit eu un an sa invat germana si unul sa invat rusa..si n-am izbandit mai nimic...deci zic pas la olandeza..mai bine platesc un translator/ora

Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Inseamna ca eu am ori un program haotic, ori un program chiar incarcat... Nu stiu ce sa zic, zau...

Si mai e si chestia ca obosesc cam repede... Am mai avut asa o perioada, a trecut, acum vad ca iar am cate o zi asa...

E drept si ca Daria nu mai merge la gradinita, stiti de ce...

Nu stiu ce sa zic, dar eu mereu am lucruri de facut... Zilnic, aceleasi si aceleasi, spalat, curatat, ordonat, gatit...

Fortat mi-am luat o jumatate de duminica numai pentru mine, sa ma uit la Gossip Girl, 10 episoade odata, si atunci am fost intrebata daca e ceva in neregula cu mine, ce e cu refugiatul asta in dormitor, cu laptopul in brate...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Selene..la tine e dificil ca:

1.lucrezi acasa
2.ai si responsabilitati casnice
3.fiica ta e la varsta cand are nevoie de diversitate&activitati
4.esti si o fire care incearca sa le faca pe toate, deodata si intr-un timp cat mai scurt
5.te consumi mult pentru toate lipsurile si lucrurile neimplinite..telurile neatinse

Si astea toate inseamna consum de energie...iar corpul tau se resimte...o cura cu vitamine si minerale..dupa ce faci si niste analize sa vezi cum stai..sa n-ai vreo anemie(itispun asta ca am fost patita...dar la modul urat tareeeee)

28+
Citat:

Mergi la inceput

Dar eu am ajuns la concluzia ca rall detine mopul viril..dar nu vrea sa recunoasca..si i l-a imprumutat si lui Selene..de asta e asa sleita de puteri

28+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Selene ia niste magneziu acuma in perioada de iarna. si mai putin smotru, ocazional asa.

gusta, felicitari, acum inoata feciorasul cu diploma! pune si tu o tinuta sexy ptr mosul, poate lasa sacul la voi. boala asta a lui meniere se tine sub control daca indeplinesti niste cerinte scurte : nu te apleci dupa mop, nu dai cu aspiratorul, nu intorci capul cand vezi dezordinea, te odihnesti cat mai mult (asta e pe bune) iei medicatie zilnic (si asta tot pe bune), nu mananci sushi, bucataresti doar in cazuri extreme si mai sunt, dar ti le spun alta data.

Tanti Z, io (a)normala am fost mereu. doar ca normalitatea are la mine mai multe nuante. acuma sunt la albastru.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

acuma sunt la albastru.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

mi-am adus aminte de desenele animate cu "Blue" de pe Cartoon

28+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va spun doar atat:
filmul excelent!
prajitura delicioasa!

Somn usor pinguine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

filmul excelent!

A fost nevoie de servetele pana la urma?

Mergi la inceput